Biztos senki,kedves,aranyos, jóravaló...stb egy medve ez...meg szupervérmedve is...

Ki bántana egy medvét??
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 19:56

Ha nem Ámorkodok akkor ugye nem nyírsz ki?
Csak mert telihold hold van...netán átalakulsz "VérNockedle" -vé..
Meg amúgy is kiment a divatból a bunda,jön a tavasz is,jó idő,lőjél magadnak széldzsekit
Meg amúgy is kiment a divatból a bunda,jön a tavasz is,jó idő,lőjél magadnak széldzsekit

Ha nem Ámorkodok akkor ugye nem nyírsz ki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 17:09

Törölt felhasználó (4003272)

Ha esetleg fehér tógában kis szivecskés nyilakat támad kedved lövöldözni,jobb ha elkerülsz. Ahhoz már elég jól célzok,hogy téged eltaláljalak

Sanszos . Elég nagy lendülettel csináltam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor te kergetted át lédihez
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt ma én is kiűztem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 14:55

Törölt felhasználó (869472)

En kergetem a porcicakat.

Á, nem teszek olyant,egyrészt úgysem találok el semmit,meg tógában nem megyek az utcára,mindenki rajtam röhögne

Ha esetleg fehér tógában kis szivecskés nyilakat támad kedved lövöldözni,jobb ha elkerülsz. Ahhoz már elég jól célzok,hogy téged eltaláljalak

A táblát ne?
Igazad van,az elején úgysem találnám el.
No majd valami lesz..kösz a tippet.

Igazad van,az elején úgysem találnám el.
No majd valami lesz..kösz a tippet.
Feszíts hálót a tábla mögé....vagy inkább ne használjad,az lesz a legbiztonságosabb mindenkinek. A szomszédnak biztosan.
De a szomszédnak is karikás a szeme...
Hasonló kaliberű a haver mint én, akkor jobb lesz vigyázni..vagy szólni a szomszédnak hogy legyen mindig mozgásban
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 16:40

Hasonló kaliberű a haver mint én, akkor jobb lesz vigyázni..vagy szólni a szomszédnak hogy legyen mindig mozgásban

Ha a haverod lövöldözött vele,és mondjuk nem törpe,vagy gyerek,akkor azért lehet vele szép távokat... mellesleg tudod....van az a kis izé,amin karikák vannak,és valami hülye okból abba kell beletalálni....na arra célozz,ne a szomszédra.
Ha a haverod lövöldözött vele,és mondjuk nem törpe,vagy gyerek,akkor azért lehet vele szép távokat... mellesleg tudod....van az a kis izé,amin karikák vannak,és valami hülye okból abba kell beletalálni....na arra célozz,ne a szomszédra.
A tartásomra ráférne...
Oszt mekkorát lehet vele lőni? (Valami kezdő cucc..)
Kb.40m a telek,nem akarom kinyírni a szomszédot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 16:24

Oszt mekkorát lehet vele lőni? (Valami kezdő cucc..)
Kb.40m a telek,nem akarom kinyírni a szomszédot

A szoktam,az túlzás. Nagyon amatőr cipőben jár még az íjászat nálam. Tervezek venni egy sajátot tavasszal. Ami most van,az csak ilyen kölcsönben van nálam. Fogadd el,remekül javítja a tartást pl.
Mai mókakép:

A szoktam,az túlzás. Nagyon amatőr cipőben jár még az íjászat nálam. Tervezek venni egy sajátot tavasszal. Ami most van,az csak ilyen kölcsönben van nálam. Fogadd el,remekül javítja a tartást pl.
Már elővenném a mocit melóba,de várok még pár hetet én is,reggel még cudar idő van hozzá.Minnyá itt a tavasz,ebben bízok.
Szoktál még nyilazni?
Haver megunta az övét,nekem akarja adni,gondolkodom rajta...jó időben, jó szórakozás,csak a vesszőket hozza valaki vissza...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 15:52
Szoktál még nyilazni?
Haver megunta az övét,nekem akarja adni,gondolkodom rajta...jó időben, jó szórakozás,csak a vesszőket hozza valaki vissza...

Kocsival még,de már jöhetne a bringás idő.
Kocsival még,de már jöhetne a bringás idő.
Fogj egy porkutyát,majd az kergeti őket helyetted
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 14:55

Törölt felhasználó (869472)

Nálatok mi pálya?
Vöri,Cat: Hétvégi program jól megy/ment?
Nőci: Ma nem volt meglepi?A múltkori jól sikerült?
Noki: Már suhan a bringa melóba vagy kocsival még?Nyilazás a tavaszban?
Többiek: Hogy telik?
Aztán később benézek...
Vöri,Cat: Hétvégi program jól megy/ment?
Nőci: Ma nem volt meglepi?A múltkori jól sikerült?
Noki: Már suhan a bringa melóba vagy kocsival még?Nyilazás a tavaszban?
Többiek: Hogy telik?
Aztán később benézek...