Nem tudom...ez csak fikció lehet..sehogy?
No monnyad .. (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 09. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 21:12

No monnyad .. (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 09. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Na és puszta kézzel hogy kell legyőzni..?.. ez megvan?
Má'mmint a Medvét.. natürlich..
Ez sem rossz..nem ismertem..
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 09. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 21:09

Valami ilyesmi :
A parkban a következő a szabaly:
-Mindenkinek kötelező csengettyűt viselnie, ami elriasztja a medvéket.
-A medvék széklete támpontot ad a medvék esetleges tartózkodási helyéről.
-A medvekaki ismertetőjele: aprőló csengettyűt tartalmaz

Na és puszta kézzel hogy kell legyőzni..?.. ez megvan?
Valami ilyesmi :

Ügyes
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 09. szombat 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 20:57

Az az első teendő.. igen..
Aztán a fa tetejéről meg kell próbálni belepisálni a 2szeme közé.. ami nem 1Xerű,tekintve,h.a der Medvéknek pici szeme van.. viszont ha sikerül a mutatvány, akkor elmond6od, h. sikerült valami lenyűgözőt csinálni.. ÉLETED UTOLSÓ PILLANATÁBAN!
Aztán a fa tetejéről meg kell próbálni belepisálni a 2szeme közé.. ami nem 1Xerű,tekintve,h.a der Medvéknek pici szeme van.. viszont ha sikerül a mutatvány, akkor elmond6od, h. sikerült valami lenyűgözőt csinálni.. ÉLETED UTOLSÓ PILLANATÁBAN!
Ezt nem ismerem... szemközt kell dobni,addig,de csengettyű...hm.
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 09. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 20:55

Ismeri valaki azt a tábla fordítást a medvekakiról és a csengettyűkről? Nem találom :(
Az az első teendő.. igen..
Ismeri valaki azt a tábla fordítást a medvekakiról és a csengettyűkről? Nem találom :(
Felmászni,az biztos..de ezt hagyom neked ..
TuCCC Te... igen.. azé'..
& azt tudod, h. mi a teendő, ha felkerget 1 fára?
& azt tudod, h. mi a teendő, ha felkerget 1 fára?
Vagyok-vagyok...mert félbeszakít?
Sorry,bennfentes vagyok
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 09. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 20:41

Sorry,bennfentes vagyok

Medve "koma".. vagyol?
Csak 1 kérdés : tudod mé' nem jó Medvével beszélgetni?
Medve "koma".. vagyol?
Jól van,egyedül leszek akkor tuti hogy bealszom,majd rugdoss fel

Hát... A gyerek leadva.. Első szösszenet pipa
Még bármi történhet.
akár az is, hogy itt leszek

Még bármi történhet.

Benéztem,hátha van valaki..
csajszicat, éjjel jössz nappalizni?Akkor lehet hogy fentmaradok
Meg átnevezem éjjel-nappalinak...
csajszicat, éjjel jössz nappalizni?Akkor lehet hogy fentmaradok

Meg átnevezem éjjel-nappalinak...

Nekem meg semmi sem jut eszembe..
Ha Mackóra és magamra gondolok,lehetne Állatkert,vagy Nonstop RandiZoo! Ha Figura gyakrabban jönne Furafarm! Ha a Csajokat nézem a Gyönyörkert jut az eszembe! Bocsi,én sem lehetek mindíg a toppon!! Majd még dolgozom rajta!
Találjatok ki valami vicceset mondjuk
Ötletelek rajta!! Újak,ne tünjetek el,segíthettek!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 12:47

Egészségetekre
Na az tuti hogy izgalmasabb lehetett.
Nem akarom hogy elverjék a kezem a sok kép miatt.Amúgy eléggé megnőtt a nappali mérete,a régit becsukták és újranyitották ezt,úgy ~24000 bejegyzés körül volt túl nagy.Ha így történne,új néven is mehetne,lehet hogy beszélek az illetékesekkel.Javaslat új névre?

Nem akarom hogy elverjék a kezem a sok kép miatt.Amúgy eléggé megnőtt a nappali mérete,a régit becsukták és újranyitották ezt,úgy ~24000 bejegyzés körül volt túl nagy.Ha így történne,új néven is mehetne,lehet hogy beszélek az illetékesekkel.Javaslat új névre?
Egészségetekre
Na az tuti hogy izgalmasabb lehetett.
Nem akarom hogy elverjék a kezem a sok kép miatt.Amúgy eléggé megnőtt a nappali mérete,a régit becsukták és újranyitották ezt,úgy ~24000 bejegyzés körül volt túl nagy.Ha így történne,új néven is mehetne,lehet hogy beszélek az illetékesekkel.Javaslat új névre? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 12:41

Nem akarom hogy elverjék a kezem a sok kép miatt.Amúgy eléggé megnőtt a nappali mérete,a régit becsukták és újranyitották ezt,úgy ~24000 bejegyzés körül volt túl nagy.Ha így történne,új néven is mehetne,lehet hogy beszélek az illetékesekkel.Javaslat új névre? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

Nem akarsz elkapatni minket? Napi egy is jó!! Nem dicsekszem,de tegnap este már Anyával Lolka-Bolkáztam,azért tüntem el!