Kicsit trükkös,de nem olyan nehéz! Csajok nem kezdenek neki,ezt már tapasztaltam. De látod vannak jófej pasik,akik segítenek ha kell!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 04. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 04. péntek 13:30
Törölt felhasználó (4052772)

Koszonom. Ablaktorlo csere paraban voltam. Bena vagyok en ehhez. Vegul egy biztonsagi or kisegitett a munkahelyemen.

Koszonom. Ablaktorlo csere paraban voltam. Bena vagyok en ehhez. Vegul egy biztonsagi or kisegitett a munkahelyemen.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 04. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 04. péntek 10:05

Sziasztok csajszikák
Jó hogy látni végre After,#csókosszmájli
Hogyhogy ünnepnap volt tegnap Katja?
Nekem az,láttam az új képedet
#überdögösbrutálszexy
Nagyon ott van,az is,de amit lecseréltél,szintén csuda volt

#überdögösbrutálszexy

Szemernyi ketsegem sem volt....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 04. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 04. péntek 13:14

Szia Csajok! Katja,én is háromkor szeretnék végezni,intézd el légyszi! After Drága! Én mondtam,hogy jól csókolok!!

Szia Csajok! Katja,én is háromkor szeretnék végezni,intézd el légyszi! After Drága! Én mondtam,hogy jól csókolok!!

Sziasztok csajszikák
#überdögösbrutálszexy
Nagyon ott van,az is,de amit lecseréltél,szintén csuda volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 04. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 04. péntek 08:08

#überdögösbrutálszexy

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok fiuk!
Elokerultem a munkahalom alol. A kave johet, csak jo eros legyen....
Most szerelmes almom volt. Egy jokepu ficko karjaiban voltam. Csak a csokig jutottunk, de az is csodas volt.

Most szerelmes almom volt. Egy jokepu ficko karjaiban voltam. Csak a csokig jutottunk, de az is csodas volt.

Sziasztok♡♡♡
Itt tegnap ünnepnap volt, most eléggé hétfői hangulatom van. De jó érzés, hogy igazából péntek
Egy kicsit belehúzok és 3kor hétvégét jelentek magamnak
Szép napot ♡♡♡
Itt tegnap ünnepnap volt, most eléggé hétfői hangulatom van. De jó érzés, hogy igazából péntek

Egy kicsit belehúzok és 3kor hétvégét jelentek magamnak

Szép napot ♡♡♡
Sziasztok fiuk!

Szeva Kutyu,pénteken a kávé is jobban esik.
Csajszik,csuda napos pussz nektek
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 04. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 04. péntek 07:07

Csajszik,csuda napos pussz nektek

Sziasztok,jó reggelt! Öcsy,a szuper kávékért szabadszombatot engedélyezek neked!
Sziasztok,jó reggelt! Öcsy,a szuper kávékért szabadszombatot engedélyezek neked!
Vidám reggelt!
Végre Péntek!3x
Végre Péntek!3x

Jó reggelt! Péntek és kávé van!
Letudva,kösz sört,most igénylem is
Szerintem ma én is ufóst álmodom...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 03. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 03. csütörtök 15:22

Szerintem ma én is ufóst álmodom...

Jó okosodást! Kaptam ma két doboz Soprono meggy sört,az egyiket elküldöm neked estére!
Jó okosodást! Kaptam ma két doboz Soprono meggy sört,az egyiket elküldöm neked estére!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 03. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 03. csütörtök 14:35

Látom,nem csak nekem volt hajtós napom...
Mostmár ne melózzatok ti sem,mert hülyeséget álmodtok majd mint After
Megyek a szakkörbe ábécés könyvet lapozgatni,majd este kukucska,pussz meg sör és ilyesmi...

Megyek a szakkörbe ábécés könyvet lapozgatni,majd este kukucska,pussz meg sör és ilyesmi...
Látom,nem csak nekem volt hajtós napom...

Beköszöntél,még a nap is kisütött...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 03. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

JóReggelt! ♡♡♡
Szia Crazy! Öcsy kávéját még forrón szürcsöltem,de hol van az már! Sajnos előbb- utóbb ki kell szállni az autóból dolgozni! Azért szép napot!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 03. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 03. csütörtök 07:42

Szeva Kutyu!
Hát hajnalban én is felhúztam a kocsifűtést,elbírtam.
Hát hajnalban én is felhúztam a kocsifűtést,elbírtam.
Szeva Kutyu!
Hát hajnalban én is felhúztam a kocsifűtést,elbírtam. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 03. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 03. csütörtök 07:38
Hát hajnalban én is felhúztam a kocsifűtést,elbírtam. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 03. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Mindenkinek!! Crazy nem viccel,fűtók az autóban,hideg van és szél!! Aki teheti bújjon vissza az ágyikóba!!!
Szia Mindenkinek!! Crazy nem viccel,fűtók az autóban,hideg van és szél!! Aki teheti bújjon vissza az ágyikóba!!!
Jó reggelt sziasztok
Ejj de seggfej időjárás van..ne aludjatok kint,semmiképpen!

Ejj de seggfej időjárás van..ne aludjatok kint,semmiképpen!