Azt nekem is irtunk.Emlékszel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:59

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Munkaköri leírásom?
Azt már látom, hogy természetben fizetsz.
Egyéb juttatások?

Egyéb juttatások?
Sziasztok !És sz.sz. Megirtam a nyitót,most itt vacilálok küldjem ne küldjem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 08:15

Admin

Megkeresem a gumicsizmám, aztán már ott is vagyok
Erről eszembe jutott az, amikor egyszer kint dolgoztam szántóföldön és eső után kellett kimennünk, ennek megfelelően derékig sáros voltam. Nem volt kedvem bolt előtt hazamenni átöltözni, ezért csak cipőt cseréltem, és a piszkos ruhámban mentem be. Ne tudjátok meg hogy követtek az eladók, hogy lopok-e valamit.
Szóval nagyon úgy van, hogy a ruha teszi az embert. De mondjuk meg is értem. Ha látok egy nagyon piszkos, szakadt embert, akkor én sem arra gondolok először, hogy ez egy rendes ember.
Ti tévedtetek már nagyot, amikor előítéleteitek voltak valakinek a ruházata alapján?

Erről eszembe jutott az, amikor egyszer kint dolgoztam szántóföldön és eső után kellett kimennünk, ennek megfelelően derékig sáros voltam. Nem volt kedvem bolt előtt hazamenni átöltözni, ezért csak cipőt cseréltem, és a piszkos ruhámban mentem be. Ne tudjátok meg hogy követtek az eladók, hogy lopok-e valamit.
Szóval nagyon úgy van, hogy a ruha teszi az embert. De mondjuk meg is értem. Ha látok egy nagyon piszkos, szakadt embert, akkor én sem arra gondolok először, hogy ez egy rendes ember.
Ti tévedtetek már nagyot, amikor előítéleteitek voltak valakinek a ruházata alapján?

Megkeresem a gumicsizmám, aztán már ott is vagyok
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 20. péntek 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 08:02

Semmi nehéz csak az éhes disznot kéne jol lakatni puncival,jutatás egy álló pénisz amiböl fejheted a tejet

Semmi nehéz csak az éhes disznot kéne jol lakatni puncival,jutatás egy álló pénisz amiböl fejheted a tejet
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:59

Admin

Munkaköri leírásom?
Egyéb juttatások?

Egyéb juttatások?
És falun cseverészni fogtok vagy esetleg túrázgatni, nézelődni?
Ha feléneklitek a dalt, irány hálivúd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:57
Ha feléneklitek a dalt, irány hálivúd?

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

haverommal akartuk a "dalomat" felénekelni/pengetni, de neki akkor is suli lesz, úgyhogy maradok itthon tanulni.
Aztán vasárnap tanárommal lemegyünk egyik osztálytársamhoz falura

Munkaköri leírásom?
Egyéb juttatások? (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:57

Egyéb juttatások? (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt a tejért ne sírjál kaphatsz tölem akár egy vödörel is,ha jol dogozol

Jó reggelt a tejért ne sírjál kaphatsz tölem akár egy vödörel is,ha jol dogozol
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:43

Admin

Jó reggelt, még nem ittam meg a kávémat, úgyhogy kómás vagyok és egyetlen kérdés sem jut eszembe azon kívül, hogy van-e tej a kávémba?
haverommal akartuk a "dalomat" felénekelni/pengetni, de neki akkor is suli lesz, úgyhogy maradok itthon tanulni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:47

Admin

Kinek van valami érdekes hétvégi programja?

Kinek van valami érdekes hétvégi programja?

Mint írtam is, én nem vagyok tipikus szűz a szex terén, szóval ebből akár jó is ki(el)sülhet

Jó reggelt, még nem ittam meg a kávémat, úgyhogy kómás vagyok és egyetlen kérdés sem jut eszembe azon kívül, hogy van-e tej a kávémba?
Jóóóó reggelt!
Gyors de kiadós reggeli... és hurrááááá péntek.. induljon a 7 utolsó napja
Gyors de kiadós reggeli... és hurrááááá péntek.. induljon a 7 utolsó napja

hurrá,megmarad az öregharcos!!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 19:49

killer itthon.
már vacsizott. megágyaztam neki. mosakszik. remélem, mély álomba szenderül, nem fog nekem itten hisztizni egész éjjel.
megkaptam a számlát, minden egyes beavatkozásnál irják a cica nevét, emigyen:
"Killer VAD! Vigyázz vele!"
igazi dög!
és ez igy teliirva két A4-es oldalon

megkaptam a számlát, minden egyes beavatkozásnál irják a cica nevét, emigyen:
"Killer VAD! Vigyázz vele!"
igazi dög!

