Szia csajszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 08:12

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok!
Eleg undi a mai video. Semmi penzert nem szeretbek sarban kufircolni. Brrr.
Nem vagyok ikrek, de ismerek sokat kozuluk. Nagy buliarcok. En ki szoktam jonni veluk. A vizontoket viszont altalaban nem komalom.

Nem vagyok ikrek, de ismerek sokat kozuluk. Nagy buliarcok. En ki szoktam jonni veluk. A vizontoket viszont altalaban nem komalom.
További szépet, indulok a bányába termelni!
Köszönöm a nevükben is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 08:12

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok!

Szia Kedves!
Azért ennyire nem bonyolultak az Ikrek jegyűek!
Cserébe viszont őszinték, jó szívűek, romantikusak, viccesek....
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 29. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 07:01
Azért ennyire nem bonyolultak az Ikrek jegyűek!

A pontos idő jelen pillanatban : 2019 május 29 reggel 7 óra. Ez az év 149 napja. Mai nap éjszakáján ha felnézünk az égboltra ránk fog ragyogni az Ikrek csillagkép két legfényesebb csillaga, a Castor és a Pollux. A két ikercsillag 450 év alatt kerüli meg egymást. A Castor és a Pollux csillagok a Görög Mitológia fél-testvéreitől kapták a nevüket. Ha ez még kevés lenne nekünk akkor jönnek a jóslatok. A jóslatok szerint az ikrek csillagkép idejében született férfiak összetett személyiségek lehetnek, ahogyan azt a csillagjegy neve is tükrözi. Annyira összetett bonyolult lelkiviláguk van, hogy nem merek velük közelebbi ismeretséget kötni. A Goldengate.hu weboldalon véletlenül kapok egy kedves üzenetet egy ""Ikertől"" nagyon óvatos válaszüzenetet kell megfogalmaznom. Az Ikrek ugyanis bonyolultságuk közepette túlbonyolódnak és addig bonyolítják magukat ameddig végérvényesen belegabalyodnak minden bonyolult és nem bonyolult esetbe. Én is sokszor túlbonyolítom a dolgokat ezért meg kell értenem őket hiszen ők is jót akarnak mint mindenki más ezen a földön. Sok esetben bonyolult helyzetekbe kerülök én is ahogyan a rendíthetetlenül keringő két ikercsillag a Castor és a Pollux.... Szerencsés és boldog napot kívánok a nappali társalgó összes barátainak ! (Klaudia)
Sziasztok nappalisok!

Pussz Clau
Én Rák csillagjegy vagyok,azokról mit tudsz?
Szerintem csupa jót lehet csak mondani
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 29. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 07:01

Én Rák csillagjegy vagyok,azokról mit tudsz?
Szerintem csupa jót lehet csak mondani

A pontos idő jelen pillanatban : 2019 május 29 reggel 7 óra. Ez az év 149 napja. Mai nap éjszakáján ha felnézünk az égboltra ránk fog ragyogni az Ikrek csillagkép két legfényesebb csillaga, a Castor és a Pollux. A két ikercsillag 450 év alatt kerüli meg egymást. A Castor és a Pollux csillagok a Görög Mitológia fél-testvéreitől kapták a nevüket. Ha ez még kevés lenne nekünk akkor jönnek a jóslatok. A jóslatok szerint az ikrek csillagkép idejében született férfiak összetett személyiségek lehetnek, ahogyan azt a csillagjegy neve is tükrözi. Annyira összetett bonyolult lelkiviláguk van, hogy nem merek velük közelebbi ismeretséget kötni. A Goldengate.hu weboldalon véletlenül kapok egy kedves üzenetet egy ""Ikertől"" nagyon óvatos válaszüzenetet kell megfogalmaznom. Az Ikrek ugyanis bonyolultságuk közepette túlbonyolódnak és addig bonyolítják magukat ameddig végérvényesen belegabalyodnak minden bonyolult és nem bonyolult esetbe. Én is sokszor túlbonyolítom a dolgokat ezért meg kell értenem őket hiszen ők is jót akarnak mint mindenki más ezen a földön. Sok esetben bonyolult helyzetekbe kerülök én is ahogyan a rendíthetetlenül keringő két ikercsillag a Castor és a Pollux.... Szerencsés és boldog napot kívánok a nappali társalgó összes barátainak ! (Klaudia)
Szeva kutyu,hagytam
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 06:48

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok! Aztán kávét hagyni!!!!
Az tényleg baromság! Már az ősemberek is azért hútták a hajuknál fogva a csajszikat,hogy ne menjen tele földdel a punci!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 29. szerda 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Aztán kávét hagyni!!!!
Reggelt
Hát...milyen marha videó a mai...sárban tosz..baszki..

Vidám reggelt

Mára én is
Jó éjt,reggel nyitok,hozzatok kávét!
Szösziknek pussz

Jó éjt,reggel nyitok,hozzatok kávét!

Szösziknek pussz

Jó éjt kutyu!
Kicsit tartom még a frontot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 20:58
Kicsit tartom még a frontot...

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok,jó éjszakát!
Sziasztok,jó éjszakát!
Szeva!
Jó éjt (Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 05. 28. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó éjt (Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 05. 28. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont jó éjszakát kívánok nektek. Kösz a társalgást

Nem vettem

Ne vegyél komolyan! Csak húztalak,bocsi!
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 05. 28. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)