vazzzzeg gyapi, te totál beteg vagy
valld be, hogy beírod a keresőbe a láb szót, és rákattansz azokra a hszekre, amikben benne van
imádlak, teeeee(csókos szmájli) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 14:13

valld be, hogy beírod a keresőbe a láb szót, és rákattansz azokra a hszekre, amikben benne van

imádlak, teeeee(csókos szmájli) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Egy turul madarat szájában egy rózsával
Prune támoganom a hennát!!!!

Egy turul madarat szájában egy rózsával

vettem hennát, hogy fessek a lábamra valami szépet...ez jó ötletnek tűnik
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 09. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 13:51

Jónapot, bekukk, csak hogy válaszoljak Charlotte kérdésére. Ehhez mit szólnál?

Jónapot, bekukk, csak hogy válaszoljak Charlotte kérdésére. Ehhez mit szólnál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 08:26

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Fiúk, ti mit festenétek egy nőre?

Nem vagyunk mi ájtatos manók, hogy elfogyasszuk a hímet
De a gatyádat kösd fel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 13:24

De a gatyádat kösd fel!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Sok apró gusztusos, szőrös pinát. Erről jut eszembe, 2x Sanyi barátom váltig állítja, hogy a szex való az én beteg szívemre. Ha pina ilyen jó hatással van a szívre, akkor meg miért nem lehet az eü. intézetekben felíratni? Milyen jó lenne, mondanám a dokinak, doktor úr a Charlotte-ből és Prunéből, szíveskedjen heti 2-2 -t felírni. Vagy meggyógyulnék, vagy beledöglenék. (tartok tőle, ez a két tűzrőlpattant nőcemély reggelire megenne)
Sok apró gusztusos, szőrös pinát. Erről jut eszembe, 2x Sanyi barátom váltig állítja, hogy a szex való az én beteg szívemre. Ha pina ilyen jó hatással van a szívre, akkor meg miért nem lehet az eü. intézetekben felíratni? Milyen jó lenne, mondanám a dokinak, doktor úr a Charlotte-ből és Prunéből, szíveskedjen heti 2-2 -t felírni. Vagy meggyógyulnék, vagy beledöglenék. (tartok tőle, ez a két tűzrőlpattant nőcemély reggelire megenne)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt mindenkinek!

A fene tudja azt a konzervativ izzlésem de én natur éva kosztümben szeretem a nőket

Admin

Jó reggelt mindenkinek!

Jó reggelt mindenkinek!

Sanyi barátom, ment a válasz a leveledre! Kellemes napot neked is.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 09. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 08:06

Jó reggelt mindenkinek,HIPP barátom küldtem neked privit nem tudom megkaptad e,Ha igen de csak nem akarsz felelni nem baj nem haragszom meg érte,csak akkor fölöslegesen nem irogatok,
További közzös jó fórumozást

Jó reggelt mindenkinek,HIPP barátom küldtem neked privit nem tudom megkaptad e,Ha igen de csak nem akarsz felelni nem baj nem haragszom meg érte,csak akkor fölöslegesen nem irogatok,
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 07:12

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép reggelt, és kellemes napot mindenkinek!

Reggelt mindenkinek....
Húztam is...
Húztam is...

Szép reggelt, és kellemes napot mindenkinek!

Húúú...wót ma termés rendesen...
Charl és Prune topicját mán nm is olwasom el meet ahhoz túl k.o.-s waok...
Majd homap este...elöbb úgysemnm leszek...gnájt!
Charl és Prune topicját mán nm is olwasom el meet ahhoz túl k.o.-s waok...
Majd homap este...elöbb úgysemnm leszek...gnájt!
ti ezt tudtátok? márminthogy volt neki egy felesége yoko előtt...
1968 November 8. (39 éve történt)
Hétévi házasság után Cynthi Powell Lennon elvált John Lennontól.
A Beatles tag nem vett részt a tárgyaláson, épp Yoko Onót látogatta meg, aki egy kisebb műtét miatt kórházban feküdt.
1968 November 8. (39 éve történt)
Hétévi házasság után Cynthi Powell Lennon elvált John Lennontól.
A Beatles tag nem vett részt a tárgyaláson, épp Yoko Onót látogatta meg, aki egy kisebb műtét miatt kórházban feküdt.
Én megyek aludni további jó malackodást mindenkinek
Ha tehetem még holnap benézek

Ha tehetem még holnap benézek

Jó lenne még egy tyúk
jól meg búbólnálak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 18:25

Admin

Kakasviadal lesz a nappaliban

Kakasviadal lesz a nappaliban

Majd akkor én készitem fel prunncikát
É s jól lefárasztom neked
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 16:22
legfeljebb forgathatsz! A főszerep az enyém!
Epizodistának viszont jöhetsz

É s jól lefárasztom neked

Epizodistának viszont jöhetsz

Molly drága, igen van, mégpedig az, hogy ha meg akarom nézni az üzeneteimet, és elfeledem utána mégegyszer megnyomni az "üzenetek" gombot, akkor akaratom ellenére rámegy a chatre, pedig egyenlőre nincs kedvem csetelni. Tehát ez a prózai oka van, már jeleztem az illetékeseknek, de egyenlőre semmi, és ez másoknál is fennáll.
Én nem vagyok türelmetlen, csak figyelmetlen, ezért fordul elő. Elnézést, jobban fogok figyelni.
Én nem vagyok türelmetlen, csak figyelmetlen, ezért fordul elő. Elnézést, jobban fogok figyelni.
Na, mentem. Jót ne halljak rólatok.