Igen. Vegre citrom lettem puna helyett...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 08:31

Már látszik a citrom
.... Jelentkezz ki.. majd be... néhány óra vagy néhány nap és megoldódik

A nagy horgaszas kozbeni ahitatot csak a ferfiak hintik el a noknek, nehogy azok csatlakozni akarjanak. Ez egy titkos tarsasag.
Noknek a belepes nem javallott.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 09:58

Régen sokat pecáztam,az asszonyka is szerette,sőt imádta,így közösen.
Amúgy hülye duma hogy csendben kell lenni.
Haverokkal még jól be is szoktunk rúgni meg nótázni stb...na jó,akkor nem is volt hal..

Haverokkal még jól be is szoktunk rúgni meg nótázni stb...na jó,akkor nem is volt hal..

Régen sokat pecáztam,az asszonyka is szerette,sőt imádta,így közösen.
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 08:45

Feleség kérdi a férjét:
-Drágám,te miért szeretsz annyira horgászni???
-Mert csend van és nyugalom.
-Juj de jó,akkor legközelebb megyek én is!!!
-MONDOM CSEND VAN ÉS NYUGALOM!!!!!!
.... Nos, ezért nem járok én horgaszni

Feleség kérdi a férjét:

Dehogy, este tettem a hűtőbe. Akinek kedve tartja pattintson belőle. Vasárnap reggelire kiváló. Különösen javallott magas vitamintartalma miatt tavaszi medvéknek.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 07:48

Üdv Ikarosz,szívesen látunk a kis baráti csapatunkban.
Ugye nem gondoltad komolyan hogy egyedül sörözöl?

Már látszik a citrom
.... Jelentkezz ki.. majd be... néhány óra vagy néhány nap és megoldódik
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 08:12

Törölt felhasználó (4030862)

Igen. Meg mindig a regi kepet teszi fel, ha hoztaszolast irok.
Köszönöm a kedves tanácsot, a nagyja már leégett anno
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 06:54

Törölt felhasználó (3901512)

Szép napot mindenkinek! Szia Ikarosz! Szívesen látunk,csak ne a kandalló mellett üldögélj!

Igen. Meg mindig a regi kepet teszi fel, ha hoztaszolast irok.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Pussz,jó a móka
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 07:42

"Látod azt a két nõt? A barna hajú a felségem, szõke meg a szeretõm!
- Érdekes nekem is, csak pont fordítva!"
Szia,nem egészen értem a kérdést...most a régi van..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 07:34
Törölt felhasználó (4030862)

Sziasztok!
Probaltam avatart cserelni, le is mentettem az ujat es megis a regi kep jelenik meg. Tudtok segiteni egy holgynek, hogyan vehetnem le innen a kis kepet? A parom ezt jelolte be, de en azert szolidabb Lady vagyok, nem mutogatom a puncim csak ugy....
Probaltam avatart cserelni, le is mentettem az ujat es megis a regi kep jelenik meg. Tudtok segiteni egy holgynek, hogyan vehetnem le innen a kis kepet? A parom ezt jelolte be, de en azert szolidabb Lady vagyok, nem mutogatom a puncim csak ugy....

Üdv Ikarosz,szívesen látunk a kis baráti csapatunkban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 09. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 09. szombat 23:38

Törölt felhasználó (3977362)

Örömmel látom, hogy van itt élet ahhoz képest, hogy visszaolvasva páran istenesen becsapták kívülről az ajtót. De az élet nem áll meg senki sértődött kedvéért. Arra gondondoltam időnként én is leülök itt egy sarokban egy sörrel vagy egy whiskyvel és néha beledumálok. Akkor lehet ám igazán bölcsnek lenni és ítélkezni. Legfeljebb másnap bocsit kérek.

Facca reggelt
Pussz csajok,a medve legyen veletek

Pussz csajok,a medve legyen veletek

"Látod azt a két nõt? A barna hajú a felségem, szõke meg a szeretõm!
Sziasztok!

szép vasárnapot mindenkinek ...

Szép napot mindenkinek! Szia Ikarosz! Szívesen látunk,csak ne a kandalló mellett üldögélj!

Örömmel látom, hogy van itt élet ahhoz képest, hogy visszaolvasva páran istenesen becsapták kívülről az ajtót. De az élet nem áll meg senki sértődött kedvéért. Arra gondondoltam időnként én is leülök itt egy sarokban egy sörrel vagy egy whiskyvel és néha beledumálok. Akkor lehet ám igazán bölcsnek lenni és ítélkezni. Legfeljebb másnap bocsit kérek.

Mára csá
Rásomfordálok az asszonykára...
Reggel benézek

Rásomfordálok az asszonykára...

Reggel benézek

Értettem,lehet hogy azért mert nekem is hasonló tanulmányaim vannak..
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 09. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 09. szombat 21:23

Na, gondolatban mindenki pótolja ki az előző irományom a megfelelő betűkkel
Hiába, a 6 osztály semmire sem elég, plane ha 3 első 2 második
még a matekot se tudja normálisan megtanulni az ember lánya

Hiába, a 6 osztály semmire sem elég, plane ha 3 első 2 második