Mondja egy medve...
Ha nem mondod nem is tudnék róla...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 10. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 10. kedd 13:49

Ha nem mondod nem is tudnék róla...

Ajánlom figyelmetekbe a moderátor topicot...legyünk úriemberek,ne kommentáljuk.
Szio! ♡♡♡
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 10. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Elolvastam. Megint magat minositette. Nem tudtam, hogy triasz vagyunk.... Erdekes modon masoknak sikerul jol erezniuk magukat kozottunk.
De valamiert nagyon a bogyeben lehetek, ha ennyi ido utan is ezzel foglalkozik.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 10. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
De valamiert nagyon a bogyeben lehetek, ha ennyi ido utan is ezzel foglalkozik.

Egyébként meg sziasztok ♡♡♡
Jó

Jegyzem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 10. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 10. kedd 09:04

Törölt felhasználó (4052772)

Belga csokitorta.....ahhh. Valami isteni.
Belga csokitorta.....ahhh. Valami isteni.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 21:22

Kávé..bundáskenyér..én is kiveszem részem,rittyentek dobostortát,kétfenekű tamtamot,de majd egyszer.....
Szeretitek?

Szeretitek?
Szia.
Ismerős...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 10. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 10. kedd 08:43
Ismerős...

Törölt felhasználó (4052772)

Tegnap elaludtam a nappaliban a kanapen kora este. Aztan atmentem a haloba, hogy akkor alszom egyet, hat nem kinyilt a csipam? Ki erti ezt?
Pedig szerintem remek kenyerek vannak nemet honban. En imadtam oket. Mondjuk bundaskenyer alapnak valoban nem felelnek meg....
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 10. kedd 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 10. kedd 04:56

Jó reggelt! Friss a kávé, most főztem.
Katja meg tudlak érteni, én csak 5 hónapot dolgoztam kinn, de a kenyér volt a legnygyobb kihívás! Szinte làtom ahogy falatonként ízlelgeted
Jöhet a dobos torta is, örök kedvenc. Mostanában fedeztük fel a cukiban a Belga krémest. Naon fincsi
Persze csak reggeli után!
Katja meg tudlak érteni, én csak 5 hónapot dolgoztam kinn, de a kenyér volt a legnygyobb kihívás! Szinte làtom ahogy falatonként ízlelgeted

Jöhet a dobos torta is, örök kedvenc. Mostanában fedeztük fel a cukiban a Belga krémest. Naon fincsi

Tegnap elaludtam a nappaliban a kanapen kora este. Aztan atmentem a haloba, hogy akkor alszom egyet, hat nem kinyilt a csipam? Ki erti ezt?
Sziasztok inyencek!

Akkor neked égetett cukor nélküli tamtamot gyártok.Mit tegyek rá helyette?Azonkívül hogy fedőt,oszt dobjam ki?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 21:40

Dobostorta - orrvérzésig ♡♡♡
Ha valaki leeszi az égetettcukrot a porciómról

Ha én ott levetkőznék,nem lenne mit néznem,mert mindenki kifutna a világból
Mondjuk én sem a rucikat sasolom...
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 23:39

Mondjuk én sem a rucikat sasolom...

Ha naturista strandra mennél fürdőruci se lenne. Mert az kit érdekel.

Fasza reggelt!

Jó reggelt! Friss a kávé, most főztem.
Persze csak reggeli után!

Ha naturista strandra mennél fürdőruci se lenne. Mert az kit érdekel.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 18:31

Értem,én magát a vízben pancsolás részét szeressem,parton,napon,homokban,stb nekem sem oké,csak úgy kb.fél óráig,megértem.Kicsit azért szeretem legeltetni a szemem a fürdőrucis csajszikon

Dobostorta - orrvérzésig ♡♡♡
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 21:22

Kávé..bundáskenyér..én is kiveszem részem,rittyentek dobostortát,kétfenekű tamtamot,de majd egyszer.....
Szeretitek?

Szeretitek?
No további jókat,hamar lesz korán

Szeretitek?

Szeretitek?