szokás.
csak szexi rucikban.
semmi szőrmebunda... hacsak... hacsak mezitelen vagy alatta.
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:45
csak szexi rucikban.
semmi szőrmebunda... hacsak... hacsak mezitelen vagy alatta.
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra gondoltam fogas nem kell.mert ott a pasi újja ...arra aggatjuk a rucikat....apropó..szokás itt ruhában lenni?.-)
Arra gondoltam fogas nem kell.mert ott a pasi újja ...arra aggatjuk a rucikat....apropó..szokás itt ruhában lenni?.-)
persze jo hogy nem papirt adsz a kezébe aminek mind két oldalára az van irva hogy
-fordits!
-fordits!
nekem is töltsetek!
óhh! hálám üldözni fog!
én a helyedbe félnék kimenni egyedül az utcára!
én a helyedbe félnék kimenni egyedül az utcára!
Michelle egyre gyorsabb ütemben lovagolt rajta, szép nagy mellei öcsém arcát csapkodták...
ezek a kiragadot szőveg részek, nem hiáda olvasgat egyből az ember
ezek a kiragadot szőveg részek, nem hiáda olvasgat egyből az ember
grrrr
zoli!
nene!
csibész, kapd el pillét!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:26

huh! szólhattál volna, hogy jössz, már reppenek is ki foteledből.
zoli!
nene!
csibész, kapd el pillét!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem inkább csak valamilyen fajta elragadtatást...
A Nagy Svéd BútoráruházLánc-ban szoktam mindent végigsimítani a kezemmel...
A fa elemeket, a fémeket, de még az izgalmasabb mintázatú műanyagot is valami különleges elragadtatottsággal (na ez hogy írják?) tudom megérinteni, mikor ott vagyok.
A növény osztály pedig...
ott minden pálmát, bambuszt és minden más különleges növényt meg kell érintenem.
és jól esik...
De a legnagyobb izgalom, ha már a tapintásnál vagyunk...
a kedvesem ha lenne bőre, haja, ajka... szőre
vagy amikor pávatollal simogattam egyik előzőt, majd ő a hajával viszont... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:30
A Nagy Svéd BútoráruházLánc-ban szoktam mindent végigsimítani a kezemmel...
A fa elemeket, a fémeket, de még az izgalmasabb mintázatú műanyagot is valami különleges elragadtatottsággal (na ez hogy írják?) tudom megérinteni, mikor ott vagyok.
A növény osztály pedig...
ott minden pálmát, bambuszt és minden más különleges növényt meg kell érintenem.
és jól esik...De a legnagyobb izgalom, ha már a tapintásnál vagyunk...
a kedvesem ha lenne bőre, haja, ajka... szőre
vagy amikor pávatollal simogattam egyik előzőt, majd ő a hajával viszont... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Régebben láttam a Selyem sikolya című filmet.
Párizsban játszódik, 1914-ben.
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?
Párizsban játszódik, 1914-ben.
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?
1. a medvebőr tabu! - a medvebőr igénybevétele esetén mmeprunehpvipADMIN tuttira elseggel.
minden mást szabadon használhatsz (pezsgőfürdő, ágy, kanapé, bárpult)
van szabály? a videosat már tudod...
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:26
minden mást szabadon használhatsz (pezsgőfürdő, ágy, kanapé, bárpult)
van szabály? a videosat már tudod...
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Pille:Légyszi ird le nekem a "Szabályokat"...nem szeretnék bűntiből nyalni vagy szopni:-(....őnként ,dudolva..ugy igen!
Pille:Légyszi ird le nekem a "Szabályokat"...nem szeretnék bűntiből nyalni vagy szopni:-(....őnként ,dudolva..ugy igen!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:18
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
mennyire különbözőek vagyunk! neked a nyálcsorgató csigák édeskedvesek, nekem a cicók.
huh! és éhenhaltak? ne csináldd!!! hogy lehet éhenhalatni egy csigát?
a pinára éhes wilkát már láttam valahol. a d.arton tán?
patakparton lakom. jelenleg annyira tiszta a patak vize (mert nem mindig volt ám igy!), hogy vadkacsák költöztek mellé.
tündériek! ugyan, a kicsi tollas kacsákat nem láttam még, de minden este nagy ricsajjal repkednek a patak felett. annyira idilli kép.
para! na, jól összevontam a háeszeim?
patakparton lakom. jelenleg annyira tiszta a patak vize (mert nem mindig volt ám igy!), hogy vadkacsák költöztek mellé.
tündériek! ugyan, a kicsi tollas kacsákat nem láttam még, de minden este nagy ricsajjal repkednek a patak felett. annyira idilli kép.

(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
valki téleg csinálhatna napali térképet már
híres lettem! yeah!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:21
Erika felsóhajtott ahogy a dákó egyre mélyebbre csúszott a seggébe...
dako?
érekes reklám szőveg itt a ggn
dako?
Erika felsóhajtott ahogy a dákó egyre mélyebbre csúszott a seggébe...
dako?
dako?
Mint a mellékelt fotón látszik......be van dugva!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
hmm... e ténleg ADMIN lett! aszittem csak ugrattok! fúhh! akkor most már remélem elég hatékony a banda!
de ne velem kezdjétek!
2007. 04. 17. kedd 18:18
de ne velem kezdjétek!
mennyire különbözőek vagyunk! neked a nyálcsorgató csigák édeskedvesek, nekem a cicók.
Főleg ha 2 van belőle és lassan felfelé haladva....
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 17:23
igen,imádom a combfixet,leginkább ott,ahol végzödik és a selymes bör kezdödik
hát ha a hordonak átlagos a csapja jőhet
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 17:49
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Afrikai achátcsigák... Legbohókásabb háziallatok, amik valaha voltak nekem. ^_^
Amikor néztem, hogy aprítják be a salátát, és csurgott rá bőven a nyáluk...
olyan jóízűen csinálták, hogy én is mindig megéheztem.
Aztán amikor szétterültek a hatalmas lábukkal az üvegen... és amikor 8 órán át szeretkeztek...
és lett 150 kölkük
Ehh, csak szüleim ne éheztették volna ki őket :'(
Amikor néztem, hogy aprítják be a salátát, és csurgott rá bőven a nyáluk...
olyan jóízűen csinálták, hogy én is mindig megéheztem.Aztán amikor szétterültek a hatalmas lábukkal az üvegen... és amikor 8 órán át szeretkeztek...
és lett 150 kölkük
Ehh, csak szüleim ne éheztették volna ki őket :'(
hehe, én is remélem fejlődőképes vagyok,
ám sok lehetőségem nincs rá... :(
SZeretem az olyan lányokat, akikkel el lehet ilyenről beszélni... (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 17. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 10:03
ám sok lehetőségem nincs rá... :(SZeretem az olyan lányokat, akikkel el lehet ilyenről beszélni... (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 17. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mindenképpen fejlődő képes vagyok!
Minden nőnél máshogy kezdtem mivel nincs két egyforma helyzet...
Azonkívül ha elég nyílt a nő akkor elbeszélgetek vele a sexről, hogy mit szeret és ezt megpróbálom figyelembe venni az aktus alatt...
Minden nőnél máshogy kezdtem mivel nincs két egyforma helyzet...
Azonkívül ha elég nyílt a nő akkor elbeszélgetek vele a sexről, hogy mit szeret és ezt megpróbálom figyelembe venni az aktus alatt...

GG-ufsz

Miroslava