Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2372 2373 2374 2375 2376 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1287   2007. 04. 13. péntek 10:15
WildHorse WildHorse
Szerintetek mi a legcsúnyább magyar szó?

Hát sok van de a geci eléggé az Pl: de geci vagy! nyes Vagy az egyik legdurvábbTe rohadt geci, pfújj! eplus2

Másik kérdés:
Van valakinek valami érdekes tulajdonsága, tudománya? Pl. tud folyékonyan olvasni visszafelé, tud zsonglőrködni hat labdával, ilyesmi.
Hát biztos vanb néhány ,de idáig még nem akdtam rá..
Na jó tudok olvasni a fejjel lefelé tartott könyvből a többit meg nem mondom el... crazya

Harmadik:
Van olyan újság amit minden hónapban megvesztek vagy amire előfizettetek?

előfizetni semmire amikor tudom megveszem főleg autós újságok
És szexlapot ki szokott venni (vett régebben?)én mindig veszek amikor időm és pénzem engedi főleg a magyar amatőrők vonatkozásában, szeretem a szépet nézegetni nőben, autóban, épületben és tájakban egyaránt... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 12. csütörtök 23:03
Na, beteszem a holnapra szánt kérdéseket, hogy reggel mindenki tudjon szitkozódni, hogy már korán kérdéseken kell gondolkodnia hehe

Szóval, volt nemrég egy internetes szavazás a legcsúnyább magyar szóról és az jött ki, hogy a legtöbben a GECI szót tartják a legcsúnyábbnak.
kerdes

Másik kérdés:
Van valakinek valami érdekes tulajdonsága, tudománya? Pl. tud folyékonyan olvasni visszafelé, tud zsonglőrködni hat labdával, ilyesmi.
kerdes

Harmadik:
kerdes

És szexlapot ki szokott venni (vett régebben?)
#1286   2007. 04. 13. péntek 09:49
Valaki aki vad Valaki aki vad
Köszönöm, kedves vagy!
Már ránk is fér!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 09:44
Hijnye, én most tényleg kurvára irigykedek!
Érezzétek jól magatokat, jó pihenést! smile
#1285   2007. 04. 13. péntek 09:47
X Törölt felhasználó (21812)
Tiszta nyár van

#1284   2007. 04. 13. péntek 09:45
Tessék szépen pihenni és olvasgatni, de lehetőleg a szabadban! Ilyen szép időben nem szabad a lakásban rohadni!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 13. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 09:41
A hétvégén is mint mindig felfedezőtúrára indulok. A lakásban kell megtalálni azokat a helyeket, amik még lakhatók így a hét vége felé is. Nameg persze a többit is lakhatóvá tenni.
Amúgy remélem végre lesz kis időm pihenni és olvasni, semmi extre.
#1283   2007. 04. 13. péntek 09:44
Hijnye, én most tényleg kurvára irigykedek!
Érezzétek jól magatokat, jó pihenést! smile
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 13. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 09:38
Wellness hétvége, ma 2kor indul és 7fő 10-ig tart smile
Irigykedjetek csak!
#1282   2007. 04. 13. péntek 09:41
CPT CPT
A hétvégén is mint mindig felfedezőtúrára indulok. A lakásban kell megtalálni azokat a helyeket, amik még lakhatók így a hét vége felé is. Nameg persze a többit is lakhatóvá tenni.
Amúgy remélem végre lesz kis időm pihenni és olvasni, semmi extre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 09:16
Apropó, ki mit tervez hétvégére? Valami érdekes program?
kerdes
#1281   2007. 04. 13. péntek 09:38
Wellness hétvége, ma 2kor indul és 7fő 10-ig tart smile
Irigykedjetek csak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 09:16
kerdes
#1280   2007. 04. 13. péntek 09:38
Jutalommegvonás.

Van valakinek valami érdekes tulajdonsága, tudománya?
Van, de nem árulom el:-P

Nejem szokott újságoshoz járni.

