Ne növessz plusszkarokat,ne próbáld klónozni magad! Ráérnénk!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 03. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 14:41

Hétvége on
Ez így tetszene...és egész kellemes alaphangulatot csináltatok
Nem is sikerült a melóra koncentrálnom..
Megpróbáltam keresztezni a medvét a polippal,nem önzőségből meg irigységből,csak hátha ti nem értek rá amikor Noki 8 kezest szeretne.
Hát még van mit fejleszteni...
Úgyhogy inkább érjetek rá

Megpróbáltam keresztezni a medvét a polippal,nem önzőségből meg irigységből,csak hátha ti nem értek rá amikor Noki 8 kezest szeretne.

Hétvége on
Úgyhogy inkább érjetek rá

Hm hm....én is a nyolcra szavazok, ne maradjon ki senki sem
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 03. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 08:06

Jól van, most már gyertek vissza a valóságba, ez csak egy kitalált szitu... Semmi valóság... Sőt lehetetlen! Hat kéz, ugyan már! Ezt ti sem gondoltátok komolyan!
Ha ilyen helyzet kialakulna minimum 8 kéz lenne, a Páromat nem hagynám ki belőle
Ha ilyen helyzet kialakulna minimum 8 kéz lenne, a Páromat nem hagynám ki belőle

Jó cserkész ott segít ahol tud
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 03. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia,vidámat
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 03. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 09:53

Törölt felhasználó (4236812)

Szép jó reggelt

A szép és jó reggel-nappal

Igen? Pontosan miben is?

Neked is! Jók az esélyeink most, hogy itt vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 03. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 09:53

Szép jó reggelt

Szép jó reggelt

Hmm,emeled a tétet,úgy látom. Mentolos Csoki a másik rossz álca,nem lehűti,felforrósítja a férfivágyat!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 03. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké hűtsük le a kedélyeket, van itt a közelben mentolos csajszi

Szeva Crazy! Bocsi,hűűűledeztem!

Köszi,Öcsy! Most egy jódarabig lesz miről fantáziálni!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 03. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 08:06

Jól van, most már gyertek vissza a valóságba, ez csak egy kitalált szitu... Semmi valóság... Sőt lehetetlen! Hat kéz, ugyan már! Ezt ti sem gondoltátok komolyan!

Vidámat
Nem tudok mit mondani Öcsy...
Leblokkoltam

Nem tudok mit mondani Öcsy...

Leblokkoltam

Szia Öcsy! Még kávé se kell,úgy kipattantak a szemeim!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 03. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 07:12

Mondjuk az jól állna neki, ha fekszik egy gyertyafényes szobában, csak egy selyem kendő borítja..... Az ágy mellett három tettre kész Férfi a nappaliból... És a hat kéz egyszerre finoman érinti....
Na jó, most felállok... a géptől...
Szép napot
Szép napot

Mondjuk az jól állna neki, ha fekszik egy gyertyafényes szobában, csak egy selyem kendő borítja..... Az ágy mellett három tettre kész Férfi a nappaliból... És a hat kéz egyszerre finoman érinti....
Szép napot
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 02. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot

Jó reggelt! A kávé, benne a nap készen van. Mindenkinek kedve szerint gyorsan vagy lassan kortyolgatva ajánlom!
Szia,jó éjt Neked is
És persze mindenkinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 02. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 02. csütörtök 20:48

És persze mindenkinek

Jó éjt