Sziasztok sunszeliditok!
Gyerekkoromban volt egy kerti sunim. Irto budi volt szegeny, mert a kakiba is belemaszott, ha volt az utjaban. De minden este hazatert a kis kuckojaba, ahol dio, alma vagy egyeb finomsagok vartak. Aztan egyik este hiaba volt teritett asztal, nem jott tobbe. Emlekszem sokaig sirattam.
Gyerekkoromban volt egy kerti sunim. Irto budi volt szegeny, mert a kakiba is belemaszott, ha volt az utjaban. De minden este hazatert a kis kuckojaba, ahol dio, alma vagy egyeb finomsagok vartak. Aztan egyik este hiaba volt teritett asztal, nem jott tobbe. Emlekszem sokaig sirattam.
Szia Katja,legyen sünid! Mi tegnap este láttunk egyet,kutyaséta közben. Átszaladt a járdán,bebújt egy régi telefonfülke alá. A szembejövő hölgy felsikoltott- Patkány! Mondtam neki,ez csak egy süni,jöjjön,nézze meg,de rettegve elmenekült. Pedig süni volt,tök aranyos.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 19. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 20:56

Hahó
Tud a shopping pasis sport lenni...
Bauhaus turné.... szerintem minden egyforma, a férjem szerint minden más. Szerintem sose jutunk ki onnan, férjem szerint most jöttünk be...
De találtunk egy pazat süniházikót, már a csalitosban figyel. Remélem lesz lakója ♡♡♡♡
Bauhaus turné.... szerintem minden egyforma, a férjem szerint minden más. Szerintem sose jutunk ki onnan, férjem szerint most jöttünk be...

De találtunk egy pazat süniházikót, már a csalitosban figyel. Remélem lesz lakója ♡♡♡♡
Na jó...igazad van..csak a helyszín más..
Én is barkács ember,ilyen helyen el tudok nézelődni,és venni ezt-azt
Korábban még a pecás dolgokkal is hasonlóan,de már nem lógatok.
Süniház? Imádom a kaktuszmalacokat is
.Szeretem az állatokat.
Sajna felém nem nagyon vannak,pedig egyet háziasítanék,aztán megtanítanám erre-arra,bukfencezni,miegymás
Most adtál egy ötletet,szerzek egyet
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 19. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 20:56

Én is barkács ember,ilyen helyen el tudok nézelődni,és venni ezt-azt

Korábban még a pecás dolgokkal is hasonlóan,de már nem lógatok.
Süniház? Imádom a kaktuszmalacokat is

Sajna felém nem nagyon vannak,pedig egyet háziasítanék,aztán megtanítanám erre-arra,bukfencezni,miegymás

Hahó

Hahó
De találtunk egy pazat süniházikót, már a csalitosban figyel. Remélem lesz lakója ♡♡♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 19. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 20:10

De találtunk egy pazat süniházikót, már a csalitosban figyel. Remélem lesz lakója ♡♡♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 19. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Te csinálod a legjobb kávét reggel,ez biztos
Azért némi töltődés neked is kell a hetedik napon.
Shopping nagyon nem pasis sport,de ezek szerint mindnyájan elkísérjük a párunkat

Shopping nagyon nem pasis sport,de ezek szerint mindnyájan elkísérjük a párunkat

Te csinálod a legjobb kávét reggel,ez biztos
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 19. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 19:20

Jó estét! Örülök, hogy izlett a kávé! Kihoztam a hétből amit lehezett. A hetedik napon megpihenek. Persze nem, de jól hangzik. Itthon van tennivaló bőven.
A shoppingolás nem férfi sportág, nem tudok ugyanolyan ruhákat nézegetni olyan lelkesen, mintha óriási különbségeket látnék
A shoppingolás nem férfi sportág, nem tudok ugyanolyan ruhákat nézegetni olyan lelkesen, mintha óriási különbségeket látnék

Jó estét! Örülök, hogy izlett a kávé! Kihoztam a hétből amit lehezett. A hetedik napon megpihenek. Persze nem, de jól hangzik. Itthon van tennivaló bőven.

Egy vérből valók vagyunk! Blúz kigombol,mimiszoknya még feljebb húz..amit lehetett elkövettem. Nekem nincs kukkolós esetem,de... azt tartja a mondás nálunk vannak a legszebb nők! Hmm,meg a legrondábbak is!!( elcseszett plázahölgyek)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 19. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 18:24

Szeva Kutyu!
Én a játéksoron szoktam mindenféle zenélő/sípoló/énekelő/szirénázó stb. játékot beüzemelni egyszerre,aztán otthagyom a hangzavart
Remélem azért került fel melltartó fülvédőnek,bugyi a fejre,vagy ing fordítva ilyesmi...
Egyszer a próbafülke előtt vártam asszonykát,jött egy formás csajszika,megnézett,aztán csak félig húzta be a függönyt,a pont velem szembe lévőbe lépve,mosolyogva vetkőzött bugyi és melltartóra,szép komótosan illegette magát,próbálgatta a rucikat..persze legeltettem a szemeimet,nem feltűnően,ilyenkor bezzeg hamar végzett az asszonyka
Aztán mentünk is.
Azóta sem fordult elő ilyen
Én a játéksoron szoktam mindenféle zenélő/sípoló/énekelő/szirénázó stb. játékot beüzemelni egyszerre,aztán otthagyom a hangzavart

Remélem azért került fel melltartó fülvédőnek,bugyi a fejre,vagy ing fordítva ilyesmi...

