Szia!
Bár nem az enyém az érdem,de köszönjük
Csatlakozhatsz is ....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 16:16
Bár nem az enyém az érdem,de köszönjük

Csatlakozhatsz is ....

Sziasztok,
Mióta fellendítettétek a Topicot, olvaslak Titeket. Reggel kávézáskor, melóban kávézáskor... vagyis Veletek kávézok
Boldog Valentint Nektek!
Most nem kávéval
Mióta fellendítettétek a Topicot, olvaslak Titeket. Reggel kávézáskor, melóban kávézáskor... vagyis Veletek kávézok

Boldog Valentint Nektek!
Most nem kávéval

Ráhibáztál.. "tényleg fúúú"..ezért is fordul6ott elő az, h. 3éve(nudi)strandon,1(a "spriccelős szerelmemnél" nAGYságrendekkel egÉSZségesebb testtömeg indeXű) leány megkérdezte, h. elmúltam-e már 30?(49 leszek 3hónap múlva)
Az TÉNY, h. ehhez sporTolni kell..amit mindenkinek ajánlok..(jó közérzet, endorfin, & 1éb hasznos velejárói is vannak.)
Ehhez 1eseknek első körben elengedhetetlen 1kis önvizsgálat..úgymint : miért/mitől rettegek..?.. ill. mi lehet az önértékelési problémáim oka..?
(Magyarázatra/útmutatásra/segítségre, a kövérség pszichoszomatikája varázsszavak bepötyögése után lelhet az ember.. lánya.. is.)
Ha csak az 1/10-éig eljut bárki annak, mint amit én napi szinten "bénázok", az már jó.. kezdésnek.. (esőmentes napokon 40-50km bicaj/gyakran a duplája is/.. nyáron minden nap több km. úszás..mindezt cirka 20éve.. /a heti több tonnányi súly megmozgatása nőknek sz.tem kihagy6ó/)
Aki belekezd, ill. már gyakorolja, annak kitartást/lelkierőt kivánok.. hajrà!
A nap süssön ránk.. (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Az TÉNY, h. ehhez sporTolni kell..amit mindenkinek ajánlok..(jó közérzet, endorfin, & 1éb hasznos velejárói is vannak.)
Ehhez 1eseknek első körben elengedhetetlen 1kis önvizsgálat..úgymint : miért/mitől rettegek..?.. ill. mi lehet az önértékelési problémáim oka..?
(Magyarázatra/útmutatásra/segítségre, a kövérség pszichoszomatikája varázsszavak bepötyögése után lelhet az ember.. lánya.. is.)
Ha csak az 1/10-éig eljut bárki annak, mint amit én napi szinten "bénázok", az már jó.. kezdésnek.. (esőmentes napokon 40-50km bicaj/gyakran a duplája is/.. nyáron minden nap több km. úszás..mindezt cirka 20éve.. /a heti több tonnányi súly megmozgatása nőknek sz.tem kihagy6ó/)
Aki belekezd, ill. már gyakorolja, annak kitartást/lelkierőt kivánok.. hajrà!
A nap süssön ránk.. (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak Neked...Tandoritól mackószösszenet...
Hogyha a mackók sakkoznak,
Roppant ritkán kapkodnak.
Ketyeghet a sakkóra,
Nem ijeszt a mackóra. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 15:44
Hogyha a mackók sakkoznak,
Roppant ritkán kapkodnak.
Ketyeghet a sakkóra,
Nem ijeszt a mackóra. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)

No mivel V. Nap van, kicsit én meg ... titeket,nesze :
De azért ne bízzátok el magatokat
Medve is van,őszül...

Medve is van,őszül...
Sziasztok,
Boldog Valentint Nektek!
Most nem kávéval

Boldog Valentint Nektek!
Most nem kávéval

No mivel V. Nap van, kicsit én meg ... titeket,nesze :
Medve is van,őszül...

Medve is van,őszül...
Lassan teljes a csapat.
Kösz lédi
Végre ittam egyet...szebb az élet
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 14:31

Törölt felhasználó (869472)

Tessek. KV
Hm.
Tudom
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Tessek. KV
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 14:26

Ne bögrével kínálj baszki...kávéval..
Amúgy köszi,jól esne,életmentő lenne szerintem
Csak érjek haza..

Csak érjek haza..
Ne bögrével kínálj baszki...kávéval..
Csak érjek haza.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 14:22

Csak érjek haza.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)

Fozzek kavet neked? Szivesen megkinallak egy bogrevel.
)

Fozzek kavet neked? Szivesen megkinallak egy bogrevel.
)

Gyanítottam.....
Szr napom van ,kávét sem tudtam inni...pedig 4-et ilyenkorra már..szar az élet....:( (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 13:24

Szr napom van ,kávét sem tudtam inni...pedig 4-et ilyenkorra már..szar az élet....:( (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem a mai bókjaiddal fogod megtalálni a nagy barna medvenőt

Nem a mai bókjaiddal fogod megtalálni a nagy barna medvenőt
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 13:18

Szerintem ma hanyagolom a "medve féle bókólást",még én is gáznak találom....
Ez nem az én napom

Szerintem ma hanyagolom a "medve féle bókólást",még én is gáznak találom....
Ez nem az én napom

Jó a "hm"-öd....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

hm
Csak. ( Bóknak ment volna..)
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

??Miért is?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan vagyok mint a Terminátor! Visszatérek!