Kettő is lesz?
Bocsesz

Bocsesz

Mindjárt kezdődik a vizibicikli racing
Mindjárt kezdődik a vizibicikli racing
Pancsolni most is lehet. Az esoben.

Hamar fogsz végezni vele..
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 14:42

Sziasztok♡♡♡
Asszem ma elcsomagolom a nudis jelmezemet és előveszem a szaunásat...

Sziasztok♡♡♡

Meló off,kölökmedve rotty...

Üdv itt a nappaliban, illetve a teraszon 40es!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 10:16

Törölt felhasználó (4184822)

Sziasztok, Sok jószandeku emberrel találkoztam a GG forumain mostanaban. Ahogy elnezem itt is hasonlo a helyzet. Ha megengeditek csatlakoznék
Esőkabátban, a kávémat szürcsölgetve, a teraszon azon tűnődök, hogy de jó is ez a hétfő. IS!
Isten hozott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, Sok jószandeku emberrel találkoztam a GG forumain mostanaban. Ahogy elnezem itt is hasonlo a helyzet. Ha megengeditek csatlakoznék
Szeva!
Üdv köztünk (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv köztünk (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Esőmentes napsütést kívánok..Minden szoba lakónak..teraszos kávézással..

Megyek keszitek kavet magamnak.

Ahhh. A fax kivan mar tole, de tenyleg. Mindenhova beteszi a felhivasat. Idegesito.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ehh...nem lehet..nagyon szeretne képeket..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 07:51

Törölt felhasználó (4052772)

Jo reggelit!
Ezt a lokupecet kuldjek mar el tavolabbi eghajlatok lovasaraira.

Én is oda vágyok most..
Van még hely?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Jo reggelit!

JóReggelt!
Már rég kész a kávé, csak még visszabújtam az ágyba
Már rég kész a kávé, csak még visszabújtam az ágyba

Jó reggelt, micsoda szèp hétfőre virradtunk!
Este Angyalpuszival zártuk a napot, reggel tangás Angyal kávé! Ha jól olvastam Mackó naptejjel kéri a lux-os plusszos kávét
Este Angyalpuszival zártuk a napot, reggel tangás Angyal kávé! Ha jól olvastam Mackó naptejjel kéri a lux-os plusszos kávét