Egyszer a próbafülke előtt vártam asszonykát,jött egy formás csajszika,megnézett,aztán csak félig húzta be a függönyt,a pont velem szembe lévőbe lépve,mosolyogva vetkőzött bugyi és melltartóra,szép komótosan illegette magát,próbálgatta a rucikat..persze legeltettem a szemeimet,nem feltűnően,ilyenkor bezzeg hamar végzett az asszonyka

Szeva Kutyu!
Aztán mentünk is.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 19. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 18:02

Szeva Crazy! Én kirosszalkodtam magam! Két nőt sikerült délelőtt kielégítenem - ruházatilag!
Amíg a Nejem és a Lányom vásároltak én unalmamban elkezdtem az üzleti próbababák öltözetét meváltoztatni. Kicsit segített,hogy teljen az idő!

Szeva Crazy! Én kirosszalkodtam magam! Két nőt sikerült délelőtt kielégítenem - ruházatilag!
Amíg a Nejem és a Lányom vásároltak én unalmamban elkezdtem az üzleti próbababák öltözetét meváltoztatni. Kicsit segített,hogy teljen az idő!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 19. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 16:08

Bekukucska
Eddig nyugis nálam is,szerencsére
Senki nem rosszalkodik?

Senki nem rosszalkodik?

Bekukucska
Senki nem rosszalkodik?

Senki nem rosszalkodik?

Sziasztok!♡♡♡
Nyugis hetvege igerkezik. Ugy tunik nem fogok rosszalkodni. Hacsak.....
Ha megis, majd elmeselem.
Nyugis hetvege igerkezik. Ugy tunik nem fogok rosszalkodni. Hacsak.....
Ha megis, majd elmeselem.

Jó reggelt kispajtások
Egy masszőr ufócsaj engem is elrabolhatna néha..Katja,nincs elérhetőséged?
Párszeretős kávé
Nálam is passzol,nekünk májusban van a forduló,de minden nap ünnep együtt
Sok boldogságot kávés csajsziék,és persze mindenkinek

Egy masszőr ufócsaj engem is elrabolhatna néha..Katja,nincs elérhetőséged?

Párszeretős kávé

Sok boldogságot kávés csajsziék,és persze mindenkinek

Szia Öcsyke!
Ez nagyon szép ♡♡
És finom
És passzol.
A napokban ünnepeljük a frigyünket
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 19. szombat 04:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 04:35
Ez nagyon szép ♡♡
És finom

És passzol.

A napokban ünnepeljük a frigyünket

A mai kávé legyen SzeretemaPárom ízű! Mert mindegy milyen korán kelek és mi van napközben, mellette ébredek és hajtom álomra fejem. Ez pótolhatatlan!♡♡♡
JóReggelt!♡♡♡
A mai kávé legyen SzeretemaPárom ízű! Mert mindegy milyen korán kelek és mi van napközben, mellette ébredek és hajtom álomra fejem. Ez pótolhatatlan!♡♡♡
Jó reggeli hempergést! Kávét valaki?
Crazy ha esetleg újra regisztrálsz javaslom a ViccesMedveBocs VMB nevet
Megkerült Katja is, egy masszőrufó használta ki, de ahogy olvasom nem bánja
After ha már így visszatértél valami izgalmas program hétvégére amihez szurkolhatunk?
Kutyu a hétre kirohangáltad magad. Jó idő ígérkezik, most menj magad miatt is!
Crazy ha esetleg újra regisztrálsz javaslom a ViccesMedveBocs VMB nevet

Megkerült Katja is, egy masszőrufó használta ki, de ahogy olvasom nem bánja

After ha már így visszatértél valami izgalmas program hétvégére amihez szurkolhatunk?
Kutyu a hétre kirohangáltad magad. Jó idő ígérkezik, most menj magad miatt is!

#jóccakát integetés
Csajsziknak jóéjtpussz,szabadon választható helyre,csak ne az Antarktisz legyen,vagy a szomszéd faszi farpofája.
Csajsziknak jóéjtpussz,szabadon választható helyre,csak ne az Antarktisz legyen,vagy a szomszéd faszi farpofája.

Látod,én mindig ajánlom az ingyé masszázst,csodákra képes,főleg az enyém
Ha mégsem,mindig visszadom az árát!Akár duplán is.
Örülök hogy épül vissza a komfortzónád,szívesen lennék segédmunkás az építkezésen..
Hangot a zenére, tölts mégegy kupicával,ecccer élünk
Jó töltődést csajszi,és neked is szép estét
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 18. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 18:40

Ha mégsem,mindig visszadom az árát!Akár duplán is.

Örülök hogy épül vissza a komfortzónád,szívesen lennék segédmunkás az építkezésen..

Hangot a zenére, tölts mégegy kupicával,ecccer élünk

Jó töltődést csajszi,és neked is szép estét

Sziasztok♡♡♡♡
Ma szuper masszázst kaptam, házikonyak egy kupicával bent van, Sting penget ♡♡♡♡
Úgy néz ki, hogy épül vissza a komfortzónám
Nektek is szép estét!♡♡
Ma szuper masszázst kaptam, házikonyak egy kupicával bent van, Sting penget ♡♡♡♡
Úgy néz ki, hogy épül vissza a komfortzónám

Nektek is szép estét!♡♡
Főleg ha hason tesznek bele,akkor tuti hogy van rosszakaróm
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 18. péntek 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 18. péntek 18:06

Törölt felhasználó (4052772)

Az azert nem jo elojel, ha mar be vagy dobozolva....

Végre itthon,hétvége,itt: on.
Hmm..még rímel is
A két szívem csücske csajszika is itt van,minden szép
Hmm..még rímel is

A két szívem csücske csajszika is itt van,minden szép