Igen nálam is ez a szitu mindig.Az meg már csak ráadás mikor az a r..... t nyest elrág egy kábelt, 1 évben kétszer.Szerintem ennyit még senki nem vadászott nyestre mint én.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 10:49

Én is fa alatt parkolok a melóban,a kocsin akkora szignó van hogy a madár tuti hogy bele is halt utána
Az is elképzelhető hogy majom volt,de még annak is becsületére válna...

Törölt felhasználó (4036482)

Március 15 -öl jutott eszembe.Ma megkérdeztem a buta Labancot,hogy tudja-e esetleg milyen nap nálunk március 15. Egyszerű választ kaptam.Mikor behodólt Mo.ország nekik.Na nekem sem kellet több.

Március 15 -öl jutott eszembe.Ma megkérdeztem a buta Labancot,hogy tudja-e esetleg milyen nap nálunk március 15. Egyszerű választ kaptam.Mikor behodólt Mo.ország nekik.Na nekem sem kellet több.

En most estem haza... Induljon a hosszú hétvége, ami olyan rövid lesz, hogy párat pislogok és már hétfő reggel

Fogd fel lelki gyakorlatnak. Az Úr olyan embereket küld utadba, akiket joggal elküldhetsz a bús p...ba. Az ebből fakadó megkönnyebbüléssel és örömmel töltekezzél a hosszú hétvégére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 13:49

Törölt felhasználó (4024732)

A mai nap erős hányingerrel küzdök.
Ma előjött az antiszoc. énem, köszönhetően az embereknek - ma kiszabadultak a kretének, fogyatékosok!
Nem lehetne valami láthatatlan ruház felvenni? Hol lehet olyat kapni?
Ma előjött az antiszoc. énem, köszönhetően az embereknek - ma kiszabadultak a kretének, fogyatékosok!

Inkább elmegyek GYES-re
(ma nembírom, komolyan) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 14:30

(ma nembírom, komolyan) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Jön a hosszú hétvége,ilyenkor kirajzanak a buckalakók meg a morgoncok.Tiszteletet és jómodort nem ismerve ürítenének egy gyorsat de azonnal
Szóval a szokásos..
Ilyenkor el kell bújni a takaró alá,persze nem egyedül

Szóval a szokásos..

Jön a hosszú hétvége,ilyenkor kirajzanak a buckalakók meg a morgoncok.Tiszteletet és jómodort nem ismerve ürítenének egy gyorsat de azonnal
Szóval a szokásos..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 13:49

Szóval a szokásos..

Ez velem ugyan így van. Már mint kocsimosás, és másnap eső.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 12:49
Törölt felhasználó (4030862)

Nekem is hamar madarkakis az autom. Gyonyoruen telibe szoktak trafalni szegenyt. De ami meg jobb jatek, hogy amint elmegyek autot mosatni masnap tuti esik az eso. Ez meg sosem volt maskepp. Mar a barataimmal egyutt nevetunk ezen.

Nekem is hamar madarkakis az autom. Gyonyoruen telibe szoktak trafalni szegenyt. De ami meg jobb jatek, hogy amint elmegyek autot mosatni masnap tuti esik az eso. Ez meg sosem volt maskepp. Mar a barataimmal egyutt nevetunk ezen.

Egy kis ajándék,egy bájos csajszinak..hogy vidámabb napja legyen mint tegnap
Jár hozzá egy lazító masszázs is

Jár hozzá egy lazító masszázs is

Én is fa alatt parkolok a melóban,a kocsin akkora szignó van hogy a madár tuti hogy bele is halt utána

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 10:43

Úgy legyen, úgy legyen!
Csicsergek, ha már a madarak nem akarnak. Csak egy szarkát láttam üldögélni az autópálya korláton
Meg éccaka letojták a kocsit.. Kellett nekem fa alá parkolni. Inkább Fa(sz) alá parkolnék
Csicsergek, ha már a madarak nem akarnak. Csak egy szarkát láttam üldögélni az autópálya korláton

Meg éccaka letojták a kocsit.. Kellett nekem fa alá parkolni. Inkább Fa(sz) alá parkolnék

Veszek még piát,egye fene...nagy ez a barlang...
Aki megázik,ugorjon be hozzám.Láttam filmekben hogy mit kell tenni ilyenkor.Vizes ruha le,aztán melegíteni meztelen testtel,nehogy kihüljön a páciens..rákészülök...
Aki megázik,ugorjon be hozzám.Láttam filmekben hogy mit kell tenni ilyenkor.Vizes ruha le,aztán melegíteni meztelen testtel,nehogy kihüljön a páciens..rákészülök...

Úgy legyen, úgy legyen!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 08:31

Szia
Végre egy kis bájos csicsergés
Én is így futottam neki
Hajrá,kevés melós gyors és kellemes napot

Én is így futottam neki

Ne mááár! Mindjárt toporzékolok. Annyira megterveztem mindent, és annak a tervnek az eső nem áll jól!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 10:00

Sziasztok!
Esni fog a hetvegen. Hogy turazok igy???
Brrrr. Morcos vagyok. Megyek a medve barlangjaba pialni. Hivhatsz meg csajokat....
Brrrr. Morcos vagyok. Megyek a medve barlangjaba pialni. Hivhatsz meg csajokat....

Szia
Szeressem mikor csicseregnek itt a csajszikák
Még nem tuti a rossz idő,de gyere inkább a barlangba,kellemes lesz.
Ha te ott vagy nem is kell más társaság,nem hívok mást
Meg sóher vagyok,nem vettem annyi piát....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 10:00

Szeressem mikor csicseregnek itt a csajszikák

Még nem tuti a rossz idő,de gyere inkább a barlangba,kellemes lesz.
Ha te ott vagy nem is kell más társaság,nem hívok mást

Meg sóher vagyok,nem vettem annyi piát....

Sziasztok!

Sziasztok!

Szia
Én is így futottam neki
Hajrá,kevés melós gyors és kellemes napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 08:24

Én is így futottam neki

Ezt a napot gyorsan pergessük le, és holnaptol lazsálhatunk!
Ezt a napot gyorsan pergessük le, és holnaptol lazsálhatunk!