Egyszer megtaláltak kályha átrakással... Hát bizony nem tudom azt elképzelni, hogy egy akkora munkát ledolgozna rajtam
Nem is raktam át

Nem is raktam át

....és végül Te faragtad be mégis, gondolom

Én karácsony előtt írtam oda, hogy karácsonyfa talpba faragó még nincs... Hát nem sokkal később valaki ajánlkozott is

Dzsakudzit
Semmi pénzért sem kutyu? Akkor sem, ha nagyon csábító volna az ajánlat? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 03. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 17:05

Semmi pénzért sem kutyu? Akkor sem, ha nagyon csábító volna az ajánlat? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 03. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hűvös van,hideg!! Gyere vissza hamar melegedni! Elmentem az említett oldalra...hááát!!! Ott sem helyesírásbajnokság folyik. Amúgy én tudok dzsakuzit feltölteni és hőfokot beállítani,de eszembe se jutna!

Nem hűvös van,hideg!! Gyere vissza hamar melegedni! Elmentem az említett oldalra...hááát!!! Ott sem helyesírásbajnokság folyik. Amúgy én tudok dzsakuzit feltölteni és hőfokot beállítani,de eszembe se jutna!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 03. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 16:33

Nah, szerintem sétálok egyet,hűvös van,de nagyon jó a levegő.
További jókat.

További jókat.

Nah, szerintem sétálok egyet,hűvös van,de nagyon jó a levegő.
További jókat.

További jókat.

Persze,ebben biztos voltam
Projecttel leálltam,a témát is elengedtem.
A fizetés természetben rovaton egész jókat lehet szórakozni néha..."eszméletlen" ajánlatok vannak eccer-eccer..
Szerintetek van aki kap ilyenekre?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 03. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Projecttel leálltam,a témát is elengedtem.
A fizetés természetben rovaton egész jókat lehet szórakozni néha..."eszméletlen" ajánlatok vannak eccer-eccer..

Szerintetek van aki kap ilyenekre?

Kössz kutyu
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 03. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne növessz plusszkarokat,ne próbáld klónozni magad! Ráérnénk!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 03. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 14:41

Hétvége on
Ez így tetszene...és egész kellemes alaphangulatot csináltatok
Nem is sikerült a melóra koncentrálnom..
Megpróbáltam keresztezni a medvét a polippal,nem önzőségből meg irigységből,csak hátha ti nem értek rá amikor Noki 8 kezest szeretne.
Hát még van mit fejleszteni...
Úgyhogy inkább érjetek rá

Megpróbáltam keresztezni a medvét a polippal,nem önzőségből meg irigységből,csak hátha ti nem értek rá amikor Noki 8 kezest szeretne.

Hétvége on
Úgyhogy inkább érjetek rá

Hm hm....én is a nyolcra szavazok, ne maradjon ki senki sem
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 03. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 08:06

Jól van, most már gyertek vissza a valóságba, ez csak egy kitalált szitu... Semmi valóság... Sőt lehetetlen! Hat kéz, ugyan már! Ezt ti sem gondoltátok komolyan!
Ha ilyen helyzet kialakulna minimum 8 kéz lenne, a Páromat nem hagynám ki belőle
Ha ilyen helyzet kialakulna minimum 8 kéz lenne, a Páromat nem hagynám ki belőle

Jó cserkész ott segít ahol tud
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 03. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia,vidámat
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 03. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 09:53

Törölt felhasználó (4236812)

Szép jó reggelt

A szép és jó reggel-nappal

Igen? Pontosan miben is?

Neked is! Jók az esélyeink most, hogy itt vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 03. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 09:53

Törölt felhasználó (4236812)

Szép jó reggelt

Szép jó reggelt

Hmm,emeled a tétet,úgy látom. Mentolos Csoki a másik rossz álca,nem lehűti,felforrósítja a férfivágyat!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 03. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké hűtsük le a kedélyeket, van itt a közelben mentolos csajszi