hehehe..valóban nem túl értelmes mondat volt...szóval az egyik egyesületi karácsonyon én kaptam egy "pozitív karma" kulcstartót, a fiam meg egy "szerelmet"...és ráadásul hazudtam is, mert anyámék két kulcsa is rajta van a csomón, tehát 5 kulcsos unalmas tartóm van
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 09:18

Törölt felhasználó (24620)

A fiad barátnője volt a kulcstartód? o_O
Én most erre a számra/klippre nagyon rátapadtam.
Figyeld az ördögöt a végén a gitárral szórakozni, nagyon vagyány
Tenacious D - Tribute (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:04

Figyeld az ördögöt a végén a gitárral szórakozni, nagyon vagyány

Tenacious D - Tribute (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

na jó, az is megjegyzendő, hogy mutogattam már eleget nektek, meg úgy mindenkinek, csak az kicsit másmilyen volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 09:25

Én nem nudiztam, de nem is nagyon vágyom rá... legfeljebb kettesben barátnővel egy elhagyott helyen, ha lenne ilyen, egyébként nem vagyok valami túl büszke a testemre, a nagyközönség előtt, hogy így mutogassam (bár igaz ami igaz, sosem a modellek és a testépítők nudiznak hanem a... :S)
Én nem nudiztam, de nem is nagyon vágyom rá... legfeljebb kettesben barátnővel egy elhagyott helyen, ha lenne ilyen, egyébként nem vagyok valami túl büszke a testemre, a nagyközönség előtt, hogy így mutogassam (bár igaz ami igaz, sosem a modellek és a testépítők nudiznak hanem a... :S)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:15

Nudizós kérdés volt már?
Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?

A fiad barátnője volt a kulcstartód? o_O
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 08:00

vazzzzz...te lennél Tapicska forgalmista???
és persze kérdés, hogy te vagy feltüzesedve vagy a pecsétnyomó....
egyébként nekem borzasztó unalmas kulcscsomóm van...3 kulccsal, amiből csak egyet használok, és mindig elveszítek róla minden fityegőt...az utolsó előtti egy kínai, fából készült írásjegy volt, asszem a pozitív karma jelentéssel bírt, aztán elkértem fiam "szerelmét", de az is eltünt

egyébként nekem borzasztó unalmas kulcscsomóm van...3 kulccsal, amiből csak egyet használok, és mindig elveszítek róla minden fityegőt...az utolsó előtti egy kínai, fából készült írásjegy volt, asszem a pozitív karma jelentéssel bírt, aztán elkértem fiam "szerelmét", de az is eltünt
Megyünk kirándulni! Aki tud, tartson velünk!

vazzzzz...te lennél Tapicska forgalmista???
és persze kérdés, hogy te vagy feltüzesedve vagy a pecsétnyomó....

NEKEM IS NAGYON TETSZENEK! KATT!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:51

fhú, a legutolsót még a nyakamban is elhordanám szerintem...

Egyik, galgóci tarsolylemez

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

Még régi időkből, amikor még élvezettel guberáltam szét mindent... bár anyámék régi gépének a processzorára már szemet vetettem, mint táskadíszre

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

fhú, a legutolsót még a nyakamban is elhordanám szerintem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:35

Törölt felhasználó (7767)

Az én jelenlegi kulcstartóm "tucatáru", ilyen az "ábrázatja":

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

Tudjátok, mit ír rajta? Jobbról balra olvasva: székely életfa...
Rengeteg kulcsot hordozok magammal...

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

Rengeteg kulcsot hordozok magammal...
Az én jelenlegi kulcstartóm "tucatáru", ilyen az "ábrázatja":

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

Rengeteg kulcsot hordozok magammal... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:06

de szeretnék egy ilyet:

...vagy egy ilyet:

Rengeteg kulcsot hordozok magammal... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Képzeljétek, még mindig nem fogytam ki a kérdésekből!
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Milyen a kulcstartótok? (aki akarja, fotót is küldhet róla)
Mekkora a kulcscsomótok?
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?

Én még nem nudiztam, és a jövőben sem tervezem. Egyszer levettem a bikinifelsőmet a Balcsi közepén, de az nem számít
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:15

Nudizós kérdés volt már?

Nekem ez a csókos halacska a kulcstartóm. "Annyira idétlen, hogy már szép" kategória
És 5 db kulcs van a kulcscsomómban, szóval nem nagy. A férjemnek kb. 12 kulcsa van, azzal a kulcscsomóval ölni lehetne, akkora. Tipikusan nem gyakorlatias, mert a csak évente egyszer használt kulcsait is ugyanazon a kulcscsomón hordja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:06

És 5 db kulcs van a kulcscsomómban, szóval nem nagy. A férjemnek kb. 12 kulcsa van, azzal a kulcscsomóval ölni lehetne, akkora. Tipikusan nem gyakorlatias, mert a csak évente egyszer használt kulcsait is ugyanazon a kulcscsomón hordja.

KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?

Nudizós kérdés volt már?

KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Mekkora a kulcscsomótok?

Priviben megírom a címem, a koktél kiválasztását rád bízom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 22:20

én simi-boxert hordok, az jó?
én simi-boxert hordok, az jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 22:14

A tangán kívül mindennel egyetértek. Az én pasimon boxeralsó-szerű nadrág legyen! Köszönöm

A tangán kívül mindennel egyetértek. Az én pasimon boxeralsó-szerű nadrág legyen! Köszönöm
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 22:08

hát ezek a lovak kujvája jóóók!!! már amennyiben lovaknak lehet nevezni...
az előbb elinditottam a 1515-öst, de sok volt a felvezető szöveg, ezért kinyomtam. szerencsére.
charlotte, te hallgatództál, mikor dél körül a barátnémmal odakünn kávézgattunk, s közben álmodoztunk... álmodoztunk függőágyról... álmodoztunk szexi hapsiról szexi tangában... álmodoztunk hűs koktélokról, mit a szexi hapsi szexi tangában szolgál fel nekünk, mig mi csak heverészünk a függőágyban...
téjjeg mennyorszááág...

az előbb elinditottam a 1515-öst, de sok volt a felvezető szöveg, ezért kinyomtam. szerencsére.

charlotte, te hallgatództál, mikor dél körül a barátnémmal odakünn kávézgattunk, s közben álmodoztunk... álmodoztunk függőágyról... álmodoztunk szexi hapsiról szexi tangában... álmodoztunk hűs koktélokról, mit a szexi hapsi szexi tangában szolgál fel nekünk, mig mi csak heverészünk a függőágyban...

hát ezek a lovak kujvája jóóók!!! már amennyiben lovaknak lehet nevezni...
téjjeg mennyorszááág...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:50

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

most más jutott eszembe erről
Orgonaillatú most a világ..
(kicsit béna a flash, nincs preloader, ezért várjátokmeg míg betöltődik, és aztán play. És nem ijesztegett, becsszó)
Ez meg csak szimplán aranyos
bom-csk-csk

Orgonaillatú most a világ..
(kicsit béna a flash, nincs preloader, ezért várjátokmeg míg betöltődik, és aztán play. És nem ijesztegett, becsszó)
Ez meg csak szimplán aranyos

bom-csk-csk
Gyerekek! Tudjátok mire vágyom a legjobban? Hogy legyen egy kertem, két megfelelően közel lévő fával, ahová egy függőágyat kifeszíthetek és lehessen benne délutánonként heverészni, olvasgatni, aludni.
Ahogy a Katica mondja az Egy bogár életében: Ez a mennyország!
Ahogy a Katica mondja az Egy bogár életében: Ez a mennyország!