After Szivem, nem csak elneveztem, meghonosítottam.
Szombaton szoltam a pultosnak, hogy a Baileys-t több jéggel bitte, mert After-Caffee-hoz lesz. Nem tudta, elmagyaráztam. A barátnőmnek ízlett, ment Baileys-t kérni, és megkérdezték tőle, hogy simán, vagy After-Caffeehoz
Ma beviszem egy másik Clubba is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 16:26
Szombaton szoltam a pultosnak, hogy a Baileys-t több jéggel bitte, mert After-Caffee-hoz lesz. Nem tudta, elmagyaráztam. A barátnőmnek ízlett, ment Baileys-t kérni, és megkérdezték tőle, hogy simán, vagy After-Caffeehoz

Ma beviszem egy másik Clubba is

Törölt felhasználó (4052772)

Szia Katja!
Feltortem, ha mar kave tipust neveztel el rolam....
Elvezd a szabadnapokat!

Elvezd a szabadnapokat!
A lant eldobás jó
Kellemes és tartalmas szabit
Aztán nem ám túl sok lesz az After-Caffee
Én ♧7-est osztogatok,tess: ♧7 x egy csomó
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 15:55

Kellemes és tartalmas szabit

Aztán nem ám túl sok lesz az After-Caffee

Én ♧7-est osztogatok,tess: ♧7 x egy csomó

Kedveskéim, Katja eldobta a lantot. Jó messzire. Kedden reggel megkeresi
és utálni fogja
De addig is After-Caffee ♡♡♡

Na es persze jar a ♡♡♡!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

és utálni fogja

Szia Katja!
Elvezd a szabadnapokat! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Elvezd a szabadnapokat! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

és utálni fogja

és utálni fogja

Meló befe mára
Fejezzétek be ti is
Péntekesek..most kicsit irigykedem..

Fejezzétek be ti is

Péntekesek..most kicsit irigykedem..

Mondjuk ezt most jól eldugtad, majd szólj ha vicces lesz
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Óvatosan srácok, ha híre megy, hogy milyen hatékonyan tesszük boldoggá a Hölgyeket kicsi lesz a nappali oszt leshetünk

Ezt most hogy erted? Arra celoztam, hogy a jobb vagy a bal kezemre van idom. Masra egyre kevesbe....
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy te mit meg nem teszel értünk!
Mond, mivel viszonozhatjuk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 09:45

Mond, mivel viszonozhatjuk?

Azt nem mondtam, hogy magamra nincs idom.
Csak masra jut kevesse.

Azt nem mondtam, hogy magamra nincs idom.
Csak masra jut kevesse.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 09:06

Egészségetekre! A csészéket csak tegyétek a mosogatóba, Crazy elmosogat
Ilyen ez After, amikor vannak célok, áldozatot-felajánlást kell tenni érte. Csak az egyensúlyt ne veszítsed el. Nagyon nem tesz jót a Nőknek ha kielégítetlenek
Ma van péntekem, holnap meg egy fárasztó napom lesz.

Ilyen ez After, amikor vannak célok, áldozatot-felajánlást kell tenni érte. Csak az egyensúlyt ne veszítsed el. Nagyon nem tesz jót a Nőknek ha kielégítetlenek

Jó,bevállalom,ha önthetem én az olajat!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 09:13

Nekem úgy dereng hogy Kutyu bevállalta a mosogatást,mintha azt mondta volna...meg hogy mosogatás helyett inkább masszíroljam le a csajokat

Nekem úgy dereng hogy Kutyu bevállalta a mosogatást,mintha azt mondta volna...meg hogy mosogatás helyett inkább masszíroljam le a csajokat
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 09:06

Nem,dugós-vicces
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 08:48

Remelem nem undi kep megint?
Remelem nem undi kep megint?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Képet szerettem volna....nem engedi

Anyád...
Mai móka