megyek parám, megyek.
agyhártyagyulladás...
ez jóóó!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 13. péntek 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)

agyhártyagyulladás...

menj táncolni Pillém,enni ráérsz utána is!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 18:40

hehe
annyit vásároltunk, lehet, lemarad a tánc. vagy megmarad a tánc is, aztán egy hét múlva nem eszünk... táncoljak, vagy egyek?

annyit vásároltunk, lehet, lemarad a tánc. vagy megmarad a tánc is, aztán egy hét múlva nem eszünk... táncoljak, vagy egyek?

egyik ismerösöm a szamárhidat szerette(summerhit),egy másik az agyhártyagyulladáson kapott röhögögörcsöt...
Na megint nem fogok aludni az este!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)

ahhhammm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 18:50

Törölt felhasználó (20803)

megvan a combfix?

s én addigra elsajátitom a tojáspatkolást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 18:49

Törölt felhasználó (24620)

igen, de akkor már hibrid-motoros háti szuperpermetezővel

De még lehet,és az sem én leszeksajnos
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
megvan a combfix?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 18:46

ötven év múlva egyedül pille fest majd himes tojást, s egyedül willy jár locsolkodni... :(
kifordul a világ magából...
igen, de akkor már hibrid-motoros háti szuperpermetezővel
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 18:46

ötven év múlva egyedül pille fest majd himes tojást, s egyedül willy jár locsolkodni... :(
hát, hogy a nőknél hogy van a dolog, az nem az én reszortom
mindenesetre én addig szerettem a hajóst, míg fel nem tűnt a TV-ben...
Bátyám aki a koncertjeire is eljárt, szintén így van vele... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 18:42
mindenesetre én addig szerettem a hajóst, míg fel nem tűnt a TV-ben...
Bátyám aki a koncertjeire is eljárt, szintén így van vele... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

minden nő imádja hajóst a nappaliban. csak én nem rajongok érte. de ha sokat nézném a tévében, bisztosz megszeretném...

kifordul a világ magából... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 18:45
kifordul a világ magából... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

eeez durva... :(
Bezzeg mi hogy megőriztük a hagyományokat!
Tegnap Charlotte-nak képes élménybeszámolót is tartottam.
igaz, én annyira nem voltam hozzájuk hűek, mert nem rúgtam be..
Meg veder helyett permetezővel mentem

eeez durva... :(
Tegnap Charlotte-nak képes élménybeszámolót is tartottam.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 14:23

wellness hétvége... micsoda kifejezés! húsvét előtt itt volt nálunk egy kislány. kérdeztem tőle, festi-e a piros tojásokat, várja-e a kisfiúkat, hogy meglocsolják, bla-bla... a kislány válasza: jaj, nem! nem festünk piros tojást. wellness hétvégére megyünk anyuékkal.
...
majd elájultam! mi lesz hagyományainkkal? ki fogja megőrizni, ápolgatni? elrettentő! haragszom. naon haragszom!
...
majd elájultam! mi lesz hagyományainkkal? ki fogja megőrizni, ápolgatni? elrettentő! haragszom. naon haragszom!
minden nő imádja hajóst a nappaliban. csak én nem rajongok érte. de ha sokat nézném a tévében, bisztosz megszeretném...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 13. péntek 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 17:39

ha jól emléxem pont Te nem lelkesedsz annyira a ladikosért!
míg Szilva és a lotyókám nedvesre nézik magukat mi ki is elégülnénk!!!

ma még nem volt bennem senki...
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:38

Ejnye Pille alig huzom ki a lábam a napalibol már is ki probálod az ágyam??,Az nem is lenne baj csak az hogy nem velem.Szevasztok

a mi angoljaink a "csupasz-csigát" próbálták kimondani, hatalmas élvezettel...
meg a "gyalogút" szó tetszett nekik, mert szerintük a jolly-good-ra emlékeztet
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:01
meg a "gyalogút" szó tetszett nekik, mert szerintük a jolly-good-ra emlékeztet

Törölt felhasználó (21812)

"És a legviccesebb magyar szavakat:
Bár minden külföldi tudja, hogy a tojás szónál nem létezik viccesebb, ez nem érkezett válaszként. De nézzük az érdekes tizet:
töpörtyű, tintafolt, punnyadt, ám, villanyírógép, bagoly, cipőfűző, fröccsöntött, spicli, kukac"
ez is idézet az előzőekben említett blogból.
Bár minden külföldi tudja, hogy a tojás szónál nem létezik viccesebb, ez nem érkezett válaszként. De nézzük az érdekes tizet:
töpörtyű, tintafolt, punnyadt, ám, villanyírógép, bagoly, cipőfűző, fröccsöntött, spicli, kukac"
ez is idézet az előzőekben említett blogból.
hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:28

Fotókat kérünk róla a megfelelő topicokba.

totálisan elképedő szmájli! mit keresel itt ilyenkor? túlóra, túlóra?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 13. péntek 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 17:39

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 19:49

köcce a megértést.
te sem vennéd a lelkedre, ha épp a hajós miatt nem hancúrkodhatnál, mert azt bámulja a nappali összes nője...

a fiam ma az elkésünk szón kacagott egész nap!
jöttem és megyek is!
jó 7végét! és kellemes szexelést mindenkinek!
ui: na akkor Charlotte Szilva Surdi hármas alatt Szilva még énekelni is fog??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:01
jöttem és megyek is!
jó 7végét! és kellemes szexelést mindenkinek!
ui: na akkor Charlotte Szilva Surdi hármas alatt Szilva még énekelni is fog??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Az előző hsz-ben említett blog olvasói szerint a legrútabb magyar szavak:
rizsa, varjú, kárhozat, hazugság, bútorraktár, rágcsáló, tarhonya, célkereszt, traktor, halottkém.
(mint látjátok, ebben a szavazásban a szavak hangzása volt a lényeg, nem a jelentése)
rizsa, varjú, kárhozat, hazugság, bútorraktár, rágcsáló, tarhonya, célkereszt, traktor, halottkém.
(mint látjátok, ebben a szavazásban a szavak hangzása volt a lényeg, nem a jelentése)
És leg aláb jol le égtél???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:37

Hát ez jól esett... De miért van ha elfekszem a fűben tuti az összes bogár megtalál... a kuty tuti odahordja egyből az összes motyóját...
Néztétek már a világot 15 cm magasból? Eszméletlen... a fák telistele méhecskékkel, a fecskék ricsajoznak... a bogárkák jönnek mennek... Tisztára belegondoltam milyen is lehetett a Drágám a kölykök összementek filmben...
aztán...elaludtam a napon
Néztétek már a világot 15 cm magasból? Eszméletlen... a fák telistele méhecskékkel, a fecskék ricsajoznak... a bogárkák jönnek mennek... Tisztára belegondoltam milyen is lehetett a Drágám a kölykök összementek filmben...
aztán...elaludtam a napon