JóReggelt! JóKávét - jósokcukorral
JóKedvet! ♡♡♡

JóKedvet! ♡♡♡
Csuda reggelt!
Én inkább no comment..az idő jó,az élet szép
Én inkább no comment..az idő jó,az élet szép

Jó reggelt nappali,szép volt Öcsy!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 01. vasárnap 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 01. vasárnap 06:17

Jó reggelt! Mindenki kistrandolta magát? Helyes!
Új nemtudnikivagyittésmitakarsz barátunknak tettem bőven cukrot a kávéba, mert nagyon keserű lehet az élet neki.
Itt a nappaliban rendszeresen megváltjuk a világot és ez anélkül is megy, hogy egymást sértegetnénk.
Új nemtudnikivagyittésmitakarsz barátunknak tettem bőven cukrot a kávéba, mert nagyon keserű lehet az élet neki.
Itt a nappaliban rendszeresen megváltjuk a világot és ez anélkül is megy, hogy egymást sértegetnénk.

Jó reggelt! Mindenki kistrandolta magát? Helyes!

Ja, hogy ez velemenyformalas volt? Marmint a szemelyeskedesed? Szerintem te tunsz jobban 3 eves korulinek eddig. A tobbieket is finoman lebirkaztad. Biztos ertekelik majd. Te aztan tudsz kommunikalni. Mondhatni a "mestere" vagy. Amulattal csodalom, milyen ugyesen kerulod, hogy a szintemre juss.

Nos okoska,Összegezzük a tényeket.
Egyrészt ez egy nyilvános fórum,vagyis bárki véleményt mondhat,és már bocs,de nem kell mindenkinek a birkákhoz csatlakoznia....Ha nem tetszik,hogy más is véleményt mondd,lehet elhúzni,mint a vadlibák,de 3 éves módjára hisztizni,durcázni nem menő
És megnyugodhatsz,nem fogok veled semmiről vitázni,hiszen azt mindenki tudja,ha lesülyedünk az idióták szintjére,akkor legyőznek a rutinjukkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 21:18
Egyrészt ez egy nyilvános fórum,vagyis bárki véleményt mondhat,és már bocs,de nem kell mindenkinek a birkákhoz csatlakoznia....Ha nem tetszik,hogy más is véleményt mondd,lehet elhúzni,mint a vadlibák,de 3 éves módjára hisztizni,durcázni nem menő

Törölt felhasználó (4052772)

Nevetséges vagy bocsi! Nem vitatkozom, csak, ha van kivel és az illető tud érvelni is.
Kevés vagy, mint mackósajtban a brummogás.

Ja tényleg. Bolond Uraság. Gondolod újra előkerült?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 21:11

Törölt felhasználó (3901512)

Furafigura!!!!
Nevetséges vagy bocsi! Nem vitatkozom, csak, ha van kivel és az illető tud érvelni is.
(Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 08. 31. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 19:16

Ezt egy Trolltól bóknak veszem
Amúgy meg ki lenne az árnyaltabb,pont Te? A faék hozzád képest egy összetett egyenlet

Amúgy meg ki lenne az árnyaltabb,pont Te? A faék hozzád képest egy összetett egyenlet

Furafigura!!!!
(Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 08. 31. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 19:16

Hát itt meg mi a tosz?
Nem megszokott ez itt

Nem megszokott ez itt

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 18:55

Megmondom ki vagy. Troll.
Amugy ennel sokkal arnyaltabbak az emberek a motivacioikat tekintve.

Amugy ennel sokkal arnyaltabbak az emberek a motivacioikat tekintve.
Megmondom ki vagy. Troll.
Amugy ennel sokkal arnyaltabbak az emberek a motivacioikat tekintve. (Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 08. 31. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 13:14

Amugy ennel sokkal arnyaltabbak az emberek a motivacioikat tekintve. (Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 08. 31. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet,szeretek az alapoktól elindulni. Akkor nem nagyon lehet tévedni. Persze létezik a két alaptipus számtalan árnyalata,de ezt mindig csak az adott eset részletes ismeretével lehet eldönteni.Lényegében,szintén leegyszerűsitve,a különbség a következő:
Első tipus : lassan oldódik,lelki beszélgetések+ több találkozás + ital,vacsora -ebből lesz jó esetben puncihozzáférés.
Második tipus : Nem hüzza a dolgot,ha szimpatikus vagy,egy ital és pár perc beszélgetés után hajlandó bármire :-P
Első tipus : lassan oldódik,lelki beszélgetések+ több találkozás + ital,vacsora -ebből lesz jó esetben puncihozzáférés.
Második tipus : Nem hüzza a dolgot,ha szimpatikus vagy,egy ital és pár perc beszélgetés után hajlandó bármire :-P
Bár tudnám hol a spicc...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 15:57

Igen. A spiccen is jo a viz.

Igen. A spiccen is jo a viz.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 31. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen időben csak vízben jó

Jó a víz mi? Hajrá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 08:46

Sziasztok!
Ma vegre strandolas lesz. Mar nagyon varom, hogy csobbanjak.

Lehet,szeretek az alapoktól elindulni. Akkor nem nagyon lehet tévedni. Persze létezik a két alaptipus számtalan árnyalata,de ezt mindig csak az adott eset részletes ismeretével lehet eldönteni.Lényegében,szintén leegyszerűsitve,a különbség a következő:
Második tipus : Nem hüzza a dolgot,ha szimpatikus vagy,egy ital és pár perc beszélgetés után hajlandó bármire :-P (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 12:07
Második tipus : Nem hüzza a dolgot,ha szimpatikus vagy,egy ital és pár perc beszélgetés után hajlandó bármire :-P (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Ööö,te vagy a Megmondó!! Kicsit leegyszerüsítetted ezt a dolgot szerintem.
Szia! Ööö,te vagy a Megmondó!! Kicsit leegyszerüsítetted ezt a dolgot szerintem.
(Ez egy válasz Mondd meg ki vagyok üzenetére (2019. 08. 31. szombat 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 12:01

Gondolom bosszúból. Aki addig nem becsülte,majd fogja ha azt gondolja már nem az övé.....Ez a komolyabbik verzió. A másik ha a nő egy nimfo ribi,na nekik minden mindegy,csak valami benn mozogjon

Gondolom bosszúból. Aki addig nem becsülte,majd fogja ha azt gondolja már nem az övé.....Ez a komolyabbik verzió. A másik ha a nő egy nimfo ribi,na nekik minden mindegy,csak valami benn mozogjon
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 30. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 15:47

Sziasztok! Lányok,felhomályosítanátok?? Egy swingerclubban vagy party-n miért adja oda magát egy nő egy ismeretlennek?? Vagy némi ismerkedés kötelező?
Szia,érezd jól magad
Én is kihasználom még a strandidőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 31. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 08:46

Én is kihasználom még a strandidőt

Sziasztok!