Ez így jó kezdés
Tanits mester
Ez kéne nekem is
És ezt tudod tartani is?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 14:47

Tanits mester

És ezt tudod tartani is?

Ahogy mondtam néhány napja
Kevés mukával idén ugyanaz a megélhetés!
11-kor végeztem

11-kor végeztem

Ahogy mondtam néhány napja
11-kor végeztem
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 14:24

11-kor végeztem

Én is ide kukucska,többször,de magammal már mégsem dumálgatok...
Vannak ilyen időszakok....
Oszt hogy megy az első nap?

Én is ide kukucska,többször,de magammal már mégsem dumálgatok...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 13:27

Nagyon dolgozós mindenki... Eddig én nem tettem tiszteletemet nappal, most szinte senki. Tele van velem... a nappali

Nagyon dolgozós mindenki... Eddig én nem tettem tiszteletemet nappal, most szinte senki. Tele van velem... a nappali

Még ha forró és csúszós lenne...de hidegen

De ugye nem estél el...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 08:07

Törölt felhasználó (3802852)

Akkor jó reggelt!
Csak óvatosan, csúszik!
Csak óvatosan, csúszik!
Szeva!
Meg marha hideg is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 08:07
Meg marha hideg is...

Törölt felhasználó (3802852)

Akkor jó reggelt!
Csak óvatosan, csúszik!
Csak óvatosan, csúszik!
Akkor jó reggelt!
Csak óvatosan, csúszik!
Csak óvatosan, csúszik!
Vidámat

Jó reggelt!
Előfordul, hogy elfelejtjük mit szeretnénk elérni az újévben. A mai kávé közben legyen előttünk a kép, mire a föld fordul egyet a nap körül, mire jutunk és mit teremtünk meg magunknak, családunknak. A kávé segit, hogy ne felejtsük miért kelünk reggel! Egészségetekre!
Előfordul, hogy elfelejtjük mit szeretnénk elérni az újévben. A mai kávé közben legyen előttünk a kép, mire a föld fordul egyet a nap körül, mire jutunk és mit teremtünk meg magunknak, családunknak. A kávé segit, hogy ne felejtsük miért kelünk reggel! Egészségetekre!

Nah,mára roló le,medve ágyba be...
Remélem hogy senki nem aludt be valamelyik sarokban,az így járt...ő főzi a kávét
Csuda napot holnapra,jóéjtcsá
Remélem hogy senki nem aludt be valamelyik sarokban,az így járt...ő főzi a kávét

Csuda napot holnapra,jóéjtcsá

Kitartást.
Nekem csak elkezdeni volt nehéz,de az nagyon..
Utána ment minden
Nekem csak elkezdeni volt nehéz,de az nagyon..

Utána ment minden

Most jó. Volt egy hosszú pihi, holnap meló.
Szeva Öcsy!
Mi helyzet? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi helyzet? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kukucs

Nem fontos az értelme
Magamra voltam mérges...nem sikerült valami,naggyon nem akartam elcseszni,pont ezért sikerült...
Utána meg inkább hagytam volna...jáájj..még rosszabb lett....
Kettyós fejjel nem tudok gondolkodni....nem kéne rágörcsölnöm a dolgokra+türelem..
Hagyjuk,nem bosszankodom,jobb elengedni amin nem tudunk változtatni,mert rosszabb lesz, ebből is tanultam...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 05. vasárnap 14:46

Magamra voltam mérges...nem sikerült valami,naggyon nem akartam elcseszni,pont ezért sikerült...

Utána meg inkább hagytam volna...jáájj..még rosszabb lett....

Kettyós fejjel nem tudok gondolkodni....nem kéne rágörcsölnöm a dolgokra+türelem..

Hagyjuk,nem bosszankodom,jobb elengedni amin nem tudunk változtatni,mert rosszabb lesz, ebből is tanultam...

Itt meg..sokértelmű vagy! Mindent nem kaphatunk meg az élettől!( általánosság) Fel a fejjel,ki tudja mit hoz a holnap!

Itt meg..sokértelmű vagy! Mindent nem kaphatunk meg az élettől!( általánosság) Fel a fejjel,ki tudja mit hoz a holnap!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 05. vasárnap 13:55
...hm...nagysóhaj...megpróbáltam...nem vidáman elenged...mosolyog inkább...
Új probléma kezelő gyakorlat,most találtam

Szeva!
Van ott más is,pl ez tetszett: feleség jelenlétében pusztán cicizés,cserébe nyelvtanfolyam
Ezt nem tudom hogy lehet beadni asszonykának
Áhh..én már nem változok,orálban teljesen jó ez az oldal,a puncit pedig nem lehet megunni..
Van ott más is,pl ez tetszett: feleség jelenlétében pusztán cicizés,cserébe nyelvtanfolyam

Áhh..én már nem változok,orálban teljesen jó ez az oldal,a puncit pedig nem lehet megunni..

Szeva!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 05. vasárnap 12:01

Sziasztok,szép napot srácok! Crazy,minek kellett felhívnod a figyelmemet más oldalakra is?? Sírnom kell,hogy mennyi pasinak az a leghőbb vàgya,hogy fütyköst szopjon! Remélem ti velem együtt megmaradtok vaskalapos puncirajongónak!