5 tárgy???
John Gray: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek.
John Gray: A Mars akarja, Vénusz szeretné.
Don Miguel Ruiz: A szeretet iskolája. (Tovább nem sorolom mert vagy egy tucat hasonló témát felölelő könyv itt van az orrom előtt)
Macijaim a monitoron
Vitorlavirág
Mécses, gyertya
Padlóváza pávatollal
Váza benne tulipán, csillagvirág, jácint...
Baccus... Most veszem észre... tiszta zsufi van itt körülöttem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:26
John Gray: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek.
John Gray: A Mars akarja, Vénusz szeretné.
Don Miguel Ruiz: A szeretet iskolája. (Tovább nem sorolom mert vagy egy tucat hasonló témát felölelő könyv itt van az orrom előtt)
Macijaim a monitoron
Vitorlavirág
Mécses, gyertya
Padlóváza pávatollal
Váza benne tulipán, csillagvirág, jácint...
Baccus... Most veszem észre... tiszta zsufi van itt körülöttem

Törölt felhasználó (21812)

Másik kérésem. Mindenki írjon le 5 tárgyat, ami másfél méteres körzetében található jelenleg (számítógépen kívül).

Tudtátok, hogy éjjel a tárgyak életre kelnek és mindenféle dolgot művelnek? Ma hajnalban rajtakaptam a lányom játékait.
Kisvakond és Minnie annyira belefeledkeztek egymásba, hogy észre sem vették, hogy dokumentálom az eseményeket.

Valamelyik éjjel pedig két villát láttam franciázni!
Kisvakond és Minnie annyira belefeledkeztek egymásba, hogy észre sem vették, hogy dokumentálom az eseményeket.

Valamelyik éjjel pedig két villát láttam franciázni!

szia vad.
pécsett? legutóbb tán 14 éves lehettem, mikor pécsett jártam. még fotó is van róla.
mé'? sok a pillangó körülötted?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)

a medvebőr kidobva???
hé, anélkül nincs nappali! nyomban tessék beszerezni egy újat!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 09:23

jóregg
-vazi fotelja és takarója örök darab, és persze bocs vad, de érinthetetlen...a medvebőr viszont bemolyosodott...szóval kidobtam
de hoztam már a múltkor valami sejtelmes vörös/narancsos függönyös, párnás sarkot
-nem jut eszembe híres ember, aki ne szexelne
- tárgyak: fejem felett kínai sárkányos papírernyő, velem szemben egy afrikai szobor, a nyomtatón a gyerekkori fotóm, jobbra a falon a gyerekem rajza, és a fiókomban egy morrison könyv, amit valakinek szántam, de aztán itt ragadt
a lotyó féle eszközök nincsenek itt a másfél méteres körzetemben...és persze nem is olyan széleskörű a választékom belőlük
(ribanc)

-vazi fotelja és takarója örök darab, és persze bocs vad, de érinthetetlen...a medvebőr viszont bemolyosodott...szóval kidobtam
de hoztam már a múltkor valami sejtelmes vörös/narancsos függönyös, párnás sarkot
-nem jut eszembe híres ember, aki ne szexelne
- tárgyak: fejem felett kínai sárkányos papírernyő, velem szemben egy afrikai szobor, a nyomtatón a gyerekkori fotóm, jobbra a falon a gyerekem rajza, és a fiókomban egy morrison könyv, amit valakinek szántam, de aztán itt ragadt
a lotyó féle eszközök nincsenek itt a másfél méteres körzetemben...és persze nem is olyan széleskörű a választékom belőlük

Helló Édes!
A múltkor nem jártál Pécsett?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 13:45
A múltkor nem jártál Pécsett?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

erdőkerülő, akkor is kegyet gyakorlunk felettetek, ha nem nyaltok.
mert ceretünk benneteket.

erdőkerülő, akkor is kegyet gyakorlunk felettetek, ha nem nyaltok.
mert ceretünk benneteket.

a jel a fenekünkre van tetoválva.
csak bekukk.
szia mindenki.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:54

Nocsak nocsak, valahogy sejtettem, hogy Béla fog kiesni az ötösből, nekem se szimpatikus a neve, de más nem jutott eszembe.
Had gratuláljak kedves Charlotte. Látom hogy feljogosultatok pillével. Bár a nevetek mögött még mindig nem jelent meg a kitüntetés, lehet mezítelen bőrötökre nem lehet a kitűzőt feltenni?
Azért mi örülünk, hogy ily bájos adminjaink lettek.
Had gratuláljak kedves Charlotte. Látom hogy feljogosultatok pillével. Bár a nevetek mögött még mindig nem jelent meg a kitüntetés, lehet mezítelen bőrötökre nem lehet a kitűzőt feltenni?
Azért mi örülünk, hogy ily bájos adminjaink lettek.

fotót kérek róla a mélemre!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
a múltkor vazi tiltotta tomot, tom MmePrunehpVIPADMIN-t, Ő meg Vazi-t
aztán 1-1 hétre Admin nélkül maradt a gége!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 09:32
aztán 1-1 hétre Admin nélkül maradt a gége!

