Pussz,jó a móka
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 07:42

"Látod azt a két nõt? A barna hajú a felségem, szõke meg a szeretõm!
- Érdekes nekem is, csak pont fordítva!"
Szia,nem egészen értem a kérdést...most a régi van..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 07:34
Törölt felhasználó (4030862)

Sziasztok!
Probaltam avatart cserelni, le is mentettem az ujat es megis a regi kep jelenik meg. Tudtok segiteni egy holgynek, hogyan vehetnem le innen a kis kepet? A parom ezt jelolte be, de en azert szolidabb Lady vagyok, nem mutogatom a puncim csak ugy....
Probaltam avatart cserelni, le is mentettem az ujat es megis a regi kep jelenik meg. Tudtok segiteni egy holgynek, hogyan vehetnem le innen a kis kepet? A parom ezt jelolte be, de en azert szolidabb Lady vagyok, nem mutogatom a puncim csak ugy....

Üdv Ikarosz,szívesen látunk a kis baráti csapatunkban.
Ugye nem gondoltad komolyan hogy egyedül sörözöl?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 09. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 09. szombat 23:38
Ugye nem gondoltad komolyan hogy egyedül sörözöl?

Törölt felhasználó (3977362)

Örömmel látom, hogy van itt élet ahhoz képest, hogy visszaolvasva páran istenesen becsapták kívülről az ajtót. De az élet nem áll meg senki sértődött kedvéért. Arra gondondoltam időnként én is leülök itt egy sarokban egy sörrel vagy egy whiskyvel és néha beledumálok. Akkor lehet ám igazán bölcsnek lenni és ítélkezni. Legfeljebb másnap bocsit kérek.

Facca reggelt
Pussz csajok,a medve legyen veletek

Pussz csajok,a medve legyen veletek

"Látod azt a két nõt? A barna hajú a felségem, szõke meg a szeretõm!
Sziasztok!

szép vasárnapot mindenkinek ...

Szép napot mindenkinek! Szia Ikarosz! Szívesen látunk,csak ne a kandalló mellett üldögélj!

Örömmel látom, hogy van itt élet ahhoz képest, hogy visszaolvasva páran istenesen becsapták kívülről az ajtót. De az élet nem áll meg senki sértődött kedvéért. Arra gondondoltam időnként én is leülök itt egy sarokban egy sörrel vagy egy whiskyvel és néha beledumálok. Akkor lehet ám igazán bölcsnek lenni és ítélkezni. Legfeljebb másnap bocsit kérek.

Mára csá
Rásomfordálok az asszonykára...
Reggel benézek

Rásomfordálok az asszonykára...

Reggel benézek

Értettem,lehet hogy azért mert nekem is hasonló tanulmányaim vannak..
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 09. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 09. szombat 21:23

Na, gondolatban mindenki pótolja ki az előző irományom a megfelelő betűkkel
Hiába, a 6 osztály semmire sem elég, plane ha 3 első 2 második
még a matekot se tudja normálisan megtanulni az ember lánya

Jó éjt

Törölt felhasználó (4036482)

Jólvan fiúk látom este révén ,egész jol belemelegedtetek.
Én most elköszönök. A kandúromé a terep.

Pusszantás Cat
Én ki vagyok párnázva,használhatsz..
Szárnyak? Angyalka? Tudtam....
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 09. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 09. szombat 21:18

Én ki vagyok párnázva,használhatsz..

Szárnyak? Angyalka? Tudtam....

Egy kicsit kiteszem innen a lábam és 3 oldalt olvasható vissza
Üdv mindenkinek!
Mit még nem adnék egy kis párnáért itt ott
Lehetne alattam, fölöttem, mellettem
A kort is említettétek: én se nem őszülök, se nem kopaszodó, de azt hiszem ezt senki nem bánja
Csak a szárnyai nőnek, azt nyitogatom néha

Üdv mindenkinek!

A kort is említettétek: én se nem őszülök, se nem kopaszodó, de azt hiszem ezt senki nem bánja

Tartalmas játékokat
Szép estét
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 09. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 09. szombat 21:18

Törölt felhasználó (4036482)

Na, gondolatban mindenki pótolja ki az előző irományom a megfelelő betűkkel
még a matekot se tudja normálisan megtanulni az ember lánya

Egy kicsit kiteszem innen a lábam és 3 oldalt olvasható vissza
Üdv mindenkinek!
Lehetne alattam, fölöttem, mellettem
Csak a szárnyai nőnek, azt nyitogatom néha

Üdv mindenkinek!

Ok.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 09. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Totál diló vagy!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 09. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 09. szombat 20:59

Sötét középkor...

Nem kedvelem az ilyent,de vajon mi lehet az alaptörténet?
Mé' nem volt nadrágja? Biztos mondta a király,párbajozni vetkőzzenek le derékig...

Nem kedvelem az ilyent,de vajon mi lehet az alaptörténet?
Mé' nem volt nadrágja? Biztos mondta a király,párbajozni vetkőzzenek le derékig...