Szexújság: fősuli óta nem....minek az?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, beteszem a holnapra szánt kérdéseket, hogy reggel mindenki tudjon szitkozódni, hogy már korán kérdéseken kell gondolkodnia hehe

Szóval, volt nemrég egy internetes szavazás a legcsúnyább magyar szóról és az jött ki, hogy a legtöbben a GECI szót tartják a legcsúnyábbnak.
kerdes

Másik kérdés:
kerdes

Harmadik:
kerdes

#1279   2007. 04. 13. péntek 09:26
Mme: Köszönöm Neked! Mikor nyalhatom le a büntetésemet???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 12. csütörtök 14:33
felkialtas wörösbikanő és valaki aki vad felkialtas
#1154,1156
1.más honlapot nem szúrunk be...idézőjelbe másolt szöveg mehet, anélkül, hogy feltüntetnétek a forrást, aki akar majd rákeres
2. filmet meg pláne nem szúrunk be más szexoldalról

nos időközben megnéztem mit írt tom, de annyit közlök veletek, hogy a tiltásról én beszéltem le, vagyis ezért majd kétszer le kell szopnom...szóval asszem simán behajthatok vadacskán egy nyalást...wöröske meg szerintem szopja le a maga tiltását wink smile
#1278   2007. 04. 13. péntek 09:25
Tom!

Köszönöm, hogy nem lettem tíltva, de mondjuk elutazom és pár napig úgyis GG-mentes környezetben leszek...
És bocs, többé ilyet nem teszek, úttörő becsszavamra!
#1277   2007. 04. 13. péntek 09:18
Nagyon finom torta:

Fehér csokoládés túrótorta

Hozzávalók: 320 g csokoládés keksz, 200 g vaj, 450 g fehér csokoládé összetörve, 900g áttört tehéntúró, 60 g cukor, 4 tojás

A csokis kekszet diódarálón ledaráljuk, majd egy tálkába tesszük és összekeverjük 90 g vajjal. Egy kerek, 24 cm-es vajjal kikent tortaforma aljára és oldalára nyomkodjuk, vigyázzunk, hogy a széleit csak 1 cm magasan béleljük ki.
Egy kis lábasba beletörjük a fehér csokit, majd vízgőz fölé tesszük és megolvasztjuk. Egy másik tálba tesszük a túrót, a maradék vajat, cukrot, olvasztott csokit és tojásokat. Elektromos habverővel simára keverjük. A túrós keveréket a kekszmorzsára öntjük, majd előmelegített sütőben, 160 fokon körülbelül egy órán keresztül sütjük.
Ha kihűlt, fehércsokoládé-forgáccsal és kakaóporral díszítjük.
#1276   2007. 04. 13. péntek 09:17
Jó ötlet eljen
Nem lesz nehéz féltékenynek lenni, mert őszintén és rajongással szereti a búgó hangod!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 13. péntek 08:19
majd rögzítek neki egy ünnepi köszöntőt és átküldöm...úgyis napok óta be van dugulva az orrom...ettől majd olyan sejtelmes lesz wink és akkor végre meggyanúsíthatod, beadod a válókeresetet és végre az enyém leszel eljen
#1275   2007. 04. 13. péntek 09:16
kerdes
#1274   2007. 04. 13. péntek 09:15
nyes humorodnál vagy nyes
jót tesz neked a péntek smile
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 13. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 08:35
Jó kérdések.

Elgondolkoztató, hogy bár a geci szó tényleg elég csúnya és nem is használom, sok más szó van ami nem ennyire csúnya de mégis borsózik tőle a hátam, ilyen például a túlóra is.
Érdekes tulajdonság vagy tudomány? Nem tudok róla, mondjuk vannak érdekes dolgaim, pl napokig el tudok lenni az ágyban anélkül, hoyg hiányozna, hogy felkeljek. Aztán érdekes tulajdonság lehet még, hogy ha nagyon akarok tudok másra is gondolni, mint a szex, de mondjuk ez elég nehéz és fáradtságos dolog. Nagyon nagy csndre, nyugalomra és koncentrációra van hozzá szükségem, így csak nagyon végszükség esetén szoktam gyakorolni eplus2
Természetesen van, régebben mondjuk volt pár újság amire elő is fizettem, de nem bízok meg a postában, így mégha drágább is általában újságárusoknál veszem meg. Egyébként autós újságokat veszek rendszeresen. Szexlapot életemben talán ha kettőt vettem. Érdekes módon akkor még nem voltam 18 és a kutya se kérdezte, hogy mit akarok velük tenni. Most már az internet is ezzel nyaggat. Erről jut eszembe, van egy ötletem. Miután megkérdezi a rendszer, hogy elmúltam e 18 megkérdezhetné, hogy teszem azt 80 éves is elmúltam e, mert ha igen, akkor lehet megint nem szabad beengednie. Képzeljétek csak el, hogy egy ilyen idős szervezetre milyen hatással lehet az oldal, sokkal komolyabb károsodás érheti, mint egy 16 évest.
#1273   2007. 04. 13. péntek 09:15
A szexújság kérdéséről szemérmesen hallgatsz? smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 13. péntek 08:17
jóregg smile
1. nem jut eszembe csúnyább szó, mint a geci...de beírhatnád a legszebbnek szavazott magyar szót is (szerintem a szellőrózsa)
2. nem tudok ilyenről
3. óvodai nevelés, óvodai élet