"MmePrune[VIP][ADMIN] #1140| ma 09:23
...a lotyó féle eszközök nincsenek itt a másfél méteres körzetemben...és persze nem is olyan széleskörű a választékom belőlük(ribanc)
Válasz charlotte üzenetére (ma 08:25) "
Ez jó, most erről az jut eszembe, hogyha mindketten adminok vagytok, akkor ilyenkor korrigálhatjátok egymás hozzászólásait is, tehát pl Charlotte kijavíthatná a ribancot-édes angyalra
Mi lenne, ha elkezdenétek egymás post-jait korrigálni. Megkűzd egymással a két mágus ....
...a lotyó féle eszközök nincsenek itt a másfél méteres körzetemben...és persze nem is olyan széleskörű a választékom belőlük(ribanc)
Válasz charlotte üzenetére (ma 08:25) "
Ez jó, most erről az jut eszembe, hogyha mindketten adminok vagytok, akkor ilyenkor korrigálhatjátok egymás hozzászólásait is, tehát pl Charlotte kijavíthatná a ribancot-édes angyalra

Mi lenne, ha elkezdenétek egymás post-jait korrigálni. Megkűzd egymással a két mágus ....

Nekem volt kollégiumi haverom, aki egyszerre 3 nővel beszélt le randit ugyanoda, ugyanazon időpontra.....
Végül ő nem ment el
Pedig megnéztem volna milyen képet vágott a 3 csajszi!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 13:28
Végül ő nem ment el

nekem a kollégiumi szobatársamnak volt 2 ugyanolyan nevű barátnője!
azt a félelmet, h össze ne keverje Őket!

Béláim gondolkodjunk!
itt a helyes megoldás!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
itt a helyes megoldás!

nekem a kollégiumi szobatársamnak volt 2 ugyanolyan nevű barátnője!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:54

Egyszer az egyik pasimat az azelőtti pasim nevén szólítottam. Azóta úgy gondolom, hogy legjobb lenne csak ugyanolyan nevű párt összeszedni. Mint ahogy az is szerencsés, ha az összes zoknink egyforma színű

A Legényanya c. filmben is volt ilyen!!!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 13:22

Igen kedves barátom, épp javítani is akartalak, hogy nem veder, hanem zsák volt, és a egy bolondmesében tették mindezt. A címére nem emlékszem, de a történet megvan

Igen kedves barátom, épp javítani is akartalak, hogy nem veder, hanem zsák volt, és a egy bolondmesében tették mindezt. A címére nem emlékszem, de a történet megvan
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Surdi, te nem szégyelled magad?
Ilyen szép lányok közt pont te pipáznál? Pfujj, azt a mocskos formádat
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 13:17
Ilyen szép lányok közt pont te pipáznál? Pfujj, azt a mocskos formádat

Ti anno igértetek nekem rattan hintaszéket, ahol nyugodtan pinazhatok
izé pipázhatok!
izé pipázhatok!
pontosabban: aszem zsákba vitték be!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tessék vödörben behurcolni!
kérdés, hol tették mindezt? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:30
kérdés, hol tették mindezt? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó reggelt kívánok. Hogy mit hoznék be a nappaliba?
Nekem semmi jó ötletem nincs, valahogy úgyérzem a mai reggel nem az enyém. Bár ha lehetne behozni, akkor jó sok napsütést vinnék be, mert azt nagyon szeretem
Nekem semmi jó ötletem nincs, valahogy úgyérzem a mai reggel nem az enyém. Bár ha lehetne behozni, akkor jó sok napsütést vinnék be, mert azt nagyon szeretem

Ti anno igértetek nekem rattan hintaszéket, ahol nyugodtan pinazhatok
izé pipázhatok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:25
izé pipázhatok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Az jutott eszembe tegnap, hogy néhány emberkének van csak személyes tárgya a nappaliban (pl. Vazi fotelja, takarója, Prune medvebőre). Ki mit szeretne behozni, hogy otthonosan érezze magát?
Kéne képeket is tenni a falra, nem?
Az jutott eszembe tegnap, hogy néhány emberkének van csak személyes tárgya a nappaliban (pl. Vazi fotelja, takarója, Prune medvebőre). Ki mit szeretne behozni, hogy otthonosan érezze magát?

Kéne képeket is tenni a falra, nem?
ez eléggé pontgyűjtés gyanús hsz volt!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)