Hello...szép vasárnapot...
Hmmm. Simúlós változat? Még nem hallottam.De akkor majd simulós lesz.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 02. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 02. szombat 17:31
Elfelejtettem mondani...én csak a simulós változatát ismerem..mindegy,már megígérted..
Jo ejt macko!
Ismeros vagy a videon. Mikor legutobb lattalak meg kiskoru voltam...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 02. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 02. szombat 21:36
Ismeros vagy a videon. Mikor legutobb lattalak meg kiskoru voltam...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 02. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Elpilledt a medve....elköszön..jó éjt
Holnap asszem nem sokat leszek, inkább este,cserébe itt az esti home videom,ágyjelenettel,vetkőzéssel
homevideóm
Pusszantás
Holnap asszem nem sokat leszek, inkább este,cserébe itt az esti home videom,ágyjelenettel,vetkőzéssel
homevideóm
Pusszantás
jó éjt..pussz
2019. 03. 02. szombat 21:36
homevideóm
Pusszantás
homevideóm
Pusszantás
homevideóm
Pusszantás
homevideóm
Pusszantás
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 02. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát...nahát..
Nem szeressem a bort, biztos ezért nem jöttem rá...
Nem szeressem a bort, biztos ezért nem jöttem rá...
Hát...nahát..
Nem szeressem a bort, biztos ezért nem jöttem rá... (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 02. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem szeressem a bort, biztos ezért nem jöttem rá... (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 02. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Borból a száraz is jó....
Válasz:
Ebben egyetértünk..van amire érdemes várni...
En nem kerestem ra. Inkabb megvarom a valaszt. Neha jobb varni a dolgokra...
Próbáltam rákeresni,nem találtam...
En is kivancsi vagyok a megoldasra.
Jöhetne a tangás..furdalja az oldalamat a kíváncsiság,mi lehet a válasz a találósra....
Nem tudja valaki? Megsúghatná..
Nem tudja valaki? Megsúghatná..
Megpörgetem....
Elfelejtettem mondani...én csak a simulós változatát ismerem..mindegy,már megígérted..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 02. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 02. szombat 17:05
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 02. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4021382)
Kacsatánc.Szívesen eltáncolom veled bármikor.
Kacsatánc.Szívesen eltáncolom veled bármikor.
Csak a felét kell tudnia,a másik felét meg neked....
Jó lába van a csajszinak,kétszer is megnéztem a videót....
Nem egyszerű tánc...én kacsatáncban vagyok jó...
Lehet hogy ecccer felkérlek,azt tanuld meg addigra ..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 02. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 02. szombat 12:55
Jó lába van a csajszinak,kétszer is megnéztem a videót....
Nem egyszerű tánc...én kacsatáncban vagyok jó...
Lehet hogy ecccer felkérlek,azt tanuld meg addigra ..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 02. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4021382)
Igen jive.erre a ferjemet anno a lagzinkra fel ev alatt csak felig meddig sikerult.
u
u
Igen jive.erre a ferjemet anno a lagzinkra fel ev alatt csak felig meddig sikerult.
u
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 02. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
u
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 02. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőci:
Jive
Ezt mondtad?
Tetszik,mert bugyivillantós...
Tánctanár legyen a talpán aki engem megtanít erre....
Jive
Ezt mondtad?
Tetszik,mert bugyivillantós...
Tánctanár legyen a talpán aki engem megtanít erre....

GG-ufsz

matik