Medve 1 -el tudok szolgálni,remek "házimanó" válna belőle
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 17. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 17. csütörtök 12:13

Törölt felhasználó (4052772)

Maroon 5 imadom ezt a fickot. Elfogadnam otthonra.

Maroon 5 imadom ezt a fickot. Elfogadnam otthonra.

Öröm és bódogság téged is látni
Megmenekültek az ufók,de azért lehet hogy tökön rúgom őket miheztartás képpen
Innen ne is merjenek csajszit lopkodni
A Mulder ügynököktől meg ne félj,majd megvédünk
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 17. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 17. csütörtök 10:32

Megmenekültek az ufók,de azért lehet hogy tökön rúgom őket miheztartás képpen

A Mulder ügynököktől meg ne félj,majd megvédünk

Sziasztok♡♡♡
Élek, csak eltemetett a munka, miegymás.
Ufok remélem nincsenek.
Még az XAktás színészektől is félek. Egyszer, véletlenül láttam egy részt, egy hétig béna voltam a félelemtől
Ufok remélem nincsenek.
Még az XAktás színészektől is félek. Egyszer, véletlenül láttam egy részt, egy hétig béna voltam a félelemtől

Sziasztok♡♡♡
Ufok remélem nincsenek.
Ufok remélem nincsenek.

Hat varom a percet, hogy osszejojjon....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 17. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Én szeressem környéket ahol élek,nyugis,szép,sok zöld,rengeteg bringaút stb.Már csak ingyensör hiányzik

Tudom,Kanada. A végén tényleg itthagysz minket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 17. csütörtök 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 17. csütörtök 07:32

Sziasztok nappalisok!
Koszi a kv-t Ocsyke.♡
Nem komalom a kornyeket, ahol jelenleg lakom. A forgalom miatt. Meg nekem unalmas is. Meg biciklizni is unalmas ott, annyira semmilyen.
Koszi a kv-t Ocsyke.♡
Nem komalom a kornyeket, ahol jelenleg lakom. A forgalom miatt. Meg nekem unalmas is. Meg biciklizni is unalmas ott, annyira semmilyen.
Sziasztok nappalisok!
Koszi a kv-t Ocsyke.♡
Koszi a kv-t Ocsyke.♡
Üdv mindenki
Csajszis napot
Kissé nyűgösen,morcosan,de majd kinövöm,seráfütty...
"Cséntek" van,egyszeri csajszink mondaná,ez a lényeg,bár lehet hogy hétvégén is meló
Csuda napot mindenkinek!
Majd néha beugrom

Csajszis napot

Kissé nyűgösen,morcosan,de majd kinövöm,seráfütty...
"Cséntek" van,egyszeri csajszink mondaná,ez a lényeg,bár lehet hogy hétvégén is meló

Csuda napot mindenkinek!
Majd néha beugrom

Szia Öcsy,a kávé pont jó! Hát tegnap elindultam egy irányba,megkeresni Aftert,de Ő az M0-on bújkált. Ma elmegyek a másik irányba Katjakeresőbe!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 17. csütörtök 04:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 17. csütörtök 04:41

Jó reggelt! Ma egy nehéz nap reggele kávét tudok megosztani. Amikor annyi dolog lesz ma, hogy nem is tudom miként érek a végére... A nap felkel, engem úton talál! Aztán lesz, ahogy lennie kell.
After ha becsajozol nagyon Fickós leszek ám
Crazy működik az ufo csajszilopógátló radar! Remélem nem szarták tele az egünket
Kutyu te minek mész olyan messzire? Közelebb nincs pakolni való?

Crazy működik az ufo csajszilopógátló radar! Remélem nem szarták tele az egünket

Jó reggelt! Ma egy nehéz nap reggele kávét tudok megosztani. Amikor annyi dolog lesz ma, hogy nem is tudom miként érek a végére... A nap felkel, engem úton talál! Aztán lesz, ahogy lennie kell.

Mára L
Jó éjt,vidám és csajszis napot holnapra (is)
Khmm..a postaládám nonstop....

Jó éjt,vidám és csajszis napot holnapra (is)

Khmm..a postaládám nonstop....

Teringettét....
"Biztosan" minden 2. faszinak van...
Csajszik,dögös?Vegyek fel ilyent randira?

"Biztosan" minden 2. faszinak van...

Csajszik,dögös?Vegyek fel ilyent randira?

Még csak félsiker...
Két "szívemcsücske" van
Űrháború még nincs lefújva,lótuszülésben ülök előttem keresztben a kiegyenesített,kiélezett sörnyitó.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 16. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Két "szívemcsücske" van

Űrháború még nincs lefújva,lótuszülésben ülök előttem keresztben a kiegyenesített,kiélezett sörnyitó.

A francba! Tudtam,hogy a Fickó nevet kellett volna választanom!

A francba! Tudtam,hogy a Fickó nevet kellett volna választanom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 16. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 16. szerda 17:48

Aztan a 3-as is gyorsan osszejonne, csak 1 fickot kell szereznunk hozza....

Szeva Crazy! Kösz,hogy intézted az ufókat!

Szia Édesség! Csakhogy megvagy! Valami igen kellemes tapasztalatot kívánok,oké?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 16. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 16. szerda 17:45

Nos. A vegyesparosnal sincs kevesebb osszeutkozes, ha nem ertik/erzik egymast a felek.

Aztan a 3-as is gyorsan osszejonne, csak 1 fickot kell szereznunk hozza....

Nos. A vegyesparosnal sincs kevesebb osszeutkozes, ha nem ertik/erzik egymast a felek.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 16. szerda 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 16. szerda 17:29

Szintén szeretem az okos,talpraesett nőket,főleg ha aranyos és jó humora van.
Nálam bejött a női pár
Azért nem tudom milyen lehet a két csajszis pár,amikor dolgoznak a hormonok és kettyó van,netán pont egyszerre....

Nálam bejött a női pár

Azért nem tudom milyen lehet a két csajszis pár,amikor dolgoznak a hormonok és kettyó van,netán pont egyszerre....