Jo ejt Macko!

Jöhet a kedvenc pózom,a vízszintes
Ha nem előz meg Öcsy,akkor én főzöm a kávét reggel
Csajszik,nektek ágyba is viszem ha kell,többiek a szokott helyen találjátok.
Jó éjt

Ha nem előz meg Öcsy,akkor én főzöm a kávét reggel

Csajszik,nektek ágyba is viszem ha kell,többiek a szokott helyen találjátok.
Jó éjt

Hát szerintem nem mindenkinél,de simán összejôhet ennyi,rövid idő alatt.
Velem csupán érdekességként osztották meg,továbbra is kapcsolatban maradtunk,sőt...
Nem lepattintásképp.
Aki kicsit túltolja az önreklámot,csinos,stb,rengetegen megkeresik.Itt is volt erre példa,majdnem kiszorultunk innen
Volt hogy engem is nőnek néztek,mert van egy csaj a profilképemen,tovább nem olvasták,nem nézték.Marha sok levelet,kapcs jelölést kaptam,új regizőként
Én elhiszem (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 20:32
Velem csupán érdekességként osztották meg,továbbra is kapcsolatban maradtunk,sőt...

Aki kicsit túltolja az önreklámot,csinos,stb,rengetegen megkeresik.Itt is volt erre példa,majdnem kiszorultunk innen

Volt hogy engem is nőnek néztek,mert van egy csaj a profilképemen,tovább nem olvasták,nem nézték.Marha sok levelet,kapcs jelölést kaptam,új regizőként

Én elhiszem (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintetek igaz a többszáz megkeresés, vagy csak hárítás/lepattintás, mert mindenki azt mondja...?
Igen...
Szerintem te tudsz mindent
Hát én mindig megtalálom a kivételeseket
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 20:26

Szerintem te tudsz mindent

Hát én mindig megtalálom a kivételeseket

Törölt felhasználó (4052772)

En emlekszem ra. Tojasos kaja volt igaz?
Szerintetek igaz a többszáz megkeresés, vagy csak hárítás/lepattintás, mert mindenki azt mondja...?
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 18:49

Bejelentkezik, belép, meglátja a 100 érdeklődőt és vagy sosem lép be többet vagy törli magát...

En emlekszem ra. Tojasos kaja volt igaz?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 18:47

Rám sem jellemző,de ő kivételes volt bosszantásban,és egy hosszú folyamat eredménye
Zaklatást simán elhiszem,egy csajszinak másfél hét alatt 900 feletti levele volt,esélye sem volt a számára fontosakat kézben tartani.

Zaklatást simán elhiszem,egy csajszinak másfél hét alatt 900 feletti levele volt,esélye sem volt a számára fontosakat kézben tartani.
Nekem is a masodik regem ez. Immaron tarskereso lap nelkul. Pont azert, mert az elso regem tarskeresojere tomerdek levelet kaptam. Szinte senkit nem erdekelt en kit keresek, milyen parameterekkel. Iszonyu volt. Kovethetetlen tenyleg.
Most igy jobban erzem magam. Neha probalkozom, van hogy engem talalnak meg. De meg igy is nehez a nekem valo szeretot megtalalni. De 1x csak sikerul. Nemreg volt egy probalkozasom, de sajnos nem jol sult el. Nagyon masok az igenyeink szexualisan.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 18:23
Most igy jobban erzem magam. Neha probalkozom, van hogy engem talalnak meg. De meg igy is nehez a nekem valo szeretot megtalalni. De 1x csak sikerul. Nemreg volt egy probalkozasom, de sajnos nem jol sult el. Nagyon masok az igenyeink szexualisan.

Sokszor tapasztaltam már, hogy az emberek egyik napról a másikra törlik magukat. Vajon mi lehet az oka? Én is benne vagyok néhány rendszerben, de még soha életemben nem töröltem magam egyből sem. Van ahol már vagy 10 éve vagy régebben is tag vagyok ugyanazzal az azonosítóval, illetve egyszer voltam kénytelen megváltoztatni, mert valaki elkezdett zaklatni. Inkább az fordult elő hogy a rendszer szűnt meg, mintsem hogy kiléptem volna.
Hát igen....mondjuk,attól függ hogy melyik oldalról nézzük
Én jópár ember személyiségétől,gondolkodásától ültem seggre,pedig edzett vagyok
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 18:59

Én jópár ember személyiségétől,gondolkodásától ültem seggre,pedig edzett vagyok

Félelmetes, ilyenkor mindig elhűlök, hogy mekkora a kereslet és milyen kicsi a kínálat. Bocsánat hogy így gazdaságilag sikerült kifejezni.
Félelmetes, ilyenkor mindig elhűlök, hogy mekkora a kereslet és milyen kicsi a kínálat. Bocsánat hogy így gazdaságilag sikerült kifejezni.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 18:47

