van egy fórumozónk, akinek cuncus a nickje...a kezdetek kezdetén csajnak nézték a fiúk...és meg akarták dugni
ez egy igazi péntek *hasfogós szmájli*
tom-cuncus-T-A-M
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 13:53

tom-cuncus-T-A-M

...húúú már alig várom...hogy éjfél legyen (szombat)...
...és ha addig fejfájást színlelek, amíg jönnek a lányok is?
Szó se róla, szívesen összefekszem Veled cuncus...de csak ha legalább egy csaj is köztünk van!

...és ha addig fejfájást színlelek, amíg jönnek a lányok is?

Szó se róla, szívesen összefekszem Veled cuncus...de csak ha legalább egy csaj is köztünk van!

...az igaz, hogy péntek van...ám...remélem tom cicus nem sértődik meg, de jobban vágyom a Te Puncidra, mint az Ő falloszára...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 13:56

van egy fórumozónk, akinek cuncus a nickje...a kezdetek kezdetén csajnak nézték a fiúk...és meg akarták dugni
tom-cuncus-T-A-M

tom-cuncus-T-A-M

inkább Te dugd meg cuncust!
elmegyek megkeresem hozzá a medvebőrt!
áthoztátok az ősnappaliból egyáltalán? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 13:56

áthoztátok az ősnappaliból egyáltalán? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

tom-cuncus-T-A-M

tom-cuncus-T-A-M

asszem nem
bemolyosodott vagy mifene...sőt a macskák is össze-vissza pisilték
nah...de komolyra fordítva a szót...azóta a nappaliban sok-sok átrendezés történt...mindenféle bútorcserék, meg személycserék...és ha charl végre rátalál a megfelelő kőműves brigádra, akkor még talán falbontás is lesz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 14. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 14:19

nah...de komolyra fordítva a szót...azóta a nappaliban sok-sok átrendezés történt...mindenféle bútorcserék, meg személycserék...és ha charl végre rátalál a megfelelő kőműves brigádra, akkor még talán falbontás is lesz

inkább Te dugd meg cuncust!
áthoztátok az ősnappaliból egyáltalán?

áthoztátok az ősnappaliból egyáltalán?
nem akarsz segíteni neki a keresgélésben a hét végén?
jó keresgélést! én léptem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 14:23

asszem nem

Jó hétvét, jó pihenést Neked!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 14. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 14:28

nem akarsz segíteni neki a keresgélésben a hét végén?

úgy tűnik, hogy kettesben vagyunk
volna kedved velem...ööö...izééé...egy oltári nagyot kefélni? (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 14. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)

volna kedved velem...ööö...izééé...egy oltári nagyot kefélni? (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 14. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Veled bármikor, bárhol, ahányszor csak Akarod!
Szép lassan Akarod...a fórumot szétoffolva....vagy lassan, óvatosan...hetekig elnyújva?
És még két lehetőség, cseten rámmászol....vagy msn-en jóóól Megrezegtecc...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 14:38

Szép lassan Akarod...a fórumot szétoffolva....vagy lassan, óvatosan...hetekig elnyújva?
És még két lehetőség, cseten rámmászol....vagy msn-en jóóól Megrezegtecc...

úgy tűnik, hogy kettesben vagyunk
volna kedved velem...ööö...izééé...egy oltári nagyot kefélni?

volna kedved velem...ööö...izééé...egy oltári nagyot kefélni?
Hibás képet Szúrtál be....lemaradT-A-M a képről, amint épp Köztük vagyok...

Fogadjunk, hogy Te Vagy a harmadik...:P
Oké, akkor hanyatt dőlök...

