Szia! Csak nem betegedtem Beléd??? Némi hasonlóságot én felfedeztem a két Csokicsaj között!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 12:57
Törölt felhasználó (4052772)

Szia Kutyu!
Mar mindenhol engem latsz? Az a csinos neni nem en vagyok sajnos. De felirhatna az orvos nekem receptre.....
A csoki nem is kellene mar.
Mar mindenhol engem latsz? Az a csinos neni nem en vagyok sajnos. De felirhatna az orvos nekem receptre.....

Szeva
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 12:41

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok! Gratula Crazy! Az Afteres csokireklám ütős!!

Szia Kutyu!
A csoki nem is kellene mar.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 12:41

Törölt felhasználó (3901512)

Igen. Macko mindig ide csabitja a csinos noket vagy parokat.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 12:25

Igen..én sosem beszélek mellé
Amúgy mindig a nappaliban voltak a legjobb csajok,akárcsak most

Igen..én sosem beszélek mellé
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Koszonom.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Hozzáteszem igazak a legendák, amik itt róla keringenek, jó bőr!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 12:05

Biztos nagyon kíváncsiak vagytok, ezért elmondom: Én a magam részéről megtettem amit a Haza megkövetelt. Azt nem tudom, hogy ez sok vagy kevés volt-e, minden esetre nem én leszek akiről After ódákat fog zengeni. Nincs harag, mindenki tévedhet, meg Ő is!

Biztos nagyon kíváncsiak vagytok, ezért elmondom: Én a magam részéről megtettem amit a Haza megkövetelt. Azt nem tudom, hogy ez sok vagy kevés volt-e, minden esetre nem én leszek akiről After ódákat fog zengeni. Nincs harag, mindenki tévedhet, meg Ő is!

Hat ez csucs. Ott a pont.
))
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 11:33

Na jó..kárpótlás,kép a kedvenc desszertemről..
A legfinomabb

A legfinomabb

Ilyen desszert mellett lehet elhíznék! Vagy lefogynék! De hogy függő lennék az biztos!

A legfinomabb

A legfinomabb

A legfinomabb

A legfinomabb

Figyu épp eszem! Ez most nem esett jól
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Mit olvasok? Sötétben??? A szemeimnek is kell valami! Most először érzem szükségét egy éjjellátó beszerzésének. A világért ki nem hagynám a látványt! Aztán meg kötelességem legalább az itteni férfiaknak mesélni valamit utána. Szóval TILTAKOZOM!
A lámpa marad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 08:45

Sziasztok!
De jo, hogy ilyen sokan vagyunk ma reggel is.
Nem lattam meg walkindead reszt, de nem hangzik jol.
A tronok harcara sem kattantam anno. Viszont az Aranyelet tetszett, azt vegigneztem, minden reszt.
Majd lekapcsoljuk a villanyt ocsyke. Mindent a keznek, nyelvnek stb.
De jo, hogy ilyen sokan vagyunk ma reggel is.

Nem lattam meg walkindead reszt, de nem hangzik jol.

A tronok harcara sem kattantam anno. Viszont az Aranyelet tetszett, azt vegigneztem, minden reszt.
Majd lekapcsoljuk a villanyt ocsyke. Mindent a keznek, nyelvnek stb.
Hát a bugyis részre nem voltam kíváncsi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 09:57

Ahhh. Mackoo. Ez undi.

Ahhh. Mackoo. Ez undi.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Nalam ma nincs fonokseg. Pihennek. En orzom az asztalt csak.

Én tegnap kicsit megtoltam, így a mai nap sokkal lazább!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 09:43

Én azt sütöttem ki,hogy délben leteszem a melót.Mondtam a főnöknek hogy helyettesítenem kell a déli harangozót,mert lebetegedett.
De azt mondta hogy negatív...

Ha már kaja...

Én azt sütöttem ki,hogy délben leteszem a melót.Mondtam a főnöknek hogy helyettesítenem kell a déli harangozót,mert lebetegedett.