Rám sem jellemző,de ő kivételes volt bosszantásban,és egy hosszú folyamat eredménye

Bejelentkezik, belép, meglátja a 100 érdeklődőt és vagy sosem lép be többet vagy törli magát...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 17:45

Hát..na...nem is én lennék....
Végre láttam egy múzsa jelöltet,az újak között.Vártam pár napot míg lemegy róla a buckalakók rohama,oszt küldtem neki egy baglyot,bő egy hete kb..
Azóta nem lépett be...
B+

Végre láttam egy múzsa jelöltet,az újak között.Vártam pár napot míg lemegy róla a buckalakók rohama,oszt küldtem neki egy baglyot,bő egy hete kb..
Azóta nem lépett be...

Én is találkoztam olyannal, hogy a nő lebukott hogy potenciális szexpartnerrel levelezett, mert a férje elolvasta a leveleit. Meg olyannal is aki azt mondta zaklatták. Nőknél ez jellemzőbb lehet. Én általában senkin nem mérgelem fel magam úgy, hogy emiatt kilépjek.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 18:36

Itt leginkább csajoktól láttam,legtöbbször zaklatás miatt,de találkoztam olyanokkal is akik valami párkapcsolati gond miatt érkeztek,és az anonimitást kihasználva kibeszélték ezt stb.Mikor könnyebb lett a lelkük,töröltek és távoztak.
Vannak akik lebuknak egyéb dolgokkal,és ezért muszáj,majd újrakezd...
Van aki simán ráun,vagy csalódik,és ezer oka lehet még...
Engem pl egy sunás húzott fel úgy hogy mérgemben töröltem,de a barátok visszacsaltak
Engem pl egy sunás húzott fel úgy hogy mérgemben töröltem,de a barátok visszacsaltak

Ne kérjél már bocseszt,mert elseggellek
Nem írtál semmi rosszat,és sz@r sem volt
De szívecske azért jöhet bármikor,köszi
Én is adok egy ♧ 7-est
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem írtál semmi rosszat,és sz@r sem volt

De szívecske azért jöhet bármikor,köszi

Én is adok egy ♧ 7-est

Láttam, poén volt, csak sz@r
Bocsi! :(
Jár a ♡♡♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 18:22
Bocsi! :(
Jár a ♡♡♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak röhögök rajta,volt már egy hétvége benne.
Amúgy leginkább csak hülyülésre,némi udvarlásra keresgélek,nem leszek öngyi ha nem találok.Inkább akkor fordul meg a fejemben mikor valami "erősen problémással",(és nem a lábával van a gond) hoz össze sors

Amúgy leginkább csak hülyülésre,némi udvarlásra keresgélek,nem leszek öngyi ha nem találok.Inkább akkor fordul meg a fejemben mikor valami "erősen problémással",(és nem a lábával van a gond) hoz össze sors

Itt leginkább csajoktól láttam,legtöbbször zaklatás miatt,de találkoztam olyanokkal is akik valami párkapcsolati gond miatt érkeztek,és az anonimitást kihasználva kibeszélték ezt stb.Mikor könnyebb lett a lelkük,töröltek és távoztak.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 18:23

Sokszor tapasztaltam már, hogy az emberek egyik napról a másikra törlik magukat. Vajon mi lehet az oka? Én is benne vagyok néhány rendszerben, de még soha életemben nem töröltem magam egyből sem. Van ahol már vagy 10 éve vagy régebben is tag vagyok ugyanazzal az azonosítóval, illetve egyszer voltam kénytelen megváltoztatni, mert valaki elkezdett zaklatni. Inkább az fordult elő hogy a rendszer szűnt meg, mintsem hogy kiléptem volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 04. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 04. szerda 19:51

Igen. Jonnek mennek az emberek itt. De mindig fajobb , ha egy ertelmes es jolelku ember hagyja el kis tarsasagunkat. Mint pl. Kutyu is volt. ♡♡♡♡
Csak röhögök rajta,volt már egy hétvége benne.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 18:03

Jó, neki is mindjárt hétvége...
Ha keddig semmi, akkor temess

Jó, neki is mindjárt hétvége...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 17:45

Azóta nem lépett be...
B+

Azóta nem lépett be...

Azóta nem lépett be...
B+

Azóta nem lépett be...

Dehogynem..csak akkora dugó volt az Árpád hídnál,hogy nem ért oda...összeesett a habja..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 09:44

Sziasztok nappalisok! ♡
Senki nem fozott kavet?
Senki nem fozott kavet?