és ez igy teliirva két A4-es oldalon

persze,hogy vezethet,én hülye...engem a jóra,terád!!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)

hmm...szüz és skorpió....vezethet ez jóra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 18:14

Admin

Felejthetetlen szerető... hmmmmmm, Para, nekünk találkoznunk kell!

héé,a söröskriglit meg se emlited?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 21:43

van egy ócska ládikóm. tudjátok, amire rá lehet csüccsenni. még a nagyim konyhájában állt. kislány voltam, azon guggoltam, s csippentgettem a pogácsákra a sajtot, amit nagyim szaggatott. nem adnám oda senkinek semmi pénzért.
pedig most kezdek gatyásodni!
pedig most kezdek gatyásodni!

Nemsokára targoncával és önrakodós teherautóval járnak majd.
A francba, akkor nekem már semmi esélyem sincs :-(
A francba, akkor nekem már semmi esélyem sincs :-(
Az pl. vicces jelenet volt, amikor a kispolszkimmal jártam körbe a falut (férjem nem tudta, hogy túrni mentem), és lovasszekerekkel versenyeztem, hogy odaérjek a jó helyekre

Nálunk miért nem csinálnak ilyet????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Fhúúú, teee!
Amikor tekertem haza a suliból, majdnem felvettem egy hatalmas üvegdemijont... de nagoyn nem szokásom...
meg nem akarok összeveszni az etnikummal.
Viszont volt a szomszéd faluban egy fantasztikus vállalkozás.
Volt valami szerződése a nagyobb raktáráruházakkal, hypermarketekkel, barkácsáruházakkal, hogy ami eladhatatlanná válik náluk (elvész egy darabja, eltörik, bemutatódarab, stb.),azt leadják ennek a kis raktárnak. Amivel itt sem tudtak mit kezdeni, azt kidobták az udvarra, és lehetett guberálni ingyen.
Az egyik kompaktcsöves asztali lámpa, ami itt világít mellettem, pl. innen van. Hoztam még innen másik lámpát is, azt fel kellett újítanom (szétszed, kapcsoló és égőcsere, trafó letisztáz, davaj).
Van a pincénkben egy krómozott gömgrill... azért volt ott a guberálóban, mert a négy lábából, csak 3 van meg... szerintem átfúrom a helyét és akkor lesz háromlábú, csuhaj! aztán lehet gömbgrillezni is ^_^
Amikor tekertem haza a suliból, majdnem felvettem egy hatalmas üvegdemijont... de nagoyn nem szokásom...

Volt valami szerződése a nagyobb raktáráruházakkal, hypermarketekkel, barkácsáruházakkal, hogy ami eladhatatlanná válik náluk (elvész egy darabja, eltörik, bemutatódarab, stb.),azt leadják ennek a kis raktárnak. Amivel itt sem tudtak mit kezdeni, azt kidobták az udvarra, és lehetett guberálni ingyen.
Az egyik kompaktcsöves asztali lámpa, ami itt világít mellettem, pl. innen van. Hoztam még innen másik lámpát is, azt fel kellett újítanom (szétszed, kapcsoló és égőcsere, trafó letisztáz, davaj).
Van a pincénkben egy krómozott gömgrill... azért volt ott a guberálóban, mert a négy lábából, csak 3 van meg... szerintem átfúrom a helyét és akkor lesz háromlábú, csuhaj! aztán lehet gömbgrillezni is ^_^
Fhúúú, teee!
meg nem akarok összeveszni az etnikummal.
Van a pincénkben egy krómozott gömgrill... azért volt ott a guberálóban, mert a négy lábából, csak 3 van meg... szerintem átfúrom a helyét és akkor lesz háromlábú, csuhaj! aztán lehet gömbgrillezni is ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:20

Van a pincénkben egy krómozott gömgrill... azért volt ott a guberálóban, mert a négy lábából, csak 3 van meg... szerintem átfúrom a helyét és akkor lesz háromlábú, csuhaj! aztán lehet gömbgrillezni is ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Guberálásról jut eszembe: ti is szerettek lomtalanításkor turizni? Én nagyon, csak a férjem szégyelli és nem engedi, hogy csináljam.