Aham,így már biztosan.....
Pff
Jó éjt

Jó éjt

(A medve most szégyelli magát....nagyon...)
De ugye nincs harag?
De ugye nincs harag?

Tehát jól vagy
Örülök neki
Tessék rám/ránk szólni.. szóból ért az ember..1000 bocsika...én jó leszek..
Így már vágom....

Tessék rám/ránk szólni.. szóból ért az ember..1000 bocsika...én jó leszek..
Így már vágom....
Nem kell paranoiásnak lenned. Néha túl sok a nyomulás,nem mindig van hangulatom hozzá
Meg persze van egyéb dolgom is,mint itt bohóckodni

Remélem én is,szeressem ha mindenkivel oké minden
A némaságtól paranoiás leszek néha...a teliholdtól meg vérmedveállat..

A némaságtól paranoiás leszek néha...a teliholdtól meg vérmedveállat..

Majd csak fel,meg kigyógyulnak bármi bajukból! Tangással is azért ellenkeztem a napokban,hogy írjon már bővített mondatot is néha!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Kösz haver
Bár most nincs már kedvem táncolni...

Bár most nincs már kedvem táncolni...
Crazy,tényleg csak mi szedünk itt Béres cseppet? Jópofa kismackó voltál!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Elfáradtam..egyedül nem táncolok,erről lemaradtatok

Közben táncolgatok amíg nem jön senki...
Egy táncot valaki?

Itt még fiatal voltam...kellett a pénz ábécéskönyvre stb....
Egy táncot valaki?

Itt még fiatal voltam...kellett a pénz ábécéskönyvre stb....
Vagyis nem jöttem volna rá....

Találtam..basz..ha nem mondod hogy Kojak lánya..ismerős volt az arca

"Nyomatnak" olyan számokat is, ahol Kojak lánya énekel.. nem is akárhogy. (Ariana Savalas)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nm
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Kösz,jó lazulósnak
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi Mackó

Tetszik
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Postmodern Jukebox
Trio Zazi (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 14:20
Trio Zazi (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokat hallgatok zenét mostanában,ha valaki ajánlana valamit megköszönném,hátha tetszik
Már kifogytam az ötletekből hogy mit keressek
Remélem mindenkinek kellemesen telik a Vasárnap
Majd benézek...

Már kifogytam az ötletekből hogy mit keressek

Remélem mindenkinek kellemesen telik a Vasárnap

Sikerült
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösz,lesz benne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 14:44

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Crazy! Régiek,újabbak: Piramis- Emelj fel a szívedig; Vörös István- Olyannak szeress; Tunyogi Rock Band- A tegnap itthagyott; Mobilmánia- Az ördög itt belebukott; P.Box- Ómen; Edda- Ahová eljutok; Hobo- Mesél az erdő; Toto- Hold the line; Dire Straits- Sultans of swing; Scorpions- Rock you like a hurricane: Iron Maiden- Wasted Years; Ted Neely- Getsemane song;! Most hirtelen ennyi! Remélem lesz amit szivesen hallgatsz újra,vagy ami bejön! Szia!