aztán majd úgy jár az a topic, mint a farsangi...
Sztem maradjon itt a szervezés.
Legyen mondjuk egy jel:
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:37

Sztem maradjon itt a szervezés.
Legyen mondjuk egy jel:

majd mmeprunehpvidadmin nyit egy topikot. itt elvész a lista a sok ivászat, s szex közt...

majd mmeprunehpvidadmin nyit egy topikot. itt elvész a lista a sok ivászat, s szex közt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:36

Törölt felhasználó (21812)

Na, akkor kezdjük el a feliratkozást a buliba?
1) charlotte (+1 kisded) - ha nem jön közbe semmi
Na, akkor kezdjük el a feliratkozást a buliba?
első az ananászlé! aztán egy hápé surdival, egy hápé erdőkerülővel, egy abszint pillével, egy hápé mmeprunehpvipadminnal...
garantáltan taxira lesz szükséged!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

átharapom a torkod, ha egyszer a kezeim közé kerülsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 20:21

Törölt felhasználó (69371)

szijja Pille! jöttem utánad! egyébként a Poénok topicba tettem neked meglepetést, de még tutti nem láttad!
1961-es hsz. a poénoknál!!!
De ha én ott leszek ihatok,ha lesz taxim
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:11

1. nem kell táncolj
2. viszek egy halom ananászlét
3. viszek egy halom vizet
4. továbbá, garatálom, egy korty alkoholt sem kell lenyelned
4. továbbá, garatálom, egy korty alkoholt sem kell lenyelned
1. nem kell táncolj
4. továbbá, garatálom, egy korty alkoholt sem kell lenyelned (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 20:40
4. továbbá, garatálom, egy korty alkoholt sem kell lenyelned (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Lapos? csak akkor ha nem méltóztatik valamelyiktek felfújatni... :P
Hát, nem tudom, hogy leszek-e...
egyáltalán, hogy ki merem-e tenni a lábam a kegyetlen világba, másrészt, az sem biztos, hogy épp nem egy bizottság előtt ülve fogok motyogni a nyomdaiparraól, a színtanról, és a tipográfiáról, vagy egy másik bizottság előtt az informatikáról...
egyáltalán, hogy ki merem-e tenni a lábam a kegyetlen világba, másrészt, az sem biztos, hogy épp nem egy bizottság előtt ülve fogok motyogni a nyomdaiparraól, a színtanról, és a tipográfiáról, vagy egy másik bizottság előtt az informatikáról...

Törölt felhasználó (69371)

szijja Pille! jöttem utánad! egyébként a Poénok topicba tettem neked meglepetést, de még tutti nem láttad!
Mielőtt a gyerkőc megszületett 1-2 hetente jártam masszázsra, mert
1) imádtam,
2) a számítógépes munkától mindig tiszta görcs volt a vállam, nyakam.
És most kurvára irigyellek!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:54
1) imádtam,
2) a számítógépes munkától mindig tiszta görcs volt a vállam, nyakam.
És most kurvára irigyellek!!!

masszázs-sztori:
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni.
felajánlotta, egyik nap átjön (na, ez volt ma), s engem "megcsinál" ingyen.
no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok
közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is!
dőltünk a kacagástól mind a hárman.
na, ilyen volt a pille-masszázs. mókás
(mindjárt beirja ez a vacak, hogy túl sok a szmájli...)
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni.

no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok

közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is!

na, ilyen volt a pille-masszázs. mókás

(mindjárt beirja ez a vacak, hogy túl sok a szmájli...)
Köszönöm a választ
Nagyon tetszik
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:06

Önként jöttem!
1.de jó meleg van itt bent,unatkozom!:-(
2.nyilórózsát illatos szirmokkal!

1.de jó meleg van itt bent,unatkozom!:-(
2.nyilórózsát illatos szirmokkal!
Lapos? csak akkor ha nem méltóztatik valamelyiktek felfújatni... :P
egyáltalán, hogy ki merem-e tenni a lábam a kegyetlen világba, másrészt, az sem biztos, hogy épp nem egy bizottság előtt ülve fogok motyogni a nyomdaiparraól, a színtanról, és a tipográfiáról, vagy egy másik bizottság előtt az informatikáról... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 20:02
egyáltalán, hogy ki merem-e tenni a lábam a kegyetlen világba, másrészt, az sem biztos, hogy épp nem egy bizottság előtt ülve fogok motyogni a nyomdaiparraól, a színtanról, és a tipográfiáról, vagy egy másik bizottság előtt az informatikáról... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)

szerencséd? kajakkal a hátadon?
no, akkor lesz lapos lompos a nappalipartin?

1961-es hsz. a poénoknál!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 20:02
1961-es hsz. a poénoknál!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:54

Törölt felhasználó (24620)

Hmm...
mikor nekem érettségire kellett (volna) készülnöm, de rájöttem, hogy minden próbálkozás hasztalan, rendszerint a vállamra kaptam a kajakot (nyomta vagy az ötödömet az a dög) és a lementem a Duna partra, és el-el tűntam vagy 3-4 órára... szép volt.
És még érettségin is (nagyjából) szerencsém volt...
mikor nekem érettségire kellett (volna) készülnöm, de rájöttem, hogy minden próbálkozás hasztalan, rendszerint a vállamra kaptam a kajakot (nyomta vagy az ötödömet az a dög) és a lementem a Duna partra, és el-el tűntam vagy 3-4 órára... szép volt.
Hmm...

Nem?????????
Pegig van belőle bőven,nem fogynak el!
Na mindegy szabály az szabály!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:15
Pegig van belőle bőven,nem fogynak el!

Na mindegy szabály az szabály!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)

nem hát. csak ötöt - talán. nem lehet már csak úgy ikonokat beszurogatni...

hé! te is egyedül élsz? (gondolom, ha magad vásárlod az izzót)

A masszás fiúval?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:43

a masszázs fantasztikus volt... holnap is kapok...
de megigértem, ha rendbeteszi a hátam, mozogni fogok, ne legyen megint ennyire gázos. majd eljárok hétvégenként táncolni.

nem hát. csak ötöt - talán. nem lehet már csak úgy ikonokat beszurogatni...
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 19:12
)))
Egyébbkén mi ez a sok szabály..nem használhatsz annyi hangulat jelet amennyit akarsz?

Egyébbkén mi ez a sok szabály..nem használhatsz annyi hangulat jelet amennyit akarsz?

égőket megvettem. 3 üres lyukba 3 vadis új izzó!
milyen szép lesz fényben a világ! csak kettőt fogok becsavarni, a harmadikat elteszem tartalékba. megszoktam már, hogy csak egy égő ég...