Jo bizony.
En is imadom. Teaval. Regi jol bevalt paros.

En is imadom. Teaval. Regi jol bevalt paros.
Szia
Jó volt a mozi?
Szeressem a bundáskenyeret...
Akkor nem csomagolok még....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 07. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 07. vasárnap 09:58

Jó volt a mozi?
Szeressem a bundáskenyeret...
Akkor nem csomagolok még....

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok!
Csak 1 talalatom lett sajna.
Igy a heten meg dolgoznom kell.
En bundaskenyeret gyartok most.

Sziasztok!

Tegnap megfőztünk egy csülköt. Reggel levágtam egy darabot,felkockáztam,három tojással megsütöttem. A szagokra persze megjelent a két kutyám,és jóformán ők ették a húst én a tojást! Hát ezért se hízok el!

Mi lassan "ebédet",
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 07. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 07. vasárnap 08:31

Törölt felhasználó (4036482)

Jóreggelt. Ki mit főz?
Fasza reggelt
Nekem a jókedv megvan....

Nekem a jókedv megvan....

Jóreggelt. Ki mit főz?
Szia Tangás! Neked is hasonló jóóókat!!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 04. 07. vasárnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)

hello..szép vasárnapot..
jó reggel..jó kedvet...

Mosolygósan elvonulok az ágyba..
Lehet csatlakozni..éjjel is..
Jó éjt meg csá

Lehet csatlakozni..éjjel is..

Jó éjt meg csá

Kicsit lejjebb írta After,rajzolunk neki bajszot,én meg viszek "botot" aztán....áá ez így nem jó,megmutatnám inkább..
A mozit meg tudod mi az...
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 04. 06. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)

A mozit meg tudod mi az...

Ha kifejted mi is az, esetleg beszélgettünk róla

After elment moziba,a te nuniddal ne játtszunk Poirotosat?
Aztán elviszlek moziba...
Szerintem tök jó lenne...
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 04. 06. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán elviszlek moziba...

Szerintem tök jó lenne...

Oké! De kakaót nem iszom mert megf.sat....
Jó mozit
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 06. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 06. szombat 21:12

Jó mozit

Ok. Akkor a bajszot a nunim fölé rajzolom. Úgy kicsit hasonlítok Poirot-ra. A botot te hozod magaddal.
Aztán együtt megfejtjük s rejtélyt, miért is függnek nők és férfiak a szextől annyira?

Aztán együtt megfejtjük s rejtélyt, miért is függnek nők és férfiak a szextől annyira?
Szia
Nekem csodás az estém.
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 04. 06. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem csodás az estém.

Megyek mozizni. Jó éjt mindenkinek!

Ok. Akkor a bajszot a nunim fölé rajzolom. Úgy kicsit hasonlítok Poirot-ra. A botot te hozod magaddal.
Aztán együtt megfejtjük s rejtélyt, miért is függnek nők és férfiak a szextől annyira? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 06. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 06. szombat 19:43

Aztán együtt megfejtjük s rejtélyt, miért is függnek nők és férfiak a szextől annyira? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 06. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne legyél már Poirot hát..az egy bajszos faszi....
Maradjál csak cicalány és kész
Mondjuk én sem növök fel sosem...
Segítsek felfedni az összefüggéseket?
Remek módszerem van rá! Megvizsgálom az indítékot! Ez szerintem a bugyiban van,hol máshol?

Remek módszerem van rá! Megvizsgálom az indítékot! Ez szerintem a bugyiban van,hol máshol?

Szép jó estét mindenkinek

Ne legyél már Poirot hát..az egy bajszos faszi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 06. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 06. szombat 19:39

Mar keszen allok. Ma habos kakao az edesseg nalam. Azt hiszem sosem novok fel igazan.....
De lehet csak Poirot szeretnek lenni, hogy felfedjem a titkos osszefuggeseket. Uff
De lehet csak Poirot szeretnek lenni, hogy felfedjem a titkos osszefuggeseket. Uff
Desszertnek minősül
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 06. szombat 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 06. szombat 19:36

Törölt felhasználó (3901512)

Nemsokára nyolc! Jöhetne az Édesség!!