Bekukucska.
A társkeresőn elég sok mulatattó bejegyzés van naponta,néha olvasgatom és jókat röhögök
Én sem keresgélek,de semmi jónak nem vagyok az elrontója..
Női fronton sem jobb a helyzet....
Haverkodni..a nappalin kívül olyan emberekkel akadok össze itt hogy "hú b+"....
Legtöbbje válogatott!Vonzom őket...
Tisztelet a kevés kivételnek
A társkeresőn elég sok mulatattó bejegyzés van naponta,néha olvasgatom és jókat röhögök

Én sem keresgélek,de semmi jónak nem vagyok az elrontója..

Női fronton sem jobb a helyzet....
Haverkodni..a nappalin kívül olyan emberekkel akadok össze itt hogy "hú b+"....

Tisztelet a kevés kivételnek

Csak random olvasgass a társkeresőben. A zöme keres mostazonnaltegnapra bárkit, kor, alkat mindegy....
Hát ezért

Hát ezért
Kávét köszi,társkeresés nem kell,csak csodálkozom,hogy meglehetősen jó csajok nem találnak értelmes pasit maguknak. De ha nem itt,majd az életben!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 14. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 16:14

A szar időt nem én küldtem, eskü
A kávé megy
A társkeresést itt felejtsd el, jó arcokat, jó haverokat találhatsz. Nekünk is van innen egy csapatunk, időnként összejárunk, jókat röhögünk, ez minden. Mindenkinél idősebbek vagyunk, és az átfedések miatt a szex egyik részről sem opció.

A kávé megy

A társkeresést itt felejtsd el, jó arcokat, jó haverokat találhatsz. Nekünk is van innen egy csapatunk, időnként összejárunk, jókat röhögünk, ez minden. Mindenkinél idősebbek vagyunk, és az átfedések miatt a szex egyik részről sem opció.
A szar időt nem én küldtem, eskü
A kávé megy
A társkeresést itt felejtsd el, jó arcokat, jó haverokat találhatsz. Nekünk is van innen egy csapatunk, időnként összejárunk, jókat röhögünk, ez minden. Mindenkinél idősebbek vagyunk, és az átfedések miatt a szex egyik részről sem opció. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 15:57

A kávé megy

A társkeresést itt felejtsd el, jó arcokat, jó haverokat találhatsz. Nekünk is van innen egy csapatunk, időnként összejárunk, jókat röhögünk, ez minden. Mindenkinél idősebbek vagyunk, és az átfedések miatt a szex egyik részről sem opció. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

Szia Katja! Nekem cssk az időjárással volt bajom,a mai emberek haláljófejek voltak! Kávét küldhetnél,azt ma nem adott senki!!

Szia Katja! Nekem cssk az időjárással volt bajom,a mai emberek haláljófejek voltak! Kávét küldhetnél,azt ma nem adott senki!!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 14. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 15:52

Hello Mindenki ♡
Ezt a szar napot...
Devégreitthon, faszakávéval
Ezt a szar napot...

Hello Mindenki ♡
Ezt a szar napot...
Ezt a szar napot...

Legyél is állatbarát,imádnivalók! A lánykutyusom szerelmes belém. Ha szexelni akarunk az Asszonnyal,le kell kenyereznem! Költök is a kedvenc finomságaira eleget!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 10:11

Törölt felhasználó (4052772)

Minel tobb embert megismerek, annal jobban szeretem az allatokat. Ez tenyleg igaz sajnos. Meg a szexig sem jutok el, mert elobb kiderul, aminek ki kell. Ingyen urites nem en vagyok. El kell menni fizetoshoz, aztan ott lehet arcoskodni a penzeert. Mar ha mer.. .

Minel tobb embert megismerek, annal jobban szeretem az allatokat. Ez tenyleg igaz sajnos. Meg a szexig sem jutok el, mert elobb kiderul, aminek ki kell. Ingyen urites nem en vagyok. El kell menni fizetoshoz, aztan ott lehet arcoskodni a penzeert. Mar ha mer.. .
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 09:10

Törölt felhasználó (3901512)

Szia After,helló srácok! Én még sosem társkerestem. Et tényleg ilyen gáz??
Szia After,helló srácok! Én még sosem társkerestem. Et tényleg ilyen gáz??
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 08:40

Sziasztok!
Probaltam ismerkedni. De minek?

Nekem tetszik. Legyel az.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 14. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 08:08

Üdv Mókus!
Komolyan kezdem magam cikiben érezni. Írok az Adminnak, írja át a nevemet. Én akarok lenni a RézfszúBagoly!
Tiszta vadaspark!
Komolyan kezdem magam cikiben érezni. Írok az Adminnak, írja át a nevemet. Én akarok lenni a RézfszúBagoly!
Tiszta vadaspark!

Mi is így voltunk a nyaralás alatt....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 08:40

Sziasztok!

Sziasztok!

Szava! Szerintem legyél " Madárka"...
Ilyen úgy sincs! (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 14. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 08:08
Ilyen úgy sincs! (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 14. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv Mókus!
Tiszta vadaspark!
Tiszta vadaspark!

Csövi!
Nyaraltam + miegymás...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 14. szerda 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyaraltam + miegymás...

Üdv Mókus!
Tiszta vadaspark!
Tiszta vadaspark!

Szeva Mókus!
Jó régen voltál már.
Mi helyzet? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 07:51
Jó régen voltál már.
Mi helyzet? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)

Szép reggelt!
Szép reggelt!
Szeva!
Hát ma nem kell naptej...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 14. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ma nem kell naptej...

Szeva Crazy!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 14. szerda 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
Az előrejelzés szerint ma nem sokat fogok barnulni
Valami esőkabátos sétálós program kell.
Az előrejelzés szerint ma nem sokat fogok barnulni