Szia.
De jó neked hogy pénteked van..
Nekünk is,csak kicsi péntek..
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 07:28

De jó neked hogy pénteked van..

Nekünk is,csak kicsi péntek..

Gruppen Morgen ♡♡♡
Köszi a kávét Öcsyke
Nyúlmedve, én hitvány kávét iszok minden nélkül, a leghígabb löttyöt is felvizezem. Pénteken, meló után After-Caffee-t. Kávé+Baileys. Ez most pont ma lesz, holnap nem dolgozom
Köszi a kávét Öcsyke

Nyúlmedve, én hitvány kávét iszok minden nélkül, a leghígabb löttyöt is felvizezem. Pénteken, meló után After-Caffee-t. Kávé+Baileys. Ez most pont ma lesz, holnap nem dolgozom

Gruppen Morgen ♡♡♡
Köszi a kávét Öcsyke
Köszi a kávét Öcsyke

Ugye milyen jó? Amolyan hideg indító a kv mellé!
Képernyő kímélő
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Aranyosan játszanak a videós kislányok

Csuda reggelt!
De koraiak vagytok,a melót is hagyjátok korán abba.Kispéntek van
De koraiak vagytok,a melót is hagyjátok korán abba.Kispéntek van

Szia Öcsy,jó reggelt! Hogyhogy mindíg ilyen korán? A kávét köszi!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 05:35

Leterítettem egy pokrócot a sarokba. A két huncut lánynak a videóban!

Leterítettem egy pokrócot a sarokba. A két huncut lánynak a videóban!

Egyik se, lelkes amatőr

Törölt felhasználó (4052772)

Bringázni én is nagyon kedvelek. Inkább a terepet szeretem, ha lehet választani. Csak pedált kell cserélnem a gépen, mert már megadta magát. Te terepen tekersz vagy inkább gyorsasági bringás vagy?
Jó reggelt!
Minden ragyog, köszi Crazy! Kész a a kv! Ma tettem oda plusz csészéket a vendég Hölgyeknek és Uraknak akik csendben ülnek a sarokban!
♡keksz a csajoknak, ♧ a pasiknak
Minden ragyog, köszi Crazy! Kész a a kv! Ma tettem oda plusz csészéket a vendég Hölgyeknek és Uraknak akik csendben ülnek a sarokban!
♡keksz a csajoknak, ♧ a pasiknak

'ccakát!
Öcsy, kitakarítottam,neked már nem kell a reggeli nyitáskor,csak kávét rittyenteni a csajsziknak,is
Én bevállalok egy frissítő masszázst számukra,kávé után,meló előtt...
Oszt
Öcsy, kitakarítottam,neked már nem kell a reggeli nyitáskor,csak kávét rittyenteni a csajsziknak,is

Én bevállalok egy frissítő masszázst számukra,kávé után,meló előtt...

Oszt

Én a melóban is sokat bringázom,egy nagy marha iparterületen.A egészséges életmód nevében a vezérek a bringát preferálják a belső mozgásra.Persze inkább azért mert occsó..
Amúgy szeretek én is.

Amúgy szeretek én is.
Bringázni én is nagyon kedvelek. Inkább a terepet szeretem, ha lehet választani. Csak pedált kell cserélnem a gépen, mert már megadta magát. Te terepen tekersz vagy inkább gyorsasági bringás vagy?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit tekertem most délután. Jól esett. Nagyon eltunyultam.
Nagy marha bekukucska

Tejjel iszod? A feleségem igen... Latte-nak (én sehogy). A múlt héten nem töltöttem fel a hajó készleteit... egy hajós kolléga szerencsére kisegített minket egy lityóval... Túléltem!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 28. szerda 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Oh, köszi (pirulós szmájli)
♡♡♡ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 28. szerda 15:04
♡♡♡ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 28. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak reméld! Gyémántot csináltatnak belőled és Katjából is! Kincsek lesztek mint most!

Csak reméld! Gyémántot csináltatnak belőled és Katjából is! Kincsek lesztek mint most!

Ilyen a nappali légköre. Mindenki azt kapja mit érdemel. Mi kedves széphölgyek társaságát.... Na jó, ti többet érdemeltek, de csak mi vagyunk

De látom magam előtt az öregasszonyokat is,Crazy elé borulva!!

Sziasztok! Öcsy,Afternek igaza van! Ez jó volt!!