Még a bokámat se
Pokrócba csavarva kávézok
Hello Augusztus
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 10. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 07:06

Pokrócba csavarva kávézok

Hello Augusztus

Szia.
Hát az a fránya időjárás...bár szerintem ha kivillantod te is az ikreket,még a nap is felragyog
Hát az a fránya időjárás...bár szerintem ha kivillantod te is az ikreket,még a nap is felragyog

Szia.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 10. szombat 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 06:37

Jó reggelt!
Hú de irigyellek After, én is hasonlót terveztem, de az időjárás nem a barátom. :(
Hú de irigyellek After, én is hasonlót terveztem, de az időjárás nem a barátom. :(
Jó reggelt!
Reggelt

Elvonulok én is,aki keres,megtalál..
Jó nudizást After,pusszantom az ikreket..is..
Csuda éjszakát,remek 7végét (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 20:56

Jó nudizást After,pusszantom az ikreket..is..

Csuda éjszakát,remek 7végét (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

Aludjatok jol. Holnap nudizas lesz. Ezevben szerintem az utolso alkalom szamomra megnapoztatni az ikreket.

A holnapi napfürdő napkeltekor lesz. Egy kis ébresztő fűnyírás.. Majd jól felhangosítom a rádiót, hogy ne hallják a népek.
De jövő héten pucéran fogok fürdeni a Balatonban!
Jó éjt!
De jövő héten pucéran fogok fürdeni a Balatonban!
Jó éjt!
Hát..rossz nem volt éppen..de...

Aludjatok jol. Holnap nudizas lesz. Ezevben szerintem az utolso alkalom szamomra megnapoztatni az ikreket.

Este van,este van, Ki-Ki nyugovóra... Jó kis nap volt ez a mai!
Bekukucska
.

Ugyehogyugye....
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 08. 09. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 14:59

Ma az egyik címen csak a három egyetemista korú leánytestvér és/vagy barátnők voltak otthon. Háááát ahogy ott csiviteltek a nappaliban... Tényleg igaz, amit mondtál!

Ma az egyik címen csak a három egyetemista korú leánytestvér és/vagy barátnők voltak otthon. Háááát ahogy ott csiviteltek a nappaliban... Tényleg igaz, amit mondtál!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 12:25

Igen..én sosem beszélek mellé
Amúgy mindig a nappaliban voltak a legjobb csajok,akárcsak most

Dehogynincs dolgunk... Nékem hazajönni, és gyorsan bekapcsolni a klímákat, mert az autóé kipurcant...
A fokhagyma tényleg alapélelmiszer, mint ahogyan az őrölt feketebors is. A sütin kívül mindenbe rakok! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 16:13

A fokhagyma tényleg alapélelmiszer, mint ahogyan az őrölt feketebors is. A sütin kívül mindenbe rakok! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy Nektek semmi dolgotok
Akkor sorban:
Van pálesz, alkalmazzuk.
Fokhagyma: alapélelmiszer
van rágó
Kenyér: csak a rendes az igazi, de nem ehetném a glutén miatt. Viszont eszem, mert nehogymá', viszont a reakció vállalhatatlan. Ezért a több napos szobafogság bundáskenyér esetén (is).

Akkor sorban:
Van pálesz, alkalmazzuk.

Fokhagyma: alapélelmiszer

Kenyér: csak a rendes az igazi, de nem ehetném a glutén miatt. Viszont eszem, mert nehogymá', viszont a reakció vállalhatatlan. Ezért a több napos szobafogság bundáskenyér esetén (is).
Inkább éhes, mint terhes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 09:22

Meg langosra. Ahhh. Total ehes lettem. Beszeljunk masrol inkabb.

Legyen úgy! Attól függetlenül én sem osztom a véleményed,miszerint alkalmatlan vagy tartós pàrkapcsolatra!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 14:12

Nem vagyok szerelmes. Az csak mokazas volt.

Kezdem érezni, jó helyre vetett a sors.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 12:25

Igen..én sosem beszélek mellé

Nem vagyok szerelmes. Az csak mokazas volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 13:26

Törölt felhasználó (3901512)

Visszavettem az udvarlásból,még szurkoltam is Neked a múlt hétvégén,mikor a szerelmet említetted!
Visszavettem az udvarlásból,még szurkoltam is Neked a múlt hétvégén,mikor a szerelmet említetted!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 12:57

Szia Kutyu!
Mar mindenhol engem latsz? Az a csinos neni nem en vagyok sajnos. De felirhatna az orvos nekem receptre.....
A csoki nem is kellene mar.
Mar mindenhol engem latsz? Az a csinos neni nem en vagyok sajnos. De felirhatna az orvos nekem receptre.....

Szia Crazy!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Csak nem betegedtem Beléd??? Némi hasonlóságot én felfedeztem a két Csokicsaj között!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 12:57

Szia Kutyu!
A csoki nem is kellene mar.