Ilyen a nappali légköre. Mindenki azt kapja mit érdemel. Mi kedves széphölgyek társaságát.... Na jó, ti többet érdemeltek, de csak mi vagyunk

De látom magam előtt az öregasszonyokat is,Crazy elé borulva!!

Sziasztok! Öcsy,Afternek igaza van! Ez jó volt!!

Ohhh. Kutyu baberjaira torsz....
O szokott ilyen szepeket irni.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 15:04
O szokott ilyen szepeket irni.

Csak reméld! Gyémántot csináltatnak belőled és Katjából is! Kincsek lesztek mint most!

Csak reméld! Gyémántot csináltatnak belőled és Katjából is! Kincsek lesztek mint most!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 28. szerda 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 12:33

Törölt felhasználó (4052772)

Engem meg a nudin vizbeszornak majd. Remelem....

A becses kincsednél meg az öregasszonyok leróhatják...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 28. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 12:54

Engem meg úgy temetnek el a temető kapu mellé,hogy a seggem kint lesz,aztán biciklitárolónak lehet használni,első kerék a farpofák közé

Engem meg úgy temetnek el a temető kapu mellé,hogy a seggem kint lesz,aztán biciklitárolónak lehet használni,első kerék a farpofák közé

Hamarosan mára ennyi
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Hamvasztás után simán lefőznek egy adagot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 28. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 12:31

Törölt felhasználó (4052772)

Morbid, de azert leirom. De nem megsertodni....
Szerintem teged kavesdobozban fognak "archivalni".

Engem meg a nudin vizbeszornak majd. Remelem....

Morbid, de azert leirom. De nem megsertodni....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 28. szerda 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Én kávézok.
Meglepő
Meglepő

En ulok.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Én lassan végzem Győrben. Ki hogy áll?
Ó köszi alakul. Még nem összkerekes. Varrat szedésen túl vagyunk, szépen begyógyult a vágás. Jó néhány hét lesz még mire rááll teljesen.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 28. szerda 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Öcsyke,
♡esen
Hogy van a kutyád? Összkerekes már? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 10:46
♡esen
Hogy van a kutyád? Összkerekes már? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Huhúúú! Végre van szívecském, végre van szívecském! Kösziii!
Ide jönne most valami pusszantós figura

Ritkán emlékszem az álmomra. Ha igen, akkor fáradtan ébredek. Úgy szoktam mondani, meló volt éjszaka a másik dimenzióban.
Gyerekkoromban/5 éves koromban/ visszatérő álmom, hogy az új lakótelepen kergetnek a farkasok, szaladok az első emeletre de a lépcső fordulónál nincs tovább. Kilátástalan helyzetben felriadok. Pont amikor Édesapám jön kelteni.
Mostanában sokszor meghalok. És nincs rossz érzésem, hisz ha menni kell, akkor menni kell.
Gyerekkoromban/5 éves koromban/ visszatérő álmom, hogy az új lakótelepen kergetnek a farkasok, szaladok az első emeletre de a lépcső fordulónál nincs tovább. Kilátástalan helyzetben felriadok. Pont amikor Édesapám jön kelteni.
Mostanában sokszor meghalok. És nincs rossz érzésem, hisz ha menni kell, akkor menni kell.
Huhúúú! Végre van szívecském, végre van szívecském! Kösziii!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 28. szerda 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 09:16

Sziasztok!
♡♡♡♡♡♡♡♡
Hoztam szivecskét mindenkinek.
A kávé már úton felétek
♡♡♡♡♡♡♡♡

A kávé már úton felétek

Szia,köszi,nekem is jókor jött a coffee!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 28. szerda 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
♡♡♡♡♡♡♡♡
A kávé már úton felétek
♡♡♡♡♡♡♡♡

A kávé már úton felétek

Szia kávés Katja!
Már hiányoltalak
Köszi

Már hiányoltalak

Köszi

Sziasztok!
♡♡♡♡♡♡♡♡
A kávé már úton felétek
♡♡♡♡♡♡♡♡

A kávé már úton felétek