Menjél már!!!
A mi csajaink mind Királylányok!!!!! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 21. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 12:00
A mi csajaink mind Királylányok!!!!! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 21. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Mókus! Igen,valami ilyesmi az én olvasatomban is. Noki én nem szeretnék Csatakancaként Rádgondolni!
Szia Mókus! Igen,valami ilyesmi az én olvasatomban is. Noki én nem szeretnék Csatakancaként Rádgondolni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 21. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 11:40
Törölt felhasználó (3802852)

Kicsit utána olvastam, a "Csatakanca" kifejezésnek:
Csatakanca, sok derbin futtatott,akár több zsoké által lovagolt, idős viszonylag még jó testi, és egészségügyi állapotban lévő nőivarú egyed.
Fajta jellege lehet, meggyengült izomzat, ápolatlan loboncos sörény, esetleg hiányos fogazat.
Viselkedésük az idő előrehaladtával kiszámíthatatlan, rúgás, harapás előfordulhat!
Kb ennyi, Medve barátom.
Csatakanca, sok derbin futtatott,akár több zsoké által lovagolt, idős viszonylag még jó testi, és egészségügyi állapotban lévő nőivarú egyed.
Fajta jellege lehet, meggyengült izomzat, ápolatlan loboncos sörény, esetleg hiányos fogazat.
Viselkedésük az idő előrehaladtával kiszámíthatatlan, rúgás, harapás előfordulhat!
Kb ennyi, Medve barátom.
Kicsit utána olvastam, a "Csatakanca" kifejezésnek:
Kb ennyi, Medve barátom.
Kb ennyi, Medve barátom.
Nekem ez jutott eszembe róla
Tényleg nem hallottam még...

Tényleg nem hallottam még...
Nézd meg a TV-t azt tudni fogod!
Gyerekkorunkban ilyenekről álmodoztunk, felnőtt fejjel meg riogatnak bennünket!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 21. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 11:09

Gyerekkorunkban ilyenekről álmodoztunk, felnőtt fejjel meg riogatnak bennünket!

Szeva Kutyu!
Én még gyerek,nem talàlkoztam ilyennel...mit takar a "csatakanca"
Leharcolt vagy nagyszívű,egyéb..?

Leharcolt vagy nagyszívű,egyéb..?
Szeva Kutyu!
Leharcolt vagy nagyszívű,egyéb..? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 21. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 09:04

Leharcolt vagy nagyszívű,egyéb..? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 21. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot mindenkinek! Örülök,hogy a nappalis csajok közül egyik sem "Csatakanca"!!

Szia kutyu
Nem volna izgalmas?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 21. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 09:04

Szép napot mindenkinek! Örülök,hogy a nappalis csajok közül egyik sem "Csatakanca"!!

Kösz Tangás meg pussz
Üdv többiek.
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 21. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv többiek.

Köszönjük Kedves!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 21. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
G.G. Tv
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 21. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 21. kedd 08:18

Törölt felhasználó (4236812)

Jó reggelt.
Csatakanca? Mit néztél?
Csatakanca? Mit néztél?

Jó reggelt.
Csatakanca? Mit néztél?
Csatakanca? Mit néztél?

Na jó reggelt!
Megnéztem a "két csatakanca" videóját...
Húúúú, eléggé korlátozott a szókincsük!
Áaaaaaaaa, uuuúúúúúúúú.aaaáááááááááá, uuuúúúúúúúú
Csodálatos a Magyar Nyelv!
Szép napot!
Megnéztem a "két csatakanca" videóját...
Húúúú, eléggé korlátozott a szókincsük!

Áaaaaaaaa, uuuúúúúúúúú.aaaáááááááááá, uuuúúúúúúúú
Csodálatos a Magyar Nyelv!
Szép napot!
Reggelt!
Öltözzetek melegen
Öltözzetek melegen

Jó reggelt! Készültem: kávé, tea, kiskedd. Ez a mai menü levezetésként a palacsinta hegyhez.
Nah,félarbócra eresztem a rolót,nem zárok teljesen,reggel is kellemes parfüm illat terjengett...
Dobok egy hátast,gyereknek időben kell feküdni.
Van cséntek,seggfejhétfő,felezős szerda....keddet minek nevezzük??
Jó éjt,nyugis-békés napot mindenkinek,medvepussz meg a jányoknak..
Dobok egy hátast,gyereknek időben kell feküdni.

Van cséntek,seggfejhétfő,felezős szerda....keddet minek nevezzük??

Jó éjt,nyugis-békés napot mindenkinek,medvepussz meg a jányoknak..

Nálunk is én sütöm,de alapból "ipari" mennyiséget
Imádjuk,de ha már rakott is,akkor legyen sima is,az úgy azért időigényes rendesen..oszt pikk-pakk elfogy
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 20. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 20. hétfő 19:30

Imádjuk,de ha már rakott is,akkor legyen sima is,az úgy azért időigényes rendesen..oszt pikk-pakk elfogy

Szeva Crazy,szia Mókus! Nem olyan tökölős az Crazy! Én csak azt utálom,hogy a család többet fogyaszt,mint amennyit sütök!

Szeva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 20. hétfő 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 20. hétfő 19:15
Törölt felhasználó (3802852)

Hello Mindenki!
Látom megjöttek a csajok!
Látom megjöttek a csajok!
Szia Tangás! Neked meg azt tudom mondani,hogy Neked m a nappaliból még egy Nő se mondott nemet!!! Ööö,igent se!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 20. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)