Jó reggelt! Friss a kávé, most főztem.
Katja meg tudlak érteni, én csak 5 hónapot dolgoztam kinn, de a kenyér volt a legnygyobb kihívás! Szinte làtom ahogy falatonként ízlelgeted
Jöhet a dobos torta is, örök kedvenc. Mostanában fedeztük fel a cukiban a Belga krémest. Naon fincsi
Persze csak reggeli után!
Katja meg tudlak érteni, én csak 5 hónapot dolgoztam kinn, de a kenyér volt a legnygyobb kihívás! Szinte làtom ahogy falatonként ízlelgeted

Jöhet a dobos torta is, örök kedvenc. Mostanában fedeztük fel a cukiban a Belga krémest. Naon fincsi

Ha naturista strandra mennél fürdőruci se lenne. Mert az kit érdekel.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 18:31

Értem,én magát a vízben pancsolás részét szeressem,parton,napon,homokban,stb nekem sem oké,csak úgy kb.fél óráig,megértem.Kicsit azért szeretem legeltetni a szemem a fürdőrucis csajszikon

Dobostorta - orrvérzésig ♡♡♡
Ha valaki leeszi az égetettcukrot a porciómról
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 21:22
Ha valaki leeszi az égetettcukrot a porciómról

Kávé..bundáskenyér..én is kiveszem részem,rittyentek dobostortát,kétfenekű tamtamot,de majd egyszer.....
Szeretitek?

Szeretitek?
No további jókat,hamar lesz korán

Kávé..bundáskenyér..én is kiveszem részem,rittyentek dobostortát,kétfenekű tamtamot,de majd egyszer.....
Szeretitek?

Szeretitek?
Beiratkozom menzára ...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 21:06

Gyerekek
Kaptam ajiba magyar kenyeret ♡♡♡
Holnap bundáskenyér - egész nap
Nyitva lesz a menza

Nyitva lesz a menza

Gyerekek
Nyitva lesz a menza

Nyitva lesz a menza

Bár mostanában elég sűrűn "hétfőm" van,múzsás barátkozás téren..

#seráfüttyleszezmégígyse

Az igaz mondjuk, a Hétfő nem a legjobb napja barátkozni
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 19:47

Nyugi pajti! Ha nem veszed el a bundáskenyerét, és a Múzsáit kenyérre lehet kenni, szelíd Medve.....

Nyugi pajti! Ha nem veszed el a bundáskenyerét, és a Múzsáit kenyérre lehet kenni, szelíd Medve.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 19:16

Törölt felhasználó (4184822)

Nyugi mackótestvér nem akarok en itt semmi komolyat. Tengetem a nem létezö fölös időmet. Peace and love...
Ugyan..benéztél valamit..
A kellemesebb fekvenyomásra gondoltam
Barátságos kölökmedve vagyok,csak nem mindenki érti a humorom
Néha még én sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 19:16

A kellemesebb fekvenyomásra gondoltam

Barátságos kölökmedve vagyok,csak nem mindenki érti a humorom

Néha még én sem

Törölt felhasználó (4184822)

Nyugi mackótestvér nem akarok en itt semmi komolyat. Tengetem a nem létezö fölös időmet. Peace and love...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen kettőt is tekertem. Igy 2x olyan gyorsan beértem.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Bármit is csinál, azt nélkülem
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor az a #rohadjonmegminden hangulat
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 18:31

Bekukk! Futam lefújva, eső elállt
Mai nap a közlekedés
De már itthon! Most jól bekajálok oszt kiterülök hangulatom van

Mai nap a közlekedés

Bekukk! Futam lefújva, eső elállt
Mai nap a közlekedés
De már itthon! Most jól bekajálok oszt kiterülök hangulatom van

Mai nap a közlekedés

Értem,én magát a vízben pancsolás részét szeressem,parton,napon,homokban,stb nekem sem oké,csak úgy kb.fél óráig,megértem.Kicsit azért szeretem legeltetni a szemem a fürdőrucis csajszikon
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 17:29

A homokot utálom.
Tengerhez járunk nyaralni, de idén talán kétszer fél órát voltunk a parton, a sós víz miatt. Szerencsére a férjem se egy partonhempergős.
Tengerhez járunk nyaralni, de idén talán kétszer fél órát voltunk a parton, a sós víz miatt. Szerencsére a férjem se egy partonhempergős.
A homokot utálom.
Tengerhez járunk nyaralni, de idén talán kétszer fél órát voltunk a parton, a sós víz miatt. Szerencsére a férjem se egy partonhempergős. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 17:21
Tengerhez járunk nyaralni, de idén talán kétszer fél órát voltunk a parton, a sós víz miatt. Szerencsére a férjem se egy partonhempergős. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Én az idén nem voltam sehol,de valahogy nem is kívántam..
Utálod a bícset?Mit utálsz benne?Úszni tudsz?:
Mondjuk a tömeget a parton én sem bírom...nyugis helyeket kedvelem..

Mondjuk a tömeget a parton én sem bírom...nyugis helyeket kedvelem..
Én az idén nem voltam sehol,de valahogy nem is kívántam..
Mondjuk a tömeget a parton én sem bírom...nyugis helyeket kedvelem.. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 17:16

Mondjuk a tömeget a parton én sem bírom...nyugis helyeket kedvelem.. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy csomó ismerősöm még mindig tolja a nyaralós képeket, most rámjött, hogy mennék én is. Pedig szerintem én vagyok az egyetlen elvetemült a világon, aki utálja a tengerpartot...
(A fejlövős szmájlit nem találom)
(A fejlövős szmájlit nem találom)
Én többek között fekvenyomással vezetem le a fölös energiát
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)