Amit én sosem értettem, hogy egyre több olyan hirdetést látok a szexhirdetések közt, akik használt bugyit árulnak. Eszembe nem jutna hogy ilyet vegyek és nem értem kinek mire kell az...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 14:22

Hát nem illik kibeszélni...
Pl akartak már venni tőlem használt alsónadrágot,nem részletezném mire...
Ismerkedéskor is érdekes történetekkel találkozik az ember,még félszemmel nézve is messze van valóságtól.A speciális igények meg...

Ismerkedéskor is érdekes történetekkel találkozik az ember,még félszemmel nézve is messze van valóságtól.A speciális igények meg...

Szia!
Köszi! Elteszem reggelre,mert ha betolom akkor tuti hogy nem alszom éjjel,csillagvizsgáláshoz pedig borús az ég
Asszonykának pedig jó alvókája van,egyéb éjjeli tevékenység nem jut eszembe
(Kép illesztéshez: kép megnyitása új lapon,azt beilleszt a hangulatjelek melletti gombnál,kicsi fa kép.Bocsi ha okoskodom
)
(Ez egy válasz Málna-Eper üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 17:00
Köszi! Elteszem reggelre,mert ha betolom akkor tuti hogy nem alszom éjjel,csillagvizsgáláshoz pedig borús az ég

Asszonykának pedig jó alvókája van,egyéb éjjeli tevékenység nem jut eszembe

(Kép illesztéshez: kép megnyitása új lapon,azt beilleszt a hangulatjelek melletti gombnál,kicsi fa kép.Bocsi ha okoskodom

Halihóóóó ! hoztam nektek egy coffeeet ! Tudom már késő van... de engem most ez éleszt újra !!!!
https://www.coolcoffee.hu/custom/coolcoffe/image/cache/w0h0q80- np1/Blog/Recept/eszpresszo/eszpresszo-keszul-coolcoffee.hu.gif

https://www.coolcoffee.hu/custom/coolcoffe/image/cache/w0h0q80- np1/Blog/Recept/eszpresszo/eszpresszo-keszul-coolcoffee.hu.gif
Remek ötlet!
Megspékelem némi anyázással,meg pár repülő tárggyal,egy kis kolléga megtréfálással,hihető is lehet
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 14:44
Megspékelem némi anyázással,meg pár repülő tárggyal,egy kis kolléga megtréfálással,hihető is lehet

megoldás a maci jelentét demo mp3 om:
felveszel egy pár orás irodai tevékenységet fütyörészel sóhajtól pakolgatsz salalázol stb stb majd csinálsz egy pár kisebb hosszabb hang anyag szeltet és be állítod random lejátszásra és ha a vágás kelően ügyelve van arra hogy csak kisebb hosszabb elhallgatásnál történjen hát
felveszel egy pár orás irodai tevékenységet fütyörészel sóhajtól pakolgatsz salalázol stb stb majd csinálsz egy pár kisebb hosszabb hang anyag szeltet és be állítod random lejátszásra és ha a vágás kelően ügyelve van arra hogy csak kisebb hosszabb elhallgatásnál történjen hát

[https://www.coolcoffee.hu/custom/coolcoffe/image/cache/w0h0q8- 0np1/Blog/Recept/eszpresszo/eszpresszo-keszul-coolcoffee.hu.gi- f]KV[/URL]
Halihóóóó ! hoztam nektek egy coffeeet ! Tudom már késő van... de engem most ez éleszt újra !!!!

bizonyos kérdő ívek célja nem a tudásod hanem a türelmed, a koncentrációd felmérése és ezt pont a diletáns kérdés sorral tesztelik, vagy akár az 5 szőr vissza kérdezős bele zavarodós munka ügyes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 14:43
Törölt felhasználó (4052772)

Hat pl. munkaugyes. Nem er ra talalkozni, de elozetesen toltsek ki egy kerdoivet. Majd az kiertekeli. Tele ostoba egyenkerdesekkel, amibol nemhogy a szakmai tapasztalatom nem derul ki, de meg csak az sem milyen ember lehetek epp. Kitoltottem, de szivem szerint rairtam volna, hogy a hulyek meg a baloldalon setalnak....ebbol a mondatombol kovetkeztessen.....
Utalom az alprofesszionalizmust. Akkor mar inkabb dontsunk raerzessel, vagy legyen rendesen osszerakott kerdoiv. Mindket technika jo lehet.
Utalom az alprofesszionalizmust. Akkor mar inkabb dontsunk raerzessel, vagy legyen rendesen osszerakott kerdoiv. Mindket technika jo lehet.
megoldás a maci jelentét demo mp3 om:
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 12:23

Nekem ma messze a nap vége,megszökni sem tudok most,mert feltűnik a vezérnek hogy csendben vagyok

Hat pl. munkaugyes. Nem er ra talalkozni, de elozetesen toltsek ki egy kerdoivet. Majd az kiertekeli. Tele ostoba egyenkerdesekkel, amibol nemhogy a szakmai tapasztalatom nem derul ki, de meg csak az sem milyen ember lehetek epp. Kitoltottem, de szivem szerint rairtam volna, hogy a hulyek meg a baloldalon setalnak....ebbol a mondatombol kovetkeztessen.....
Utalom az alprofesszionalizmust. Akkor mar inkabb dontsunk raerzessel, vagy legyen rendesen osszerakott kerdoiv. Mindket technika jo lehet. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 14:13
Utalom az alprofesszionalizmust. Akkor mar inkabb dontsunk raerzessel, vagy legyen rendesen osszerakott kerdoiv. Mindket technika jo lehet. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyébként mit csinálnak az ilyen idiótáknak nevezett tagok?
Hát nem illik kibeszélni...

Egyébként mit csinálnak az ilyen idiótáknak nevezett tagok?
Azok engem is megtalálnak általában
Már régen volt szerencsém hozzájuk,szórakoztatóak is tudnak lenni,küld őket hozzám
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 12:40

Már régen volt szerencsém hozzájuk,szórakoztatóak is tudnak lenni,küld őket hozzám

Ahhh. Ma csak hulye helyzetekbe keveredek. Megtalalnak a bolondok. Pedig nem erzem a rokonlelkuseget....

Nem annyira no-ferfi viszonylatra ertettem. Bar itt az oldalon is van, aki idonkent ramprobal es szerintem szakszeru segitseget igenyelne.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 12:51

Az ostoba,idióta pasik is vágynak egy igazán Jó Nőre,...csak ostobák,idióták!

Az ostoba,idióta pasik is vágynak egy igazán Jó Nőre,...csak ostobák,idióták!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 12:40

Ahhh. Ma csak hulye helyzetekbe keveredek. Megtalalnak a bolondok. Pedig nem erzem a rokonlelkuseget....

Nekem ma messze a nap vége,megszökni sem tudok most,mert feltűnik a vezérnek hogy csendben vagyok
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 11:54

A fele letelt,bírjátok ki valahogy! Könnyen beszélek épp megszöktem a melóból!

A fele letelt,bírjátok ki valahogy! Könnyen beszélek épp megszöktem a melóból!

Intetegetés!
Melóm nekem is sok....kedvem meg fordítottan arányos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 10:44
Melóm nekem is sok....kedvem meg fordítottan arányos.

Sziasztok!
Van a csokicsaj, csak sok a munkaja....
Sziasztok!
Bekukucska...#hátacsajszikák?

Ohh...majd elfelejtettem...boldogot Tangás!
Én gyártottam..szinte..
Én gyártottam..szinte..