Üdv mindenki
Persze hogy olvastam. Utána néztem. Mivel először nem értettem miről beszélnek ezek az "állatok". . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 21:49

Törölt felhasználó (4052772)

Attol meg a lovagom. A forumlovagom.
Olvastad a hirdetesem?
Olvastad a hirdetesem?

Jó reggelt
Jó rrggelt nappalisok! Szép napot mindenkinek.
Jo reggelit!
Ma koran bent mar....

Ma koran bent mar....
Mókás reggelt
Péntek van

Péntek van

Jó éjt mindenkinek! Kedvetek szerint alvást, párnacsatát vagy közepes fokú melankolikus hold bámulást. Holnap vár bennünket a nemzetgazdaság dübörgő gépezete ahol újra átérezhetjük isteni képességünket az alkotást,mely csupán a "munka" fantázianevű ökörségen keresztül mehet végbe.
Ily kérésnek ellenállni minimum illetlenség lenne, de lovagiatlan mindenképp. Bár a körülírt férfi ideál jelmezét nem pont rám szabtad. Viszont a kivétel olykor erősíti a szabályt. ( Jelzem, ezt sosem értettem. Mert azért szabály, hogy úgy van oszt punktum.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 22:16

Koszonom.
Akkor irj nekem es en valaszolok ra.
Mara jo ejt kivanok!

Mara jo ejt kivanok!
Szép álmokat kívánok a nappali társalkodó minden tagjának .
Jó éjt

Koszonom.
Mara jo ejt kivanok! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 22:13

Mara jo ejt kivanok! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4125412)

Ez meglep. Azt gondoltam a kandúrok teljes frontos letámadásában sütkérezel. Ez a profilkép azért elég jó reklám anyag. A szöveg meg ütős, tetszik.
Ez meglep. Azt gondoltam a kandúrok teljes frontos letámadásában sütkérezel. Ez a profilkép azért elég jó reklám anyag. A szöveg meg ütős, tetszik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 22:06

Szep estet a sokaig dolgozonak!
Majd beszamolok mindenkepp. Eddig csak kapcsolatra jeloleseim vannak.

Szep estet a sokaig dolgozonak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 21:59

Törölt felhasználó (4125412)

Jó estét Mindenkinek! Kicsinek nagynak, teltnek gebének, serénynek lustának és bármely egyébnek. Kedves csokicsaj milyen pedánsan és precízen kapacitálta és jól körülírt módon definiálta lehetséges gyakorlati rajongóinak körét. Pusztán spekulatív elemeket nyomokban sem tartalmazó érdeklődéssel és inkább ártatatlan kíváncsisággal kérhetnénk valamiféle publikus összefoglalót egy ilyetén vágykitörés eredményeiről. Tényleg kíváncsi lennék milyen mennyiségű és minőségű levél cunamit indíthat el egy ilyen felhívás. Persze ha indiszkrécióba csúsznék, úgy pardon.
Jó estét Mindenkinek! Kicsinek nagynak, teltnek gebének, serénynek lustának és bármely egyébnek. Kedves csokicsaj milyen pedánsan és precízen kapacitálta és jól körülírt módon definiálta lehetséges gyakorlati rajongóinak körét. Pusztán spekulatív elemeket nyomokban sem tartalmazó érdeklődéssel és inkább ártatatlan kíváncsisággal kérhetnénk valamiféle publikus összefoglalót egy ilyetén vágykitörés eredményeiről. Tényleg kíváncsi lennék milyen mennyiségű és minőségű levél cunamit indíthat el egy ilyen felhívás. Persze ha indiszkrécióba csúsznék, úgy pardon.
Attol meg a lovagom. A forumlovagom.
Olvastad a hirdetesem?
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 21:47
Olvastad a hirdetesem?

Ááá vagy te kutyuról beszélsz
De hát őt kizártad a feltételrendszerben

Nem az a forma.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Ááá vagy te kutyuról beszélsz
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

lehet ő is csak szolizik . . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 21:39

Elugrottam szolizni es a lovagom mar el is tunt. Na ennyit a ferfiakrol.....