Sziasztok!
♡♡♡♡♡♡♡♡
Hoztam szivecskét mindenkinek.
A kávé már úton felétek
♡♡♡♡♡♡♡♡
Hoztam szivecskét mindenkinek.

A kávé már úton felétek

Hm..a mai videós kislány csini,na de cipőstől az ágyon..

Én ritkán emlékszem rá hogy mit álmodom,de bődületes baromságokat sikerül néha
Múltkor például az volt én gyár vagyok.Felébredtem,benéztem a takaró alá gyorsan,gyár nem volt,viszont a kémény állt
Te mit álmodtál Öcsy?

Múltkor például az volt én gyár vagyok.Felébredtem,benéztem a takaró alá gyorsan,gyár nem volt,viszont a kémény állt

Te mit álmodtál Öcsy?
Allitolag egy ejszaka alatt tobbszor almodunk.
En neha beszelek is kozben egy-egy mondatot allitolag. Egy heten 3-4 alkalommal is emlekszem reggel az egyik almomra. Pl. tegnap reggelre darazsak uldoztek es nagy nehezen kiirtottam oket a hazbol, ahol eltem.
Te mit almodtal? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 03:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 03:16
En neha beszelek is kozben egy-egy mondatot allitolag. Egy heten 3-4 alkalommal is emlekszem reggel az egyik almomra. Pl. tegnap reggelre darazsak uldoztek es nagy nehezen kiirtottam oket a hazbol, ahol eltem.
Te mit almodtal? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 03:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes ébredést! Ti szoktatok álmodni, illetve emlékeztek rá? A kv lefőtt, kettő dupla vénás, a többi csak mert finom!
Szia After,szép napot! Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 28. szerda 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 07:45

Törölt felhasználó (4052772)

Jo reggelit!
Orommel tapasztalom, hogy a ferfiak milyen aktivak ma reggel a nappaliban.
Kutyu, erezd nagyon jol magad a Csodanovel. Ha valami nekunk valo kulonlegessegre akadunk, azt meg kell becsulni szerintem.
Kutyu, erezd nagyon jol magad a Csodanovel. Ha valami nekunk valo kulonlegessegre akadunk, azt meg kell becsulni szerintem.

Engem nem kell megszexelni, siman elvagyok nelkule es jol mulatok ugyis. Akkor mehetek?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 03:52

Gazkutyu ha megígérik a lányok/fiúktól természetes!/, hogy nem kell szexelni velük? Azért az igen nagy áldozat lenne részükről, de szerintem érted bevállalják
Bevallom, kutya nélkül üres a ház

Jo reggelit!

Sziasztok,jó reggelt! Nem elbúcsúztam,csak megosztottam veletek,hogy ilyen is van!

Meztelen női testtel polírozom kívülről,belülről meg változó,van hogy pörkölt+céklával ápolom
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 03:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Csuda reggelt,jó kávét,kevés melót!
sötöbö..

Gazkutyu ha megígérik a lányok/fiúktól természetes!/, hogy nem kell szexelni velük? Azért az igen nagy áldozat lenne részükről, de szerintem érted bevállalják

Mivel ápolod a bundádat, méz vagy málna-sör?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Miből gondolod, hogy szóba kerültök?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 21:07

Na tessek. Egy kicsit nem vagyunk Katjaval es a fiuk mar ossze is "jonnek". Aztan nem minket szidni majd. Vikit meg a rendszert stb.

Kellemes ébredést! Ti szoktatok álmodni, illetve emlékeztek rá? A kv lefőtt, kettő dupla vénás, a többi csak mert finom!
No,ergye a vízszintes medve pózba.
Csá meg pá,reggel még majd bekukucska
Csá meg pá,reggel még majd bekukucska

Pont most akartam írni hogy a csajokat is hívjuk
Sört szereted/szeretitek? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 21:07

Sört szereted/szeretitek? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Na tessek. Egy kicsit nem vagyunk Katjaval es a fiuk mar ossze is "jonnek". Aztan nem minket szidni majd. Vikit meg a rendszert stb.

Mindenképpen!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha vesztek sört,beszállok én is
Ki szereti még?

Ki szereti még?
Alkalomadtán megejthetjük. Boros vagyok én is!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 27. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 20:30

Kicst hosszabban, ez az a téma amiről sźívesen beszélgetnék személyesen egy pohár jó bor mellett.