Na mindenki vígkendezik? Jól van ez így, csak utánna várjuk a beszámolókat

Egy hónap van leszervezni
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 23. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 09:23

Törölt felhasználó (4052772)

Jo reggelt!
Mikor van a szulinapod? Szervezunk egy plusz csajszit neked.

Zavarták a nyuggerek az állatokat? Vagy a vadőr nem tudta nézni
Csak lesz nekünk is ilyen kalandunk!

Nálam màr elindult
Másfél órája kávézok, és még nem vagyok kész
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 23. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 15:09

Másfél órája kávézok, és még nem vagyok kész

Mindjart indul a hetvege.....
Mondanam, hogy haverokbulifanta, de ez athallasos lenne itt.

Én is szoktam vért adni,a melóhelyem mindig szervez,de egy ideje elég seggfejül intézik..aztán abbahagytam.Frissítőleg hatott.
Most úgy néz ki hogy melóba szünet,leadom a vért, aztán azonnal vissza melózni..kb
Ja,de ad a cég egy kulcstartót vagy ilyesmit érte
Kedvenc sztorim mikor nyáron keveset ittam,lassan jött a vér, aztán fejreállítottak a dönthető ággyal

Kedvenc sztorim mikor nyáron keveset ittam,lassan jött a vér, aztán fejreállítottak a dönthető ággyal

Mindjart indul a hetvege.....

Respekt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 23. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 10:00

Nem iszom ember vert. Inkabb adok, ahogy ma delutan is teszem majd. Verado vagyok. Szoval ha veremre faj a fogad, meg lehet kapsz is 1x belole. Bar azt kivanom, sose legyen ra szukseged.

Szep dolog toled , de azert maradjon neked is.
Soha nincs gond belole ? Még ilyen melegbe se?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 23. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 10:00

Nem iszom ember vert. Inkabb adok, ahogy ma delutan is teszem majd. Verado vagyok. Szoval ha veremre faj a fogad, meg lehet kapsz is 1x belole. Bar azt kivanom, sose legyen ra szukseged.

Jó ötlet, hasznos tanács. Három óra múlva már a Tiszán hajózok a fiammal... s valami hideg italt kortyolgatok...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 23. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 08:06

Fasza reggelt
Üdv mindenki.
Sokat ne melózzatok,pihenhetnek rá a hétvégére

Üdv mindenki.

(Ez egy válasz L0N3D üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 15:19

Szia veterán!
Csak beszélgetni szoktál vagy az emberek vérét is szívod néha? Engem van hogy az is tölt pedig nem vagyok egy Vlad Tepes

Csak beszélgetni szoktál vagy az emberek vérét is szívod néha? Engem van hogy az is tölt pedig nem vagyok egy Vlad Tepes

En 85 evesen mar orulok majd, ha megtalalom a wc-t. Nem hiszem, hogy lesznek swingerezos vagyaim.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 23. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 08:28

Ehh...olvasom hogy "Ámerikában" elkaptak hat nyuggert,mert swingerpartiztak egy természetvédelmi területen.62-85 évesek voltak.
Remélem hogy én is ilyen energikus leszek 85 évesen

Jo reggelt!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 23. péntek 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Ehh...olvasom hogy "Ámerikában" elkaptak hat nyuggert,mert swingerpartiztak egy természetvédelmi területen.62-85 évesek voltak.

Nekem van medvebőröm,jókat lehet kufircolni rajta,de csak akkor adom oda játszani,ha nem gyújtjuk be most a marha kandallót

Fasza reggelt
Üdv mindenki.

Üdv mindenki.

Maga a téma vonzó...
de valahogy ezek a nők (is) visszatetszést keltőek, mesterkéltek...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 23. péntek 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Az első begyújtásnál ott van a mester (én), mert nélküle nem szokott sikerülni... mondjuk ez a gázkészülékekre igaz...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 23. péntek 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 05:39

Jól hangzik! A terv harmadik tételére többször is igen!
Régi szokás, sajnos nálunk feledésbe merült, hogy az első begyújtásnál ott van a Mester is amíg ki nem alszik a tűz. Fő a biztonság

Régi szokás, sajnos nálunk feledésbe merült, hogy az első begyújtásnál ott van a Mester is amíg ki nem alszik a tűz. Fő a biztonság

Jól hangzik! A terv harmadik tételére többször is igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 15:05

Legyek igenember? Szeretned?
En kandallot kerek. Ele puha szonyeget, amin jokat lehet kufircolni.
En kandallot kerek. Ele puha szonyeget, amin jokat lehet kufircolni.
JóReggelt!♡♡
Még pár óra, és hétvége
Még pár óra, és hétvége