Szép..napos..vidám hétvégét...

Jo reggelt/estét vagy kinek mi!
Indul a hétvége. Teljen mindenkinek tartalmasan pozitívan!

Indul a hétvége. Teljen mindenkinek tartalmasan pozitívan!

Be köszönök,mert már lenyomott minket a hoki rovat...
Jó éjt csá

Jó éjt csá

Nekem már hétvége
A medve legyen veletek

A medve legyen veletek

Vidám reggelt
Valakinek főleg vidámat...
Péntek van

Valakinek főleg vidámat...

Péntek van

Jó éjt csá

Jó hát nekem igen....
Kettőskörösztcsókosszmájli ...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Kettőskörösztcsókosszmájli ...

Szia..
Egy betűvel több......
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 18:57

Egy betűvel több......

Ehh... mindig csak a pia....pedig ez az oldal másról kéne, hogy szóljon...

Ehh... mindig csak a pia....pedig ez az oldal másról kéne, hogy szóljon...

hello..szép estét.. .

Ezt már első nap lefigyeltem,de nem szóltam senkinek,ha tol a fejük,akkor nem bírok velük..
Igyanak mértékkel,még több jut nekem.
A postás nő vagy pasi volt? Nem mertem meg megnézni,hátha okkal van elzárva a külvilágtól...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 11:16

A postás nő vagy pasi volt? Nem mertem meg megnézni,hátha okkal van elzárva a külvilágtól...

szerinted miért a sör gyár mellet van a nappali és a pulton a csapolótól az a kerti slag sem disz :P töltő tartályra van kötve ( mióta fel címkéztem a másik végét hogy "főnökséghez" ellátási zavarok is megszűntek , nem próbálja senki ki húzni.) ... s reméljük épp nem alkohol mentest töltenek....
"néha..néha.."...
Khm..te nem is vagy rabszolga..önként vagy a pincémben..szerencsére
Am igaz,több "törődés és különleges bánásmód" jár neked
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 11:07

Khm..te nem is vagy rabszolga..önként vagy a pincémben..szerencsére

Am igaz,több "törődés és különleges bánásmód" jár neked

Fúúú... nehéz ez a rabszolgasors
A szerencse benne, hogy élvezni tudom... néha.. néha

Én kihúznám vazi,csakazértis
Az alkoholtól összevissza beszélsz,és vigyázni kell a medvebőrre is,nemá'hogy lehányd
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 11:16

szerinted miért a sör gyár mellet van a nappali és a pulton a csapolótól az a kerti slag sem disz :P töltő tartályra van kötve ( mióta fel címkéztem a másik végét hogy "főnökséghez" ellátási zavarok is megszűntek , nem próbálja senki ki húzni.) ... s reméljük épp nem alkohol mentest töltenek....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 27. szerda 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 06:34

Szeva
Pisszents egy sört ha felkeltél,remélem Ikarosz hagyott még.
Pisszents egy sört ha felkeltél,remélem Ikarosz hagyott még.
Fúúú... nehéz ez a rabszolgasors
A szerencse benne, hogy élvezni tudom... néha.. néha

Fasza reggelt.

Mára csá