De a szomszédnak is karikás a szeme...
Hasonló kaliberű a haver mint én, akkor jobb lesz vigyázni..vagy szólni a szomszédnak hogy legyen mindig mozgásban
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 16:40

Hasonló kaliberű a haver mint én, akkor jobb lesz vigyázni..vagy szólni a szomszédnak hogy legyen mindig mozgásban

Törölt felhasználó (4003272)

Ha a haverod lövöldözött vele,és mondjuk nem törpe,vagy gyerek,akkor azért lehet vele szép távokat... mellesleg tudod....van az a kis izé,amin karikák vannak,és valami hülye okból abba kell beletalálni....na arra célozz,ne a szomszédra.
Ha a haverod lövöldözött vele,és mondjuk nem törpe,vagy gyerek,akkor azért lehet vele szép távokat... mellesleg tudod....van az a kis izé,amin karikák vannak,és valami hülye okból abba kell beletalálni....na arra célozz,ne a szomszédra.
A tartásomra ráférne...
Oszt mekkorát lehet vele lőni? (Valami kezdő cucc..)
Kb.40m a telek,nem akarom kinyírni a szomszédot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 16:24

Oszt mekkorát lehet vele lőni? (Valami kezdő cucc..)
Kb.40m a telek,nem akarom kinyírni a szomszédot

A szoktam,az túlzás. Nagyon amatőr cipőben jár még az íjászat nálam. Tervezek venni egy sajátot tavasszal. Ami most van,az csak ilyen kölcsönben van nálam. Fogadd el,remekül javítja a tartást pl.
Mai mókakép:

A szoktam,az túlzás. Nagyon amatőr cipőben jár még az íjászat nálam. Tervezek venni egy sajátot tavasszal. Ami most van,az csak ilyen kölcsönben van nálam. Fogadd el,remekül javítja a tartást pl.
Már elővenném a mocit melóba,de várok még pár hetet én is,reggel még cudar idő van hozzá.Minnyá itt a tavasz,ebben bízok.
Szoktál még nyilazni?
Haver megunta az övét,nekem akarja adni,gondolkodom rajta...jó időben, jó szórakozás,csak a vesszőket hozza valaki vissza...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 15:52
Szoktál még nyilazni?
Haver megunta az övét,nekem akarja adni,gondolkodom rajta...jó időben, jó szórakozás,csak a vesszőket hozza valaki vissza...

Kocsival még,de már jöhetne a bringás idő.
Kocsival még,de már jöhetne a bringás idő.
Fogj egy porkutyát,majd az kergeti őket helyetted
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 14:55

Törölt felhasználó (869472)

En kergetem a porcicakat.

En kergetem a porcicakat.

Nálatok mi pálya?
Vöri,Cat: Hétvégi program jól megy/ment?
Nőci: Ma nem volt meglepi?A múltkori jól sikerült?
Noki: Már suhan a bringa melóba vagy kocsival még?Nyilazás a tavaszban?
Többiek: Hogy telik?
Aztán később benézek...
Vöri,Cat: Hétvégi program jól megy/ment?
Nőci: Ma nem volt meglepi?A múltkori jól sikerült?
Noki: Már suhan a bringa melóba vagy kocsival még?Nyilazás a tavaszban?
Többiek: Hogy telik?
Aztán később benézek...
Csuda jó ! Itt a tavasz
Egész nap a szabadban,tele vagyok napenergiával,khm..adok is át szívesen

Egész nap a szabadban,tele vagyok napenergiával,khm..adok is át szívesen

Az új szomszéd bemegy a fiatal nőhöz bemutatkozni:
- Csókolom, bemutatnám a legjobb barátomat - szól és előkapja a farkát, lelóg a térdéig, ott himbálózik.
A csaj eltátja a száját, de gyorsan becsukja, megszólal:
- Úgy tudom, ha egy úriember bemutatkozik, legalább álljon fel.
- Csókolom, bemutatnám a legjobb barátomat - szól és előkapja a farkát, lelóg a térdéig, ott himbálózik.
Az új szomszéd bemegy a fiatal nőhöz bemutatkozni:
Hello! Szép napot mindenkinek

Haliho!

Viszont
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)

hello.... vidám vasárnapot mindenkinek...

Neked is
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 07:46

Napsugaras szép jó reggelt
Köszi Mackó, Csajszi
Nőci az nem semmi

Köszi Mackó, Csajszi

Nőci az nem semmi

Napsugaras szép jó reggelt
Köszi Mackó, Csajszi
Nőci az nem semmi

Köszi Mackó, Csajszi

Nőci az nem semmi