Kedves tőled, dög fátadt vagyok, azt hiszem én lennék az áldozat
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 26. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 26. szombat 15:11

Hoztam egy csajszit,játszatok vele amíg nem vagyok.
Kicsit lóg a nyelve,ne fárasszátok le nagyon

Hoztam egy csajszit,játszatok vele amíg nem vagyok.

Szeva Öcsy!
Hogy s mint? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 26. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy s mint? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 26. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot!
Akkor ma én nyitok.
Vidám reggelt,szép napot,fasza hétvégét
Vidám reggelt,szép napot,fasza hétvégét

Hello... hú de csendes nap volt :(
Szeva Brumm!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 25. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán kukucska meg hétvége!

Jóóóóó reggelt Vietnám!!!!!

Jó reggelt,fasza pénteket
Én nem vagyok Pécsen

Én nem vagyok Pécsen

Jó reggelt! Pénteki frissítő kávé pécsről!
Benéztem, kinéztem, bekukk...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Mókus!
Üdv benézők!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 24. csütörtök 17:41
Üdv benézők!

Törölt felhasználó (3802852)

Hello Afrika!
Hello Afrika!
Szia csajszi
Üdv itthon!Érezzétek jól magatokat!
Tán frigyfordulót is ünnepeltek?
Itthon még az is jobb
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv itthon!Érezzétek jól magatokat!

Tán frigyfordulót is ünnepeltek?
Itthon még az is jobb

Haliho ♡♡♡
Üdv Budapestről egy csénteki espressoval
Üdv Budapestről egy csénteki espressoval

#csodaszépversikecsakneked
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 10. 23. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv meg minden..meló hegyek
2 seggfej hétfő egy héten...#legyintés
Ma nem sokat csúfkodok itt,tán csak este

2 seggfej hétfő egy héten...#legyintés
Ma nem sokat csúfkodok itt,tán csak este

Sziasztok,szép napot! After,az ég áldjon meg!! Már Öcsy díjnyertes kávéja se kell senkinek,ha nincs hozzá Mentolos Csoki!! Komenzihirtelen vissza!!!!
Jó reggelt! Szia Tangás! Ritkán látunk itt, ittál már a vérpezsdítő Csénteki kávénkból? Ne hagyd ki
After ha messzi útra készülsz szalonna, kolbász és fokhagyma legyen a tarisznyában a pálinka mellett! Ezek nélkül nagyon kiszolgáltatott leszel!
És feltétlen küldj fotót, ahogy átúszod a tengert ruha nélkül! Kanadában az őslakosok barátságosak, csak már kevesen vannak, kiszorította őket az invazív európai invázió

After ha messzi útra készülsz szalonna, kolbász és fokhagyma legyen a tarisznyában a pálinka mellett! Ezek nélkül nagyon kiszolgáltatott leszel!