Sziasztok!
A mai csajszi az en izlesem is. Hmmm.
A mai csajszi az en izlesem is. Hmmm.
Vidám reggelt!
Jó reggelt!
A mai videós hölgy már sokkal nőiesebb! Jó is tud lenni, egy gyors menet a kádban. Mondjuk ez a tempó nem indokolt, egy ügyes női kéz és száj finomabb tempóval is hamar megérzi a jól ismert lüktetést
A mai videós hölgy már sokkal nőiesebb! Jó is tud lenni, egy gyors menet a kádban. Mondjuk ez a tempó nem indokolt, egy ügyes női kéz és száj finomabb tempóval is hamar megérzi a jól ismert lüktetést

No,mára csá!

Igaz lehet, legyen már gyanús, ha töke van...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Felted a popsid mi?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem sem kellene...felcsatolósa van..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezen a nőn nem fogunk összeveszni az biztos. Nekem túl csontos.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Na azért....
Szeretjük a társaságod....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretjük a társaságod....

Hát...a mai vidiben a csajszi milyen ügyetlen...mindig fordítva próbálja fel a felcsatolhatóst...

Jóvanna!
Akkor nem csak olvasok
De frankón veletek vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 05. hétfő 17:24
Akkor nem csak olvasok

De frankón veletek vagyok

Törölt felhasználó (4052772)

Nagyon pang a nappali. Tessek kijonni a dolgozoszobabol. Csajok meg gyertek ki vegre a furdoszobabol es a gardrobbol.

Hát...a mai vidiben a csajszi milyen ügyetlen...mindig fordítva próbálja fel a felcsatolhatóst...

Nem sikerül linkelni...megmutatják inkább személyesen...

Huuu. Utana ilyen gondolatok szalljak majd meg az agyam? Akkor inkabb kihagynam....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon pang a nappali. Tessek kijonni a dolgozoszobabol. Csajok meg gyertek ki vegre a furdoszobabol es a gardrobbol.

Ehh rossz link..
Szia csajszi.
Hát..melózni sosem szerettem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 05. hétfő 10:12
Hát..melózni sosem szerettem...

Sziasztok nappalisok.
Ujra a munkaban.....brrr.

Sziasztok nappalisok.

Hát....rohadt gyorsan...
Olyan asszonykával összebújós,hancúrozós hétvége volt
Kicsi múzsa keresés is,de semmi érdekes.Egyesek keverik a medvét a madárral,de jól szórakozom
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 04. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 04. vasárnap 21:26

Olyan asszonykával összebújós,hancúrozós hétvége volt

Kicsi múzsa keresés is,de semmi érdekes.Egyesek keverik a medvét a madárral,de jól szórakozom

Macko, neked hogy telt a hetvege? Jo a szobros kep. Latszik, hogy nem mindegy honnan nezzuk a dolgokat....