baráTom!
látod tudsz Te igényes virágcsokorral is szolgálni! (glom tudod miről van szó)
a kimoderált videóról: nem voltam biztos benne, h jó-e vagy sem, ez eredetileg a youtube-n volt, kerestem is ott ezerrel, mert az tuti jó lett vóna, de sajna törölték! innen meg nem tudtam csak a videót betenni!
kár mert egyébként ide való lett volna, de így ezek szerint nem. /bocsi/ (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 17:55
látod tudsz Te igényes virágcsokorral is szolgálni! (glom tudod miről van szó)
a kimoderált videóról: nem voltam biztos benne, h jó-e vagy sem, ez eredetileg a youtube-n volt, kerestem is ott ezerrel, mert az tuti jó lett vóna, de sajna törölték! innen meg nem tudtam csak a videót betenni!

kár mert egyébként ide való lett volna, de így ezek szerint nem. /bocsi/ (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Lányoknak délutánra, hogy legyen kedvük fórumozni:

számoljátok össze a virágfajtákat
eredmény?
ezt se hagyjátok ki:

eredmény?

ezt se hagyjátok ki:

Nem leszek jó és nem bírok magammal. Annyira felhúztál ezzel a szöveggel, hogy az ofszetnyomtatást ofszetnyomásnak olvastam
Jó reggelt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 00:15

Jó reggelt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Denzitás
Az optikában fedettséget, feketedést, általános értelemben anyagsűrűséget jelent. D=lgO (oppacitás).
Levezethető a transzmisszió és a remisszió fogalmából. Ilyenkor különböző számértéket kapunk, ami az
anyagsűrűségre vonatkozik.
Ha jó leszel, és még bírsz magaddal, akár az ofszetnyomtatásról is mesélhetek, valalamint a Reneszánsz antikvákról.
Az optikában fedettséget, feketedést, általános értelemben anyagsűrűséget jelent. D=lgO (oppacitás).
Levezethető a transzmisszió és a remisszió fogalmából. Ilyenkor különböző számértéket kapunk, ami az
Ha jó leszel, és még bírsz magaddal, akár az ofszetnyomtatásról is mesélhetek, valalamint a Reneszánsz antikvákról.

Jó reggelt,jó hír,péntek van!

Jó reggelt mindenkinek!
Szia Moncy,holnap utalunk!
Szép napot mindenkinek este jöwök olwasgatni!
Szia Moncy,holnap utalunk!

Szép napot mindenkinek este jöwök olwasgatni!

Akkor jó éjt!
Másnak meg jó reggelt!
Ugye nem mondod h. eddig tanultál?
pff... soha nem bírtam écaka tanulni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 04:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 04:39
Másnak meg jó reggelt!

Ugye nem mondod h. eddig tanultál?
pff... soha nem bírtam écaka tanulni

Ahffene... megszólaltak kint a madarak... és mintha világosodna az ég... le kéne feküdnöm...
Ahffene... megszólaltak kint a madarak... és mintha világosodna az ég... le kéne feküdnöm...
Denzitás
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 23:30

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mondd tovább, bébi, én már nedvesedem

Mondd tovább, bébi, én már nedvesedem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 23:28

Ehh, senki sincs.. mindegy, megpróbálok tovább tanulni... Gerjedtek a fényérzékeny anyagokra, és a színtanra?

Ehh, senki sincs.. mindegy, megpróbálok tovább tanulni... Gerjedtek a fényérzékeny anyagokra, és a színtanra?

Jóccakát mindenkinek,menek aludni,én k.o.

Nem tehettem semmit,egész nap melóztam!
Na,most mondd +,wan húzata Papinak??!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 22:15

Na,most mondd +,wan húzata Papinak??!!

Te fogtad vissza, vagy csak nem akarta magát tajrészegre inni?
Te fogtad vissza, vagy csak nem akarta magát tajrészegre inni?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 22:06

A kocsma?Bah!Nézd + 1 napja fújtam fel Spapinak és mit csinált....

A kocsma?Bah!Nézd + 1 napja fújtam fel Spapinak és mit csinált....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 18:44
"összevisszatorokkapar"
asszem, a felfújható kocsma... szóval... asszem amannak... igen, a felfújható kocsmának jobban örülnék... azért köcce.
a nappaliban elfér a rózsaszin cuccos.

"összevisszatorokkapar"
asszem, a felfújható kocsma... szóval... asszem amannak... igen, a felfújható kocsmának jobban örülnék... azért köcce.

az első gondolatom a "nyalni" volt...
a második most elveszett a korrektúrázás szabályai közt (tanulok) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 21:16

a második most elveszett a korrektúrázás szabályai közt (tanulok) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Tudod, Willy, ez az a fórum, ahol a kicsit obszcén gondolatainkat is leírjuk...

Tudod, Willy, ez az a fórum, ahol a kicsit obszcén gondolatainkat is leírjuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 20:18

*pirul*
az első gondolatom kicsit obszcén volt
a második még váratik magára...

a második még váratik magára...
*pirul*
a második még váratik magára... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 16:32

a második még váratik magára... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na, egy másodpercre még visszanéztem, mert Róbert Gida feltett egy jó kérdést én meg ellopom tőle.
"- Mondd, Micimackó, mit szeretsz te a világon a legjobban csinálni?"
És ti?
"- Mondd, Micimackó, mit szeretsz te a világon a legjobban csinálni?"
És ti?

örömöm van, emberek, örömöm!
szombat délután randevúzunk a rég nem látott csajokkal. rég... 15 éve nem találkoztunk, együtt koptattuk az iskolapadot... naon várom, naon.
királyságosság!
félek, nem fog beállni a szánk, csak beszélünk majd, csak beszélünk, s beszélünk... mig elmegy az uccsó busz...
surdi, kéretik a felfújható kocsmát a buszmegállóba felfújni, hátha hajnalig kell rostokoljak a budapesten.

surdi, kéretik a felfújható kocsmát a buszmegállóba felfújni, hátha hajnalig kell rostokoljak a budapesten.

jaj, az abszint jó lesz surdi, tökéletes.
csak ne valami vackot végy! és ne higitsd fel akármivel.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 08:11

naná, h meghívlak, de a korcsma a Gyurka bátyánké, nyú pedig üzemelteti!
de izzzé mit is szeretsz? a mútkor aszontad, h nem vót jó az abszint, eddig aztat hittem.
ja Kátyával Goranjézni szoktatok ...
de szerintem van még abból a Jégerből, amivel Moncajcát kínáltam. Tőthetek, vagy keressek Bechert a hűtőbe?
de izzzé mit is szeretsz? a mútkor aszontad, h nem vót jó az abszint, eddig aztat hittem.
ja Kátyával Goranjézni szoktatok ...
de szerintem van még abból a Jégerből, amivel Moncajcát kínáltam. Tőthetek, vagy keressek Bechert a hűtőbe?

"összevisszatorokkapar"

Szia!
Neked is találtam wmit a képek között túrkálwa...
Eszembe jutott,hogy fiatal jánykának néztek +,hogy howa szoktál sok képet beszúrni...
Hogy tetszik?
Neked is találtam wmit a képek között túrkálwa...

Hogy tetszik?

Lányoknak délutánra, hogy legyen kedvük fórumozni:

eredmény?
ezt se hagyjátok ki:

eredmény?

ezt se hagyjátok ki: