Oké,a szándék a fontos! Bakker ,mostanában ez lesz a válaszom mindannyiótoknak?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 28. kedd 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Itthon
Ónos eső miegymás....rohadt jól esik ez kandalló és stb,le terítem elé a medvebőrt

Ónos eső miegymás....rohadt jól esik ez kandalló és stb,le terítem elé a medvebőrt

Köszi. Valami odabújós testmelegítőd is van?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 28. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól van! Én csak jót akartam nektek
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 28. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 28. kedd 08:49

Nem dugdosom én,csak udvarolgatok ha itt van épp! Most biztos máshangulatban van!
Tangás,Te nagyon Jófej Nőci vagy!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 28. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Picit engedjetek fel (melegedjetek) ...

Üdv!
Áhh..itt meg köd,eső és talajmenti fagyis
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 28. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Áhh..itt meg köd,eső és talajmenti fagyis

Szia Crazy! Szép napot,pesten esik a hó! Francnyavaja!
Nem dugdosom én,csak udvarolgatok ha itt van épp! Most biztos máshangulatban van!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 28. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Vidámat!
A véremet ne kívánja senki,hiszen én is milyen vagyok tőle
Tibetiek jó csókák,nem bosszankodnak semmin,nekem is ezt kéne,tán még a valagamat se akarná kiporolni senki
Majd kérek tőlük receptet,tán a havasi gyopárból szívnak..
Jó a kávéd Tangás,hát a cserepes? Abban termeszted?

A véremet ne kívánja senki,hiszen én is milyen vagyok tőle

Tibetiek jó csókák,nem bosszankodnak semmin,nekem is ezt kéne,tán még a valagamat se akarná kiporolni senki

Majd kérek tőlük receptet,tán a havasi gyopárból szívnak..
Jó a kávéd Tangás,hát a cserepes? Abban termeszted?

Mesélj! Tán te "dugdosod"?
a hátad-hátunk mögött?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 28. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát persze
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 28. kedd 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 28. kedd 07:36

Szép napot,Tangás! Akkor mi itt a nappaliban egész elfogadhatóan udvarolunk,ugye!

Szép napot,Tangás! Akkor mi itt a nappaliban egész elfogadhatóan udvarolunk,ugye!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt nappali,szia Öcsy! Azért Tibetig nem kéne elmenned!

Bár nem mondta, de elment egy Tibeti kolostorba. Ott talán megvilágosodik miért kívánja időnként a medve vért, annak ellenére, hogy csak agyonütni volna kedve
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 09:26

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok.
Nokit hova rejrettetek? Nem olvasom itt mostanaban...
Nokit hova rejrettetek? Nem olvasom itt mostanaban...
Az ilyen, jegyzett és minőségi Csodák téli napforduló idején gyakoriak. Mondjuk rajta a listán Jézuskához
Az se baj, ha már szülinapomra megkapom
Jelzem, ha lesz mit
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 07:53

Jelzem, ha lesz mit

Szép napot mindenkinek! Majd a nyégytojásos Nockedli- vel dicsekedj,Öcsy!

Keresik a megfelelő partnert. Ha ezen a teszten át tud menni, akár szerelem is lehet. Garantáltan nem fog csalódni
Gondolom nem csak Én találkoztam itt olyan "dolgokkal" amit egyébként el se tudnék képzelni. Pedig van...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Dupla kávé a mai menü
Illetve ínyenceknek tea két filterrel