ami pedig péntek 13-át illeti: ma ne lépjen senki tom1019 farkára nyes hehe vigyor5
#1272   2007. 04. 13. péntek 08:35
CPT CPT
Jó kérdések.

Elgondolkoztató, hogy bár a geci szó tényleg elég csúnya és nem is használom, sok más szó van ami nem ennyire csúnya de mégis borsózik tőle a hátam, ilyen például a túlóra is.
Érdekes tulajdonság vagy tudomány? Nem tudok róla, mondjuk vannak érdekes dolgaim, pl napokig el tudok lenni az ágyban anélkül, hoyg hiányozna, hogy felkeljek. Aztán érdekes tulajdonság lehet még, hogy ha nagyon akarok tudok másra is gondolni, mint a szex, de mondjuk ez elég nehéz és fáradtságos dolog. Nagyon nagy csndre, nyugalomra és koncentrációra van hozzá szükségem, így csak nagyon végszükség esetén szoktam gyakorolni eplus2
Természetesen van, régebben mondjuk volt pár újság amire elő is fizettem, de nem bízok meg a postában, így mégha drágább is általában újságárusoknál veszem meg. Egyébként autós újságokat veszek rendszeresen. Szexlapot életemben talán ha kettőt vettem. Érdekes módon akkor még nem voltam 18 és a kutya se kérdezte, hogy mit akarok velük tenni. Most már az internet is ezzel nyaggat. Erről jut eszembe, van egy ötletem. Miután megkérdezi a rendszer, hogy elmúltam e 18 megkérdezhetné, hogy teszem azt 80 éves is elmúltam e, mert ha igen, akkor lehet megint nem szabad beengednie. Képzeljétek csak el, hogy egy ilyen idős szervezetre milyen hatással lehet az oldal, sokkal komolyabb károsodás érheti, mint egy 16 évest.

kerdes

Másik kérdés:
kerdes

Harmadik:
kerdes

#1271   2007. 04. 13. péntek 08:19
MmePrune MmePrune VIP Admin
majd rögzítek neki egy ünnepi köszöntőt és átküldöm...úgyis napok óta be van dugulva az orrom...ettől majd olyan sejtelmes lesz wink és akkor végre meggyanúsíthatod, beadod a válókeresetet és végre az enyém leszel eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 08:15
Az hagyján, de a férjemnek ma van a szülinapja és én meglepi tortát akarok neki sütni, de nem találom a tortaformát. Eddig működik a p13 effekt.
szomoru1
#1270   2007. 04. 13. péntek 08:18
CPT CPT
Jó reggelt mindenkinek!

Charlotte, nyugi, biztos nem p13 miatt van. Menj le alfába smile gondold végig mit csináltál utoljára amikor a tortaformát használtad. Nem, nem a sütésre gondolok. És eszedbe fog jutni, hogy hol hagytad. eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 08:15
Az hagyján, de a férjemnek ma van a szülinapja és én meglepi tortát akarok neki sütni, de nem találom a tortaformát. Eddig működik a p13 effekt.
szomoru1
#1269   2007. 04. 13. péntek 08:17
MmePrune MmePrune VIP Admin
jóregg smile
1. nem jut eszembe csúnyább szó, mint a geci...de beírhatnád a legszebbnek szavazott magyar szót is (szerintem a szellőrózsa)
2. nem tudok ilyenről
3. óvodai nevelés, óvodai élet

ami pedig péntek 13-át illeti: ma ne lépjen senki tom1019 farkára nyes hehe vigyor5

kerdes

Másik kérdés:
kerdes

Harmadik:
kerdes

#1268   2007. 04. 13. péntek 08:15
szomoru1
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 13. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 07:46
Jóóóó reggelt!

Cseppet sem vagyok babonás ááááá dehogy...

Péntek 13 wink wink

... 2372 2373 2374 2375 2376 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!