Nagyon jó te elvagy mollyval,nekem meg marad a többi
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 14. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 16:27

Fogadjunk, hogy Te Vagy a harmadik...:P

Halihóóóóó!
Melyiket wetted a 11 literest w a 14 literest...?
Kben utána érdeklődtem...mindenki dícséri...noh...jóóó wálasztás wót...
Nah...mindenkinek jóóó pénteket...én majd szombaton jewek..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 14. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 11:42

Héééé főgázos!
2 hete megtörtént a vízmelegítő csere ... amit a legvégén beszétünk... Sanyi Düval!
nem akarom elkajabálni, de úgy tűnik jó a választás...
nagyon jól szabályozható! ha a megbízhatósága is ilyen lesz nem lesz gondom vele!
2 hete megtörtént a vízmelegítő csere ... amit a legvégén beszétünk... Sanyi Düval!
nem akarom elkajabálni, de úgy tűnik jó a választás...
nagyon jól szabályozható! ha a megbízhatósága is ilyen lesz nem lesz gondom vele!
Nemis értem sárlt hogy nem talál szakembereket
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 14. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 17:22

Halihóóóóó!

Tudod azzé mert Nőből wan...hehehe...ízééé...biztos wálogat...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 14. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Falrakás???...
...inkább fallosz rakástól...
Nah...sok ilyen mestert nm fog tanálni...

Nah...sok ilyen mestert nm fog tanálni...

Pedig veletek olyan mintha a lottó ötöst nyerné sárl,nem is értem
Igazad van nagyon válogatós
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 14. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 19:13

Igazad van nagyon válogatós

Tudod azzé mert Nőből wan...hehehe...ízééé...biztos wálogat...

Jó estét!
Pedig mondtam neki, hogy öltözzön már át, mielőtt kilép az utcára, de úgy látom, a kis csacsi nem hallgatott rám. Nem csoda, hogy gyorsan le is fotózták, érdekes látvány volt.
Pedig mondtam neki, hogy öltözzön már át, mielőtt kilép az utcára, de úgy látom, a kis csacsi nem hallgatott rám. Nem csoda, hogy gyorsan le is fotózták, érdekes látvány volt.

Szia!
A régi talán "nappalisközelibb", otthonosabb és meghittebb volt, molyettes medvebőrével, megszámolhatatlanul sok és hirtelen ötlettől felbukkanó, sejtelmes különszobájával, no és, persze: a mindig szolgálatkész Jóskabá Főúraal a pult mögött...És Mr.Genyau pisiszagát is már rég kiszellőztették a faltörő kőmíjeslegények, de azért ez is lehet egy kedvelhető világ valakinek...
Bocsi,ez csak egy vélemény...Kellemes hétvégét kivánok minden kedves nappalilakónak: Katicika
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 14:23

A régi talán "nappalisközelibb", otthonosabb és meghittebb volt, molyettes medvebőrével, megszámolhatatlanul sok és hirtelen ötlettől felbukkanó, sejtelmes különszobájával, no és, persze: a mindig szolgálatkész Jóskabá Főúraal a pult mögött...És Mr.Genyau pisiszagát is már rég kiszellőztették a faltörő kőmíjeslegények, de azért ez is lehet egy kedvelhető világ valakinek...
Bocsi,ez csak egy vélemény...Kellemes hétvégét kivánok minden kedves nappalilakónak: Katicika

asszem nem

sose tiltott ki senki senkit abból a "nappaliból"...de ha valaki már nem akar maradni, akkor minek erőltessük?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 14. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 22:48
Törölt felhasználó (7767)

Szia!

Erről írtam volna, kedves Szilvi?
A régi nappali nosztalgiája csak....
Abból valóban senki nem tiltott ki senkit, de az hiányzik kissé...Az erőltetés - bárminémű is! -, valóban nem volt "annak" a nappalinak a sajátja. A jogutódnak meg...? Nem is tudom....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 22:51

A régi nappali nosztalgiája csak....
Abból valóban senki nem tiltott ki senkit, de az hiányzik kissé...Az erőltetés - bárminémű is! -, valóban nem volt "annak" a nappalinak a sajátja. A jogutódnak meg...? Nem is tudom....

sose tiltott ki senki senkit abból a "nappaliból"...de ha valaki már nem akar maradni, akkor minek erőltessük?