Cserébe tangás vicc:
Két régi barát teniszezni készül, az öltözőben vannak, amikor az egyik döbbenten kérdezi a másiktól:
- Jesszusom, Te mióta viselsz női fehérneműt?
- Sajnos azóta, hogy a feleségem az autó kesztyűtartójában egy női tangát talált és el kellett hitetnem vele, hogy én szoktam hordani..
Két régi barát teniszezni készül, az öltözőben vannak, amikor az egyik döbbenten kérdezi a másiktól:
- Jesszusom, Te mióta viselsz női fehérneműt?
- Sajnos azóta, hogy a feleségem az autó kesztyűtartójában egy női tangát talált és el kellett hitetnem vele, hogy én szoktam hordani..

A nyolcvanéves bácsika feleségül vesz egy 25 éves leányzót. Eljön a nászéjszaka, a feleség - gondolván hogy férjét elfárasztotta a ceremónia - külön hálószobában készül nyugovóra térni, amikor kopogtatnak az ajtón. Az öreg az, befekszik a felesége mellé.
Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik. A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak. Ismét az öreg az, szerelemre éhesen.
Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy. A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön a kopogás, a felajzott idősödő férjjel.
Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet:
- Áruld már el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírták háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád?
Mire az öreg kicsit meglepetten:
- Hogyan? Már jártam itt ma este?
Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik. A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak. Ismét az öreg az, szerelemre éhesen.
Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy. A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön a kopogás, a felajzott idősödő férjjel.
Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet:
- Áruld már el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírták háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád?
Mire az öreg kicsit meglepetten:
- Hogyan? Már jártam itt ma este?

Szép álmokat mindenkinek...
Szia,jó éjt
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is csá,reggel nyitok
Aludjatok jól, persze miután....
ööö...tornásztatok

Aludjatok jól, persze miután....

Mind itt szaladgált nálam. De én tovább küldtem őket Mackóhoz.
Megérkeztek már? (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Megérkeztek már? (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Asszem itt vannak az ágy alatt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 21:44

Törölt felhasználó (869472)

Mind itt szaladgált nálam. De én tovább küldtem őket Mackóhoz.
Megérkeztek már?

Megérkeztek már?
Sziasztok!
Szep idonk van.
Szep idonk van.

Szia Lédi
Az idő remek,csak kár hogy hétfő van... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 18. hétfő 09:52

Az idő remek,csak kár hogy hétfő van... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szep idonk van.
Szep idonk van.

A hetfovel nem lenne baj, ha nem kellene dolgozni jarni a penzert, hanem mar a penz dolgozna nekem.

Rohadtul nem szeretek dolgozni...
Ki találta ki a munkát?Meg mé' nem verték el a többiek?

Hétfő van , de nem dolgozom
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 18. hétfő 10:29

A hetfovel nem lenne baj, ha nem kellene dolgozni jarni a penzert, hanem mar a penz dolgozna nekem.

Vegre. Mar rad fer a pihenes.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

A munkat a fizikaban James Joule.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 18. hétfő 10:44

Rohadtul nem szeretek dolgozni...

Bizony egésznapos fetrengés várható
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 18. hétfő 11:15

Vegre. Mar rad fer a pihenes.

Szexi csajjal kell agyban maradni. Nem egyedul...
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Vele biztos nem az ágyban fetrengenék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 18. hétfő 11:53

Szexi csajjal kell agyban maradni. Nem egyedul...