Vannak napok, amikor nagyon "zizik" az emberek. Mondjuk főleg vezetés közben látni. A tegnap is ilyen volt. Nektek is?
Jó reggelt! Kávé és kavics.
Kávét nem kell mondanom, de a könnyű csontúakat átfújja a szél a Duna túlpartjára... Tegyenek zsebre a kavicsból
Kávét nem kell mondanom, de a könnyű csontúakat átfújja a szél a Duna túlpartjára... Tegyenek zsebre a kavicsból

Jó éjt gyerekek búcsúzik a Füles mára.....
#jóéjtcsá
Remek álmokat,fasza felezős napot holnapra
Remek álmokat,fasza felezős napot holnapra

Akkor ma semmiképp se aludjatok sátorban

Mert itt nagyon.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 02. 04. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Öcsy.
Háát....itt brutál..most értem haza,de letépett jelzőlámpák,kidöntött táblák stb...
Most kellene sárkányt eregetni
Háát....itt brutál..most értem haza,de letépett jelzőlámpák,kidöntött táblák stb...
Most kellene sárkányt eregetni

Ott is fúj?
Jó reggelt!
Lassan, de indul a nap...
Lassan, de indul a nap...
Vidámat!
Medve nem iszik,így nem másnapos
Mondjuk Katjával bedobtam volna egy ágyast,de nem jött köszönteni
Kávéból jöhet a dupla ma
Medve nem iszik,így nem másnapos

Mondjuk Katjával bedobtam volna egy ágyast,de nem jött köszönteni

Kávéból jöhet a dupla ma

Jó reggelt,szia Öcsy! Időről-időre belefutok ilyenbe is.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 02. 04. kedd 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! Van másnapos Medvekávé, miután jól kinévnapozta magát és van dupla is, a Szállítónak. Persze van a megszokott is, akinek ez csak egy hétköznap és még mindíg ugyanaz a kedd csak a szemszög különbözik. Na jó, a kávé is.... ÖcsyPresszó
Vidám napot!

Vidám napot!
Diszkrét költöztetés
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 03. hétfő 20:14

Sziasztok,szép estét! Rommá dolgoztam magam,most értem haza! Albérlős költi,a Főbérlő tudni akarta hova kóltözik a kuncsaftom. Egyfolytában a seggembe jött a kocsijával. Félreálltam egy kocsikijárónàl,muszáj volt elmennie mellettem,de megállt ő is. Mikor jött az alkalom,visszatolattam háromszáz métert a foegalommal szemben és tűz ,be a kis utcákba! Nem tudott követni,sikerélmény volt! Megrakott teherautóval leráztam egy személygépkocsit!

Jó éjszakát,lányok,srácok!
További jókat!
Jóéjtpussz és egyebek
Jóéjtpussz és egyebek

Kicsi móka...

Sziasztok,szép estét! Rommá dolgoztam magam,most értem haza! Albérlős költi,a Főbérlő tudni akarta hova kóltözik a kuncsaftom. Egyfolytában a seggembe jött a kocsijával. Félreálltam egy kocsikijárónàl,muszáj volt elmennie mellettem,de megállt ő is. Mikor jött az alkalom,visszatolattam háromszáz métert a foegalommal szemben és tűz ,be a kis utcákba! Nem tudott követni,sikerélmény volt! Megrakott teherautóval leráztam egy személygépkocsit!

Szeva Kutyu!
Rafkós vagy
Mondhatattad volna neki,ha már úgyis követ,segíthetne cipekedni
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 03. hétfő 20:14
Rafkós vagy

Mondhatattad volna neki,ha már úgyis követ,segíthetne cipekedni