Olyan TrónokHarcás. Ettől nagyon még jobban meghalnak a halottak, akik a hosszú téllel együtt jönnek. És a csopvez. kékszemű.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 07. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Kék a szemem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 07. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 07. kedd 13:55

Törölt felhasználó (4236812)

A sárkányüveg belefér a retikülömbe, az is jó lesz?
Bár az is lehet, hogy jól állna neked a kék szem

Sárkanyüveeg??
Azmiaz? Valami GOTos cucc? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 07. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 07. kedd 13:55

Azmiaz? Valami GOTos cucc? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 07. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4236812)

(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 07. kedd 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 07. kedd 05:22

Jó reggelt! Kávé és valami melegítő ajánlott, mielőtt kilépünk az ajtón! Amilyen hideg lett, lehet jönnek a Mások is, igy a Valériai acél kardot is tegyük el.
Reggelt
Vidám napot és csajszisat

Vidám napot és csajszisat

Jó reggelt srácok,hol vagytok csajok? Nekem is lassan indul be az év eleje általában,de kivételesen erre a hétre már jóformán tele vagyok! Azért igyekszem idekukucskálni!
Jó reggelt! Kávé és valami melegítő ajánlott, mielőtt kilépünk az ajtón! Amilyen hideg lett, lehet jönnek a Mások is, igy a Valériai acél kardot is tegyük el.
Én mára L, #csá
Olyant még nem láttam..csak gangbang bulist...
Mondjuk már nem lepődnék meg semmin
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Mondjuk már nem lepődnék meg semmin

Szeva Kutyu!
A kettyósra fordítás pont fedi a valóságot....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 20:21
A kettyósra fordítás pont fedi a valóságot....

Szép estét mindenkinek,szia Mackó! Azt még te nevezed Crazy- nek magad?? Szolíd,hagyományos plüssmaci vagy az ilyenekhez képest!( jó,nem plüss!
)

Szeva kutyu, merre kóboroltál?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 20:21

Szép estét mindenkinek,szia Mackó! Azt még te nevezed Crazy- nek magad?? Szolíd,hagyományos plüssmaci vagy az ilyenekhez képest!( jó,nem plüss!
)

Egy jó swinger buli? Mindenki hozza a gumimacáit?!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 19:05

Híjjnye..
Lelkes fórumolvasó vagyok,tetszenek dumák,vélemények,jókat lehet derülni néha stb..de most kiégtem,felsírtam....
Más gumibabájával szex...
Hát...miért pont máséval?
Vágom hogy a Klárika "előnye" hogy keveset fogyaszt,csendes,levegővel fiatalítható/öregíthető,helytakarékos,hajlékony,nem fogaz,miegymás...de miért pont a máséval?
Biztos drága,vagy unja a sajátot...

Lelkes fórumolvasó vagyok,tetszenek dumák,vélemények,jókat lehet derülni néha stb..de most kiégtem,felsírtam....

Vágom hogy a Klárika "előnye" hogy keveset fogyaszt,csendes,levegővel fiatalítható/öregíthető,helytakarékos,hajlékony,nem fogaz,miegymás...de miért pont a máséval?

)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 19:05

Híjjnye..

Híjjnye..

Akkor lehet hogy még az előkészületi fázisban vagyok...
Végül is igen,ha bejönnek a számításaim,bár a kétbalkezességemet figyelembe véve....
Amúgy nem vagyok elégedetlen,ennél rosszabb ne legyen,csak hát öregszik az ember...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 17:13

Végül is igen,ha bejönnek a számításaim,bár a kétbalkezességemet figyelembe véve....

Amúgy nem vagyok elégedetlen,ennél rosszabb ne legyen,csak hát öregszik az ember...

Na jó, azért van benne néhány év előkészület... Nem a Bölcsek Köve az enyém.
Na jó, azért van benne néhány év előkészület... Nem a Bölcsek Köve az enyém.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó kezdet?
Máris lőttek neki nálam..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Máris lőttek neki nálam..

Csak ügyesen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 15:55

Törölt felhasználó (3802852)

Szava!
Egyensúlyozok a farkammal....

Nem több, mint jó kezdet és jó példa
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 14:55

Ez így jó kezdés
Tanits mester
Ez kéne nekem is
És ezt tudod tartani is?

Tanits mester

És ezt tudod tartani is?

Szava!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)